Oι faith no more στο θέατρο βράχων στις 10 αυγούστου!

__ΑΠΟΦΩΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΩΡΑ!! Θέλουμε να τα μάθουμε όλα! :smiley: Ο Πάττον φαίνεται τι άτομο είναι -θεός και πάνω και κάτω απ’ τη σκηνη. 8)

__Α, όσο για το “μπράβο” για τις κοπέλες που ήταν πάρα πολλές για κέντρο του pit και κάγκελο (σε σχέση με το ξύλο και τον χαμό που γινόταν)… μη τους λέτε συγχαρητήρια ρε!! Για τον Πάττον θυσιάστηκαν οι faithnomoreΡουβίτσες, όχι για τη μπάντα χιχι… :lol: Καλά, κι εμείς για τον Πάττον πήγαμε! :stuck_out_tongue:

υ.γ. δε θα θίξω υπολήψεις και δε θα πω ονόματα, αλλά διαβάστε ατάκες γνωστής Παττονίτσας του φόρουμ “θεός! σε κάποια φάση που είπε you sexy people με κοίταξε, και μετά που σκαρφάλωνε πίσω στο stage, ααχ, τι ΚΩΛΑΡΑ είναι αυτή που έχει!!” . . . :lol: καταλάβατε τώρα γιατί πρώτη φορά τόσες πολλές γυναίκες στο pit και στο κάγκελο…; :lol: :smiley: 8)

[SIZE=“3”]ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, [SIZE=“5”]ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ[/SIZE], ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΣΑΣ! :wink: 8)[/SIZE]

Πες μας κ άλλα φίλε Dominator…

Ακούω FNM από το 95, είχα δει πρώτα το βίντεο του Digging the Grave στο MTV κ αγόρασα το King for A day fool for a lifetime επί τόπου. Το συγκεκριμένο ήταν κ το πρώτο cd που αγόρασα κ το λατρεύω…
Πέρα από αυτό, είχα δει τότε σε βιντεάκι το Caffeine στο Rock am Ring 95 ή 96. Έπαθα πλάκα με τον Πάττον από εκείνη τη στιγμή.

Όσο για τη χθεσινή συναυλία-εμπειρία, πραγματικά ο Πάττον ήταν απίστευτος! Άκουσα κομμάτια που δεν περίμενα να ακούσω ποτέ ζωντανά (δεν περίμενα να παίζονται ζωντανά…) κ πόσο μάλλον με τέτοια άψογη εκτέλεση.

Ο Πάττον πρέπει να είναι ο εφιάλτης κάθε ηχολήπτη…! Τι εναλλαγές ήταν αυτές, φωνάρα, ταλεντάρα, πραγματικός performer.

Όσο για το κοινό, εγώ γουστάρω που βρέθηκαν άτομα που δεν ήταν φανατικοί. Προσωπικά, δεν μαρέσει κάποιος να ουρλιάζει μέσα στο αυτί μου όταν παίζει η μπάντα, γιατί δεν πήγα να ακούσω αυτόν αλλά την μπάντα.

Καθόμουν στην εξέδρα, πίσω απτην κονσόλα, κ αυτό που είδα ήταν όταν έπρεπε να χτυπηθεί ο κόσμος χτυπιόταν. Όταν έπαιζαν το Evidence, τι να κάνεις? Καθήστε να μην είχε αυτά τα ‘διαλείμματα’ ανάμεσα κ θα γινόταν Ο χαμός…ίσως κ να ήταν καλή ιδέα που μας κράταγαν λίγο χαλαρούς γιατί Μike Patton στην σκηνή δεν είναι κ λίγο πράγμα ρε παιδιά!! Αν έπαιζαν Ugly in The Morning θα βούταγα μέσα λέμε!

Κορυφαία στιγμή όταν έπαιξε το Chariots of Fire κ ψιλο ξενερώσαμε οι πιο πολλοί…τι να τα κάνουμε αυτά Faith No More μόνο θέλαμε, σαν να τους λέμε αφήστε τα ψόφια κ παίξτε…! :slight_smile:

Τελείωσε λίγο απότομα, κατά τα άλλα η καλύτερη συναυλία που έχω δει πότε!

ΥΣ1 Σε κάποιες φάσεις δεν είμαι σίγουρη αλλά έκανε beat boxing??

ΥΣ2 Το παλικάρι που ανέβηκε στη σκηνή να κάνει ποστ την φωτο που πάει κ χώνεται ο Gould από πίσω!

ΥΣ3 Φίλε, ο Bordin πόσα χρόνια έχει ράστα??

Εγω παρεδωσα πνευμα προχτες,απειρο λαιβ,δεν κοιταζα ουτε κοσμο,ουτε ρολοι ουτε τιποτα,hail σε ολους τους συμφορουμιτες που βρεθηκαμε ανα στιγμες ιδρωτα,ξυλου και συναισθηματος,hail στον καλυτερο περφορμερ που εχω δει ποτε στη ζωη μου σε συναυλια και γενικοτερα,hail σε αυτη τη γκρουπαρα που μου προσφερε ενα απο τα καλυτερα λαιβ της ζωης μου…(με το που εσκασε μαπα ο Πατον στο reunited,παιζει να δακρυσα…)…

Μια απ’τα ιδια,θεωρω οτι το τελος ηταν πολυ αποτομο και η διαρκεια αρκετα μικρη.Και αυτο ειναι οτι χειροτερο,ενω σε ολο το λαηβ ημουν τρελα καυλωμενος και γουσταρα πολυ,στο τελος εμεινα με μια ξενερα και μου χαλασε καπως τη συναυλια.

Βρήκαμε λοιπόν ποιος φταίει που τελείωσε έτσι η συναυλία!

Τι λες Πυθία;

Κάτι μου λέει ότι θα τους ξαναδούμε τους FAITH NO MORE στην Ελλάδα!!!Μπορεί και σύντομα!!!
Πόσο κόσμο λέτε να είχε χτες;;
Υπολογίζω όπως έγραψα και πιο πάνω , τουλάχιστον 3.500 θεατές.

Πάνω απο 5000 πρέπει να ήταν αν κρίνω και απο την ψηλή προπώληση…

Γαμησε…ποσο θεος ο Patton ρε πουστη μ;

η συναυλια χθες ηταν απλα μοναδικη.
Λιγο το μερος,λιγο η εποχη,λιγο ο κοσμος…και πανω απ’ολα και κατα πολυ, μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, αυτη η μπαντα που μου χαρισε μια μοναδικη εμπειρια μετα απο 16-17 χρονια προσμονης.
Για πρωτη φορα στη ζωη μου,πηγα ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ στη κερκιδα, ξεροντας μεσα μου οτι δεν θα μου ελειπε ο χαμος της “αρενας”.Πηγα να ακουσω,να δω, να προσπαθησω να “χορτασω” και να παρω μαζι μου στο σπιτι, την εμπειρια μιας τετοιας μεγαλης συναυλιας, οσο το δυνατο πιο αφοσιωμενα, καρφωμενος πανω στη σκηνη και στη μπαντα.
Ασχετα με το ποσο μεγαλος καλλιτεχνης ειναι ο Μ.Ρ , αυτο που μου εμεινε ηταν η ΜΠΑΝΤΑ!
Η αποδοση, η διαθεση και η σιγουρια μιας βραδυας εντελως διαφορετικης απ’ολες τις αλλες!
Χαμογελαω ακομη σα μαλακας, ακουγοντας ολη μερα FNM καθως δεν θελω να ξεκολλησω απ’οτι ειδα χθες στο Βυρωνα!

ΡΕ…ΕΙΣΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΠΑΝΤΑ.

μονο αυτο.

:bow:

Αντε και του χρονου, παιδια!

ΥΓ. Αυτος στη πορτα που μου εσκισε το εισητηριο με το “0004” πανω…

4 φορες να χεστει και να μη προλαβει.

ο plj667 περασε γαματα χθες κ πραγματικα πιστευω οτι αυτο κ μονο αρκει και σε μενα αλλα και στους faith no more.

συναυλιαρα τρελο κεφι
τρελα γουστα ο κοσμος κ ο πατον μαζι
περασα φοβερα με ολους γυρω μου γνωστους κ αγνωστους

μονη μλκια ο δυνατος ηχος αλλα κλαιν
τωρα για τη διαρκεια δεν παιρνω κ ορκο-παντως εφυγα χορτασμενος

ο ηχος οντως ηταν δυνατος!..αλλα δεν ηταν καθαρος!
αυτη η συναυλια θα μου μεινει αξεχαστη…πρωτη φορα στο θ βραχων και αξιζε την διαδρομη που εκανα!8):smiley:

παιδες, ειλικρινα…στη κερκιδα (βλεποντας σκηνη, στα δεξια) ο ηχος ηταν μπουνια!
το μονο που με χαλασε ηταν το σφυριγμα του “be aggressive” οταν φωναζε ο Roddy.

+14523534525 !

Nομίζω κάτι σαν εφέ ήταν αυτό. Όντως δεν ακουγόταν πετυχημένο.

Αντε μωρε εσυ φλωρε(:lol:),και σε ψαχναμε στο μισο λαιβ…:p:p:p…

οταν το εκανε με πιο χαμηλη ενταση, του εκανε ακριιβως αυτο που ηθελε!

(κατι σαν τα φωνητικα του κομματιου των Battles που επαιζε πριν αρχισει η συναυλια!)

Ναι έκανε beat boxing. Και τι δεν μπορεί να κάνει με τη φωνή του αυτός ο άνθρωπος …

Όσο για τον Bordin, φασκελοκουκούλωσ’ τα … :lol:

Αν εξαιρέσουμε τη διάρκεια και τον στυγνό επαγγελματισμό (επαγγελματισμός του στυλ “we care a lot”) που επέδειξαν στο τέλος, εξού και η απότομη αποχώρηση, είδαμε ποιοι ευθύνονται πολλά πράγματα που εμείς σήμερα ακούμε από άλλες μπάντες. Ποιοι έκαναν την αρχή. Γι’ αυτό και μόνο θεωρώ πως αυτή η μπάντα είναι τεράστια και αυτό το live ήταν πολύ σημαντικό. Και γι’ αυτό το λόγο δεν προσφερόταν για κοπάνημα. Γιατί εγώ τουλάχιστον ήθελα να κάνω αυτό ακριβώς που έγραψε παραπάνω ο megatherion. Να “κρατήσω” όσο το δυνατόν περισσότερες εικόνες. Άσχετο το ότι τελικά το έκανα απ’ το κάγκελο. :stuck_out_tongue:

Bασικά βλακείες λέτε. Ποιός Πάτον και μπούρδες! Στηρίζουμε με τα μπούνια το φωτεινό καρνάβαλο που έστησε ο Δήμος Βύρωνα πίσω απ’τη σκηνή!

Όλα τα λεφτά ένας τύπος που ήταν σε δεξιά μου 2η σειρά νομίζω και επειδή του έκοβε τη θέα ο καρνάβαλος που ήταν κάτω, φώναξε “Γαμώ το Δήμο Βύρωνα” :lol::lol:

edit: Bleedin πρέπει να σε ρωτήσω: have you been high today?

i started a joke from out of nowhere but when the midlife crisis came i started diggin the grave and it was an EPIC.

i also learnt the gentle art of meeting people.

today i needed caffeine.

right now i’m easy.

στο setlist.fm ακομα να ανεβει το setlist…
Αν το θυμαται καποιος…