__Είσαι ακόμα μεθυσμενος από τη συναυλία και δεν ξέρεις τι λές!

Ευχαριστω…
Το This Guy’s In Love With You σιγουρα δεν μας το επαιξαν?Εχω ξεχασει τα παντα!
Παίδες καμία HQ φωτό παίζει να τράβηξε κανείς;
Μαγικη συναυλια. Απλα.
:eek::eek:δεν υπαρχει ο πατον…δεν γινονται αυτα…ειχα φτιαξει καποτε κ δημοψηφισμα για καλυτερο φροντμαν…απλα να διαγραφει,σαν να μην υπηρξε ποτε…ειδα το νικητη live…τελος!!!:bow2::vibrate:
εγω αυτο που ενιωσα στις πρωτες νοτες του from out of nowhere δεν μπορω να το εκφρασω με λογια…
δεν μπορω να γκρινιαξω για αυτη τη συναυλια, για μενα ηταν τεραστιο ονειρο να τους δω
τι να πω, ο,τι και να πω ειναι λιγο, το μονο κακο ειναι πως πλεον δεν εχω να περιμενω να ερθει η 10/8/09…ας ελπισω πως θα τους ξαναδω, ειτε εδω ειτε εξω
υ.γ οχι μονο αυτο αλλα ημουν ο 2ος που αρθρωνε ακαταλαβιστικες λεξεις οταν μου εβαλε ο ψυχακιας το μικροφωνο στο στομα, τα εχασα για τα καλα λεμε :lol:
για ολα φταιει ο ντουντ που ηταν ο νουμερο 1 υποψηφιος να τραγουδησει και εδειχνε εμενα κοιτωντας με λαγνο βλεμμα τον παττον
Ε πώς να μην τα χάσεις…παρεπιπτόντως ποιός είπε τραγουδιστά το θεικό “ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑΑΑ ΣΤΟΙΧΕΙΙΑΑΑΑ”??
α
Έτσι, έτσι. Ακόμα και εγώ ο άσχετος, με τους FNM, υποκλίνομαι ταπεινά σε αυτό που είδα. Ο Patton ήταν
Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Σ…
Λοιπόν έτσι για στατιστικούς λόγους αυτά είναι μέχρι τώρα τα κομμάτια που παίξανε σε 21 συναυλίες. Το Zombie Eaters το παίξανε στη Ρωσία μόνο:( , τουλάχιστον παίξανε το Digging The Grave εδώ αλλά δεν θα μας χάλαγε να ακούγαμε ένα King For A Day ή έστω το We Care A Lot…αν και εγώ προσωπικά θα γούσταρα το Take This Bottle αντί για το Midnight Cowboy (άσχετο κομμάτι για το τελευταίο encore) αλλά τέσπα…
The Gentle Art of Making Enemies 21
Reunited (Peaches & Herb cover) 21
Land of Sunshine 21
Caffeine 21
Be Aggressive 21
Evidence 21
Epic 21
Chariots Of Fire/Stripsearch 21
Easy (Commodores cover) 21
Midlife Crisis 21
Ashes to Ashes 20
Surprise! You're Dead! 20
Cuckoo for Caca 18
Just a Man 17
Last Cup of Sorrow 16
Chinese Arithmetic 14
From Out of Nowhere 13
We Care a Lot 13
Introduce Yourself 11
I Started a Joke (Bee Gees cover) 11
The Real Thing 10
King for a Day 8
This Guy's in Love with You (Burt Bacharach cover) 5
Digging the Grave 4
Mark Bowen 4
RV 4
Pristina 3
As the Worm Turns 3
Midnight Cowboy (John Barry cover) 3
Take This Bottle 2
Malpractice 2
Jizzlobber 1
Zombie Eaters 1
Ugly In The Morning 1
Ο Γράκχος έστω και με καθυστέρηση 4 ημερών (νο ίντερνετ γαρ) έχει να πει ότι ΚΑΙ αυτός τη Δευτέρα καταστάλλαξε στον τίτλο του “καλύτερου φρόντμαν” στη συνείδησή του. Σύγκριση με οτιδήποτε άλλο έχουμε δει απλά δεν υφίσταται. Και γενικά πέρασε πολύ γαμάτα ο Γράκχος, δεν τον χαλάσανε ούτε η σκόνη, ούτε ο πόνος στα τύμπανα από το σαματά του κ. Ψυχάκια στη σκηνή, ούτε η διάρκεια του λάιβ. Έφυγε χορτασμένος και πανευτυχής. 8)
@jonkyr, toxiko: Μη μασάτε ρε μάγκες. Ο καθένας εκφράζεται όπως γουστάρει. Κι εγώ αν και θα μπορούσα να χτυπιέμαι και να ουρλιάζω όλη την ώρα, προτίμησα να στέκομαι και να ΧΑΖΕΥΩ το Μιχαλάκη. Ε ναι, κάποιοι (που η γκρίνια τους έχει γίνει δεύτερη φύση) θα με λέγανε ξενέρωτο. Μνιεχ. ΣΤΑ @@ ΜΟΥ! 
Τόσο καλά πέρασες που άρχισες να αναφέρεσαι στον εαυτό σου σε 3ο πρόσωπο… :p:lol:
Ντάξει, τι να λέμε. Ήρθαν οι Faith No More.
Midlife Crisis και Just A Man βασικά, αλλά ό,τι και να παιζαν στην τελική…
Ο Πάττον επαναπροσδιορίζει την έννοια του φροντμαν.
Πολύς ρόκινγκ κόσμος, όπως αναμενόταν.
τι θα γινει? εχουμε πλανταξει στο κλαμα φετος… the loosers, stone the crow, easy…μας πηραν τα ζουμια γαμω τα 90’s απωθημενα μου! φερτε μου τωρα PRONG, WHITE ZOMBIE, STUCK MOJO & PRIMUS…
^^ Εμείς νέε μου θα τα πάμε καλά…
Στους Prong θα χτυπιόμαστε μόνοι μας βέβαια…
μπα ξερω καμια 10αρια ακομα μισοτρελους τριανταφευγα και βαλε που θα κανουν σαν κατσικια :lol:
Εσείς οι 2 προηγούμενοι είστε μουσικά άλτερ έγκο σχεδόν.:D:p
Έχει περάσει μια βδομάδα, και ακόμα σιγοτραγουδάω FNM κάθε μέρα. ΕΠΟΣ. Πότε είπαμε ότι ξανάρχονται?
Α, βάλτε και Killing Joke στη λίστα.
εγω βαζω ξυπνητηρι μονο και μονο για να ειναι το from out of nowhere το πρωτο πραγμα που θα ακουσω αφου ξυπνησω 8)