μονο σε μενα ελειψε το ugly in the morning?:-k
Όχι! Μετά θα περνάγαμε στα επίπεδα της έκστασης!!!
Δηλαδή, αυτό το άκυρο κλείσιμο να μην είχε η συναυλία και θα παραμιλάγαμε για χρόνια! (Που παραμιλάμε!)
Ναι,επρεπε να κλεισουν με We Care A Lot αλλα τι να κανεις?
το σετ λιστ εγραφε we care a lot αντι για diggin the grave αλλα ποιος ξερει τι εγινε??!!:-k
Faith No More
Venue: Sziget Open Air Festival, Budapest, Hungary
Date: 16 August 2009
01 Reunited
02 From Out Of Nowhere
03 Land Of Sunshine
04 Caffeine
05 Evidence
06 Surprise! You’re Dead
07 Last Cup Of Sorrow
08 Cuckoo For Caca
09 Easy
10 Midlife Crisis
11 Epic
12 RV
13 The Gentle Art Of Making Enemies
14 King For A Day
15 Ashes To Ashes
16 Be Aggressive
17 Just A Man
18 Chariots of Fire/Stripsearch
19 Digging The Grave
Running Time: about 1 hour 30 minutes
Notes:
Explosive show with the best frontman in the business. Glad they re back.
Pattonisms:
- Patton put a red tanga on his head during the midlife crisis break and let himself be carried through the crowd (in between wavebreakers) on the shoulders of a lucky security member.
- Patton’s effect console and his mics fucked up all show and just before Cuckoo for Caca he threw it all down, unplugged one of the mics and threw it into the audience. This all resulted in an extremly aggressive version of an extremly aggressive song.
- Patton ate some shoe laces and later spit them out again to the joy of bassist Billy Gould. All for show of course! (after Just A Man)
- Patton chased one of the camera guys around the stage
- Patton tried to get the front rows to sing verses in “Just a Man” in Hungarian which sadly didnt work out the way he wanted it to!
Συγνωμη ρε παιδια αλλα εγω ειδα το live αρπαχτη…Και την περιμενα πως κ πως αυτη τη συναυλια…Κακιστος ηχος,μικρη διαρκεια,κακη αποδοση…Ειδικα απο τον drummer…
Εγω αυτα ειδα παντως…
Κάκιστος ήχος???
Το ακούσαμε κι αυτό…
Καμία σχέση, ήταν πεντακάθαρος, κι ας ήταν λίγο πιο μπροστά τα φωνητικά. Μόλις μια σκάλα πιο κάτω από το κρύσταλλο των NIN.
Αντε να δεχτω πως ο ηχος δεν ηταν τελειος, καποιες φορες η φωνη ηταν πολυ ψηλα και η κιθαρα χαμηλα αλλα κακιστος με τιποτα. 2ον οσο και να παιζανε παλι μικρη θα ηταν η διαρκεια για μας… και για σενα δηλαδη αφου περιμενες πως και πως:wink: οσο για τον ντραμερ…εβλεπες FAITH NO MORE και ψειριζεις τα λαθη του ντραμερ…#-o απο που κατεβηκες???
Ναι αμε…Κακιστος ηχος…Οταν πηγα μπροστα ματωσανε τα αυτια μου…Και μετα πηγα διπλα απο τον ηχοληπτη που κ εκει δε μου φανηκε να φτιαχνει κ πολυ…Η φωνη οποσ ειπατε ολοι ηταν πολυ ψηλα αλλα κ τα αλλα οργανα αχταρμας ηταν…Ο ηχοληπτης εφτιαχνε ηχο με ακουστικα…Στεκει??
Ο drummer,που για μενα τα σπαει,δε μπορει ας πουμε το digging μετα την εισαγωγη να το ριχνει τιγκα…Κ δεν ηταν το μονο…Δε παρατηρουσα τα λαθη,να διασκεδασω ηθελα,αλλα αυτο δε με αφησε…Οσο για το μικρο playlist ολη η διαρκεια του live μαζι με τα μπουρου μπουρου ηταν 1:20…
Λιγο δεν ειναι για μια μπαντα σα τους faith na more??
Τωρα για το απο που κατεβηκα καλα τα λες…
nai ok,kakistos hxos
eidika to be aggressive kalytera na elleipe
mallon h fwnara tou patton mpoukwne ta mhxanhmata:)
eksallou giauta ta ourliaxta phgame 
Ρε roots δεν ξέρω τι σου έχουν πει, αλλά στα live ο ήχος ΠΡΕΠΕΙ να σου ματώνει τ’ αυτιά.
Εκτός αν γούσταρες ξερωγώ στους Metallica πρόπερσι που ακούγαμε τι λέγανε στα πηγαδάκια γύρω μας.
Κατά τ’ άλλα τα όργανα ακούγονταν όλα καθαρότατα.
Επίσης η διάρκεια του live ήταν μιάμιση ώρα, δηλαδή όσο ακριβώς παίζανε και παίζουνε σε κάθε συναυλία τους.
Αυτό είναι, το ξέραμε, όποιος ήθελε πήγαινε.
Σίγουρα δεν μας έριξαν πάντως…
οκ, μαλλον δεν εγινα σαφης, η σχεση μου με την μπαντα ειναι περα για περα βιωματικη οπως ελπιζω να ειναι για ολους τουλαχιστον που ηταν εκει οπως και για σενα. εβλεπα την μπαντα που σημαδεψε την εφηβεια μου, που το σωτηριο ετος 1990 εβριζαν ολοι οι χεβυμεταλαδες φιλοι μου και γω δεν καταλαβαινα γιατι… αφου γαμανε ελεγα, τι αλλο θελετε? δεν ειναι μεταλ αυτο. τι σκατα παιζουν. αντε ρε με τους πουστοφλωρους και αλλα τετοια χαριτωμενα μου απαντουσαν! 20 ετη μετα οι καιροι εχουν αλλαξει αν και μερικοι λενε ακομα τα ιδια τεσπα…πλακα εχει! την ακουσα στο λαιβ ρε φιλε, μου γυρισανε τα ματια αναποδα, συγκινηθηκα, εκλαψα…ξανανιωσα ,παθιαστηκα σαν 16αρης ξανα και ουτε μια στιγμη δεν ενιωσα σανπαππους σε ρετρο συναυλια πεθαμενων ροκ σταρ που ειρθε να δει τα παιδικα του ειδωλα γιατι αυτο το κατεριψαν με το που πατησαν το ποδι τους στη σκηνη…δεν περιγραφω αλλο…εχεις total respect που ησουν εκει και εξεφρασες την αποψη σου. οσο για το απο που κατεβηκες ηταν χιουμορ, εγω να δεις απο που κατεβηκα:lol::lol::lol:
[SIZE=“4”]παλι τα κανε ολα πουτανα ο μιχαλακης στο πουκελποπ φεστιβαλ[/SIZE]
http://www.youtube.com/watch?v=L-zJR5_3kjc
[SIZE=“6”]ΘΕΟΣ [/SIZE]
ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΟ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
[SIZE=“3”]http://www.youtube.com/view_play_list?p=10570F4B8B72CF55[/SIZE]
εδω ολη η εμφανιση τους σε σουπερ εικονα/ηχο
μεγαλος παιχτουρας ο μιχαλακης !!!
τι εκανε λεει??? παω να δω ποια πορνη φιλησε! :blow:
:lol::lol::bow2::bow2:
Δε σε χάλαγε… 
:lol::lol::lol:
Κλαίω…
χαχαχαχααχ ε οχι ρε πουστη!!!στην ελλαδα γιατι δεν τα εκανε αυτα?δεν καταλαβα δηλαδη…[-X:x:o