O gillan στο θεατρο γησ

Merci! Τουλάχιστον θα μαι 3μερο Rockwave…8)

εγω τουλαχιστον εξασφαλισα ρεπο και το σαββατο θα ειμαι παρων:D 8)
ομως ειναι η μοναδικη συναυλια που θα δω το καλοκαιρι:(
χμμ κ ισως κ στον βασιλαρα τη δευτερα αν προλαβω!!:slight_smile:

Έλα ρε… πως θα το χάσεις…κρίμα, γούσταρα να δούμε Gillan μαζί! Μόνο θα με αφήσεις ρε?

ελπιζω η συγκεκριμενη συναυλια να ηχογραφηθει και να κυκλοφορησει εστω και σε bootleg…θα χει πολυ ενδιαφερον…θα πηγαινα αλλα δεν παιζουν φραγκα…:frowning: :frowning:

Εγώ θα πήγαινα αλλά οι κωλοδιοργανωτές με τις ημερομηνίες τα σκάτωσαν

Αφού ρε παπ@ρες Gillan και Plant το ίδιο κοινό προσελκύουν,ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ ΜΑΖΙ?[-X [-X [-X :thumbdown: :thumbdown: :evil:

οντως μεγαλη βλακεια!!Παντως απο τη χθεσινη συναυλια τα συναισθηματα ειναι αναμεικτα,απο την μια χαρηκα που ξαναειδα τον αγαπημενο μου τραγουδιστη,σε μια ενδιαφερουσα συναυλια με αρκετο κοσμο-αν δν ηταν και ο πλαντ ιδια μερα…αλλα τα ειπαμε αυτα…απο την αλλη γιναμε ρεζιλι παλι!!#-o
Αρε Ελλαδισταν!!τα ηχεια καθε 5 λεπτα σου εδιναν την εντυπωση οτι θα εκραγουν!!αυτα μονο εδω γινονται!!ειδικα οταν τελειωνε ενα κομματι στην απολυτη υσηχια,οταν πηγαινε να μιλησει ο ιαν ,η καποιος μουσικος να παιξει την 1 νοτα,νομιζε οτι η αλ καιντα ειχε ετοιμασει επιθεση στο θεατρο γης!!ειλικρινα μπραβο στους μουσικους,αλλα και στον gillan που δν τους την βαρεσε να κατεβουν και να μην συνεχισουν με αυτες τις γελοιωτητες που συνεβαιναν.και αντιμετωπισε ο ιαν με χιουμορ την ολη κατασταση,ενω αν ηταν καποιος αλλος θα μπορουσε(κ δικαιολογημενα)να παρατησει την σκηνη βριζωντας…
τεσπα!!
κορυφαιες στιγμες για μενα,τα perfect strangers,when a blind man cries και smoke on the water-κακιστη επιλογη το ted the mechanicτο οποιο ειναι ενα πολυ καλο τραγουδι,αλλα οχι και με φιλαρμονικη ρε παιδια!!1000 φορες να παιζαν το sometimes i feel like screaming που θα εβγαινε σιγουρα πολυ καλο.
o ian σιγουρα δν ηταν στην καλυτερη μερα του,αλλα στο 2 μισο ηταν πολυ καλος,αλλωστε δν ειναι κ το πιο ευκολο πραγμα να τραγουδας με μια πληρη ορχηστρα!και το φοιτητικο με 20 ευρο τα αξιζε σιγουρα τα λεφτα του!8)

Η αποθέωση του ερασιτεχνισμού. Η χειρότερη συναυλία από όσες έχω πάει. Δεν μπορώ να αποφασίσω τι ήταν χειρότερο: η διοργάνωση, η ορχήστρα, ο Γκίλαν, ο ηχολήπτης… Ο Γκίλαν από ό,τι φαίνεται συνδύασε τις διακοπές του στην Ελλάδα με μια μίνι αρπαχτή. Η φωνή του (όταν θυμόταν να μπει εγκαίρως στο κομμάτι) έβγαινε με το ζόρι και φαινόταν ότι δεν ήθελε να την πολυταλαιπωρήσει. Οι πρόβες που έκανε πρέπει να ήταν ελάχιστες. Το κοινό ήταν νεκρό και ξύπνησε μόνο στο Smoke on the water (το τελευταίο κομμάτι), το οποίο και με κλαρίνο να ήταν παιγμένο πάλι θα σκορπούσε ρίγη συγκίνησης στις κομμωτηριασμένες θείτσες που ήρθαν προφανώς να ακούσουν τα παιδιά/ανήψια/εγγόνια τους που έπαιζαν στην ορχήστρα.

Τουλάχιστον παρηγορήθηκα με το καινούριο DVD των DEEP PURPLE (Montreux 2006) το οποίο είναι καταπληκτικό…

συμφωνω σχεδον σε ολα μαζι σου φιλε μου,διαφωνω σε αυτο περι αρπαχτης…τον καλεσαν και ηρθε!δν ηταν συναυλια του γκιλαν αλλα της ορχηστρας του δημου θεσνικης!!επρεπε να πει οχι για να μην θεωρηθει αρπαχτη??οσον αφορα τις προβες…λογικο να μην εγιναν πολλες…υποθετω οτι με τον γκιλαν πρεπει να εγινε μολις μια…κ πως να γινουν περισσοτερες??κ οντως δν την πιεσε ιδιατερα τη φωνη του,αλλα σκεψου οτι ειναι λογικο με τους περπλ παιζουνε στα 3πλασια ντεσιμπελ απο αυτα που ακουσαμε χθες,δν χρειαζεται και να πιεστει η να ουρλιαζει οταν ειναι τετοιου ειδους συναυλια,τουλαχιστον δν ακουσαμε φαλτσα:wink: παρα μερικα στο πρωτο μισο!

αφου ρε gillan πλεον δεν μπορεις#-o …τι συνεχιζεις και γινεσαι ρομπα???8O :-k αη γαμησ@%$@#…:?

παω να ακουσω το made in japan να γουσταρω…8)

γαμωτο επρεπε να πηγαινα!:lol:
θα εριχνα πολυ γελιο…
καταραμενοι διοργανωτες!