Σύμφωνα με το “Highway Star”, o Ian Gillan θα εμφανιστεί στις 30 Ιουνίου στο Θέατρο Γης, συνοδευόμενος από την Κρατική Συμφωνική Ορχήστρα της Θεσσαλονίκης. Τα οκτώ τραγούδια των Deep Purple που θα ακουστούν, έχουν προσαρμοστεί για ορχήστρα από το Friedemann Riehle και είναι τα Highway Star, Fireball, Smoke on the Water, Black Night, When a Blind Man Cries, Ted the Mechanic, Strange Kinda Woman και Perfect Strangers. Περισσότερες πληροφορίες, σύντομα.
Η χαρα του Σακη! :lol: :lol:
Πολύ άσχημα νέα…ΠΑΡΑ πολύ άσχημα νέα…Είναι δυνατόν να παίζουνε δύο τεράστιοι καλλιτέχνες ίδια μέρα?#-o ΑΛΛΑΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ:( [-X (παίζει και ο Plant ίδια μέρα:( )
Νομίζω για 29 είχε αρχικά ανακοινωθεί στη Θεσσαλονίκη.
Αν πάλι είναι όντως για 30, μπορείτε να δείτε (με λίγη ταλαιπωρία παραπάνω) τον Plant στην Αθήνα.
Χρειάζονται θυσίες μερικές φορές 8) Θα ανταμειφθείτε όμως
E για κάποιους δυστυχώς δεν γίνεται να κατεβαίνουνε Αθήνα … .Τι θα κάνω ρε γαμώτο? Πως θα αποφασίσω?
Change date plzzz[-o<
Ιδου και το link:
http://www.thehighwaystar.com/
Παντως αναφερει οτι στο site της ορχηστρας η ημερομηνια ειναι στις 29…
Kαι ο Παναγιωτοπουλος ειχε αναφερει τις 29 του μηνα οταν το πρωτοειπε…ιδωμεν…
μπορω να ομολογησω οτι ειναι πολυ ενδιαφερον που θα ακουσω το ted the mechanic με ορχηστρα…#-o #-o #-o
τελος παντων αν βρω παρεα με βλεπω να πηγαινω αν και εχω δει δυο φορες τον gillan…
:lol: #-o
Αν δεν ειναι την ιδια μερα με Πλαντ θα παω.
giati giati giati;;;; giati tetoia hmeromhnia giati…pros ta pou na koitaksoume emeis oi trikalinoi…den to vlepw padws egw dystyxws…ektos an 8ysiasw europe…kai plant…
Μακάρι να είναι 30. :papas:
Βλέπω Plant, Cornell, Europe, φεύγω το άλλο πρωί, βλέπω το μεγαλύτερο τραγουδιστή όλων των εποχών ( ), παίρνω το τραίνο που έχει 2 τα μεσάνυχτα, φτάνω πρωί Αθήνα, ρίχνω ύπνο μέχρι το μεσημέρι και μετά Μαλακάσα για την κόλαση 8) .
Plan B αν είναι 29: Ανεβαίνω Σαλόνικα 29, βλέπω τον ίδιο κύριο, μένω και την επόμενη για Plant και με τη μία Αθήνα πάλι για H&H. Cornell έχω δει, στη χειρότερη δε θα έχω δει Europe, εντάξει, άλλη φορά.
Κωστη, μου αρεσει ετσι οπως τα θετεις…:lol: :lol:
απο την ιδια εταιρια δεν γινονται οι δυο συναυλιες???αν ειναι απο την ιδια αποκλειεται να τις βαλουν ιδια μερα…
Exei neotera sto site tou Panagiwtopoulou (www.skylos.gr)
Eisithria 35 euro, kai 20 euro foithtiko
Ιδού οι πιο πρόσφατες λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενη συναυλία του Ian Gillan με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης. Θα γίνει στο Θέατρο Γης, το Σάββατο 30 Ιουνίου 2007, στις 21.30.
Την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, η οποία θα παραταχθεί σε μεγάλη συμφωνική διάταξη, θα διευθύνει ο Γερμανός αρχιμουσικός Friedemann Riehle.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής :
Bizet:Carmen Overture
Gershwin:Rhapsody in Blue Elgar:Pomp & Circumstance March No 1
Deep Purple:Black Night Highway Star/ Woman from Tokyo/ Fireball
Mussorgsky/Ravel:Baba Yaga - Le Grande Porte de Kiev
Deep Purple:Strange kind of Woman/Ted the Mechanic/ When a Blind Man Cries/Perfect Strangers/ Smoke On The Water
Τιμές εισιτηρίων: 35 ευρω & 20 ευρώ (φοιτητικό).
Εισιτήρια για τη συναυλία διατίθενται:
Στο Ταμείο της ΚΟΘ στην Εταιρία Μακεδονικών Σπουδών: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 16:00. Την ημέρα της συναυλίας το Ταμείο της ΚΟΘ θα λειτουργήσει στο χώρο της συναυλίας (Θέατρο Γης), από τις 19:00 έως τις 21:30.
Στο εκδοτήριο του Δήμου Θεσσαλονίκης στην Πλατεία Αριστοτέλους: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-14.00 και 17.30-20.30 και Σάββατο: 10.00-14.00.
Από τα καταστήματα i-stores (www.i-stores.gr):
Καστριτσίου 1, Πλατεία ¶θωνος, Θεσσαλονίκη, 2310 282020
Τηλ. πληροφοριών και κρατήσεων i-stores: 801 11 15 16 17 (αστική χρέωση)
¶μα ξέμεναν λεφτά θα πήγαινα
Δε θα ανέβω τελικά…
:x