O kαλυτερος ξενος ποδοσφαιριστης που εχει παιξει στην ελλαδα

φιλακια

Ούτε καν ρε…

Η αλήθεια είναι ότι θα ήταν άδικο να ζητήσει κανείς τα ρέστα από τον queen rulez για το ομολογουμένως ανεπαρκές αυτό πολλ (το παλικάρι είναι πιτσιρικάς, αυτά που έχει δει έβαλε), αλλά απ’ την άλλη άποψή μου είναι ότι καλό θα ήταν τα μικρά του φόρουμ είτε να αποφεύγουν να φτιάχνουν πολλ που έχουν να κάνουν με ιστορία (την οποία και δε θα μπορούσαν να ξέρουν), είτε να συμβουλεύονται μεγαλύτερους για να τα φτιάξουν, δεν είναι ντροπή.

Noμιζω οτι στα πρωτα ποστ εγραψα οτι πραγματι ηταν παραλειψη ο Βαζεχα και ο Σαβεφσκι,απλα δε μου περασαν απο το μυαλο εκεινη τη στιγμη.Δεν χρειαζεται να εχω ζησει το Βαζεχα στα ντουζενια του για να κατανοησω την τεραστεια ποδοσφαιρικη του αξια.
Απο εκει και περα νταξει την επομενη φορα θα ρωταω:p,αλλα δεν χρειαζεται ακομα και ενα πολλ σε ενα μουσικο φορουμ,στα αθλητικα,να το αναγουμε σε μειζον ζητημα.Χαλαρωστε και peace,ο αλλος παρεξηγηθηκε επειδη σε ενα πολλ των 10 δεν εβαλα παικτες απο τον Βολο ή την Ξανθη και εβαλα τον Ριβαλντο και τον Σοουζα.

Πες μου ρε φιλε που μιλησα για το Βολο και την Ξανθη? Γιια την Α.Ε.Κ μιλησα,αλλα ναι κι ομαδες σαν το Βολο και την Ξανθη εχουν να παρουσιασουν παιχτες.
Eνταξει,δεν ειναι κακο να παραδεχομαστε τα λαθη μας η την ανεπαρκεια μας.

Χαλάρωσε ρε Τζιόπα.

“Μικρός παντού”

Αντε το σβηνω…

Πω παω πασο,ζηταω ταπεινα συγνωμη για το ολεθριο σφαλμα που εκανα.Αν ειναι να αρπαζομαστε και για αυτα τα θεματα τοτε ημαρτον…

Ελα ενταξει,ισως αντεδρασα λιγο υπερβολλικα.Ζηταω εγω συγγνωμη.
Ληξαν το θεμα.

Κριστοφ Βαζεχα