Oι Έλληνες Βρυκόλακες έρχονται στο Mega

Nαι καλά διαβάσατε. Τρέμε True Blood , Vampire Diares και Τwilight. Θα δούμε την πρώτη ελληνική παράγωγη με τους διάσημους απέθαντους αιματορουφύχτρες, από το Μega. Tην είδηση την γνώριζα εδώ και λίγο καιρό, με το μεγάλο κανάλι να έχει ενθουσιαστεί με τον πιλότο (ναι κάνουμε και στην Ελλάδα πιλότους) που του κατέθεσε ο σκηνοθέτης Αλέξης Ζαρμπής. Πριν μερικές μέρες το διάβασα επίσημα και σε μεγάλη αθηναϊκή εφημερίδα -το επιβεβαίωσα- και από χθες δειλά δειλά υπάρχει και το διαδίκτυο ως είδηση. Ναι, το Mega ετοιμάζεται να δώσει το πράσινο φως σε ολόκληρο κύκλο για την νέα σειρά, που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ο τίτλος της για να ενταθεί στο πρόγραμμα του 2012-2013, αλλά μάθαμε τους πρωταγωνιστές της και λίγο από την ιστορία.

Αν και δεν υπάρχει ανακοίνωση ή δελτίο τύπου από το κανάλι, οι πληροφορίες φέρουν τον Ορέστη Τζιόβα- επίσημο αγαπημένο της Κατερίνας Παπουτσάκη- και την Αννέτα Κορτσαρίδου να πρωταγωνιστούν. Πληροφορίες θέλουν την Κατερίνα Παπουτσάκη να εμφανίζεται ως guest ενώ άλλες να μιλούν για σταθερή παρουσία στο cast της σειράς.

Η υπόθεση-που θα μας εξιστορήσει στο πως έγινε βρικόλακας ο πρωταγωνιστής, στη δεκαετία του ?60- θέλει τους Τζιόβα και Παπουτσάκη να επιστρέφουν ένα βραδύ από ένα πάρτι. Θα μπουν κατά λάθος σε έναν παράδρομο ενός δάσους και θα αντικρίσουν μπροστά τους μια νεαρή κοπέλα στη μέση του δρόμου.Θα εμφανιστούν δεκάδες άνθρωποι που θα αρχίσουν να χορεύουν ξέφρενα γύρω της, θα παρασύρουν το ζεύγος του αυτοκίνητου και θα αρχίζουν να χορεύουν και αυτοί και μια γυναίκα θα εμφανιστεί από ψηλά και θα δαγκώσει τον Τζιόβα στο λαιμό! Ξαφνικά το πλήθος που χορεύει θα βγάλει τους κυνόδοντες του και η Παπουτσάκη θα εξαφανιστεί έντρομη στο δάσος?

Το σενάριο ανήκει στην Μαρία Ζαβάκου και ο σκηνοθέτης του πιλοτικού επεισοδίου είναι ο Αλέξης Ζαρμπής. Για νεότερες πληροφορίες θα επιστρέψουμε? δεν θέλω να προδικάσω τίποτα για την ώρα? τα σχόλια σε σας.

και επειδη δεν αντεξα να και καποια σχολια

Να βάλουν και τον Φιλιππίδη που έχει και το ίδιο κενό στα δόντια με την Σούκι του True Blood, για να υπάρχει μια μόνιμη αναφορά στην σειρά μπας και κάνουν νούμερα.

Κλαίω ακόμα από τα γέλια όταν είπε κάποιος στο τουίτερ ότι θέλει την Ορθούλα Παπαδάκου στο ρόλο του Ερικ

Μυρίζει μεγάλη καλτίλα…

Αδιάφορο εάν δε παίζει ο ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης!

…και η Τζίνα Αλοιμόνου:):!:

Θα κλάσουμε στα γέλια. Καλή φάση.

ζω για κανα “ΜΗ ΔΑΓΚΩΝΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ”

:bounce: :bounce: :bounce:

Πάντως,το twilight δεν έχει κάποια σημαντική διαφορά ή πρωτοτυπία από οποιοδήποτε άλλο teen ρόμαντζο πέρα από τους λύκους και τα βαμπίρ.Το ίδιο και το true blood,που στα μάτια μου είναι απλά τα ατίθασα νιάτα με βαμπίρ.Δεν καταλαβαίνω πως η παρακολούθηση τέτοιων σειρών έχει γίνει ξαφνικά coool.:-k

Ίσως γιατί ότι μαλακία δουν πως πουλάει γίνεται cool.
To ίδιο συμβαίνει και με τη σύγχρονη μουσική πχ στο ραδιόφωνο.

Κατά τ’ άλλα θα ζήσουμε επικές στιγμές :lol:

Πάντως τα σπλάτερ φιλμς ‘‘Το Κακό’’ και ‘‘Το Κακό Στην Εποχή ΤωνΗρώων’’, ήσαν καρακάλτ…και πολύ καλύτερα από πολλά Αμερικάνικα b movies:):!:

ωραία θα έχουμε να βλέπουμε κωμωδία το χειμώνα…

Ε ρε Russell Edgington που σας χρειάζεται.

Αυτό. Ήταν η πρώτη μου σκέψη βλέποντας “Οι Έλληνες Βρυκόλακες…”.

Κατά τα άλλα, λολ. Can hardly wait.

Υπάρχει τουλάχιστον ήδη το soundtrack…

Κώστας Κούντος…ΑΙΜΑΤΑ…

ΑΙΜΑΤΑ…πως είσαι μάγκας…είσαι και τσιμπουκλής…

http://www.youtube.com/watch?v=jG3IWHpQVJg&feature=related

Υστερα απο καποια χρονια, θα ξαναδω τιβι μαλλον.

Βλέπω συγκλονιστικές τηλεθεάσεις:):!:

Γέμισε ο τόπος βρικόλακες, είναι και όλοι τους ο ένας ποιο χυδαίος από τον άλλο

…αυτό, με τον βρυκόλακα ντεντέκτιβ, που έδειχνε το Σταρ, πριν λίγο καιρό, τό’βλεπε κανείς;:):!: