Θα φύγουμε απο τα μυαλά μας μάγκες.περισσότερα δέν έχουν ανακοινωθεί.τσεκάρετε το παρακάτω link:
το διαβάζω και δεν το πιστεύωωωωωωωωωωωωω!!!:yahoo::yahoo::har::har::rockon::band::band::band::band:
Θα φύγουμε απο τα μυαλά μας μάγκες.περισσότερα δέν έχουν ανακοινωθεί.τσεκάρετε το παρακάτω link:
το διαβάζω και δεν το πιστεύωωωωωωωωωωωωω!!!:yahoo::yahoo::har::har::rockon::band::band::band::band:
τι λες ρε φιλε !!!
Απιστευτα πραγματα φετος !!! 8O
Το δίαβασα και έμεινα λέμε!πρώτα η τετράδα,20 Ιουνίου Aerosmith,28 Ιουνίου Rammstein,και 19 Ιουλίου Jethro Tull (Για εμάς τους κλασσικούς) και τώρα ο Ο Πατέρας (το 1/4) της Μουσικής Μας στο Ελλάντα για ΔΥΟ κιώλας συναυλίες.Εννοείται ότι έφυγα στεγνά και για τις δύο!!!Θα τρελθούμε τεείως φέτος λέμε:dizzy::rockon:
Τι άλλο θα γίνει φέτος8O…ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΩΤΟΠΑΜΕ:):!:
Για Big Four,πρόλαβα των 85…ώρα να μαζέψω και για τουσ υπόλοιπους.δεν χάνονται αυτά!!!
αυτο εχει γραφτει και στις φημες νομιζω…
αναμενουμε… και ελπιζουμε…
θα τρελαθουμε φετος, ειναι χρονια οροσημο που θα την θυμομαστε για χρονια… τρελανε μας ρε madman… :yahoo:
Αυτό όμως,είναι επίσημο και όχι φήμη.Λεπτομέρειες αναμένουμε λοιπόν για πού :-kπότε :-kκαι τη λυπητερή:(:?..αλλά Ozzy είναι Αυτός…όσο και αν έχει,θα τα σκάσουμε :yahoo::yahoo:O:):yahoo:O:)O:)
Αν δεν βγει ανακοίνωση δεν είναι επίσημο… Απλά γράφτηκε σε ένα blog.
ΜΑΚΑΑΑΑΑΡΙ όμως!!!
κι όχι μόνο παιδιά δείτε εδώ…
[SIZE=“6”]OI MPITLS StIn ELLADDA!!!1111!!!`!~~!![/SIZE] (click)
Άντε λοκ τώρα.
H αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να τον δω για ιστορικούς κυρίως λόγους, αλλά αν έχει τα χάλια που είχε με τους Sabbath θα μου χαλάσει το μύθο. Θα δούμε.
Ε δεν είναι κ στα καλύτερά του γενικότερα, ομολογουμένως… Αλλά κ εγώ για την ιστορία θα τον έβλεπα. Συν του ότι δεν ήμουν τότε στους Sabbath…
Στο χωράφι πάντως αν γίνει ΔΕΝ ΠΑΩ! .-
Miα χαρα ηταν η φωνη του Στο tvibe.
Οκ, λογω καταχρησεων εσπασε λιγο στο τελευταιο κομματι αλλα δεν χαλασε κανεναν αυτο…
Ηταν επικη συναυλια.
Εγω το κοβω ραδιο αρβυλα και οχι δεν εννοω την εκπομπη
Πέστα, μια χαρά φώνη και ήχο γενικότερα είχε…
εκτός από το τελευταιο κομματι
Gamoto, έκοψαν και το δέντρο που είχα σκαρφαλώσει για να βλέπω:(
Λαική απαίτηση: στο Gagarin να τον φέρουν… (χιούμορ, μην πέσετε να με φάτε)
fixed
φτανουν οι συναυλιες ρε παιδια, δεν παει αλλο :lol::lol: που να πρωτοπάς ?
Τον Ozzy τον ειδα με Black Sabbath στο Donington το 2005, την ιδια χρονια που ηρθε κ Ελλαδα αν δεν κανω λαθος…Ότι και να σας πώ ειναι λίγο…Δεν περιμενα με τιποτα ενας ανθρωπος των 60 και πλέον ετών με ιστορικό βεβαρημένης υγείας περιμενα να σέρνεται. Η εμφάνιση του ηταν πέρα για πέρα εντυπωσιακη και φωνητικά αλλά και ως performer. Απλά απίστευτος, θα τον ξανάβλεπα για να ακουσω εστω και τωρα Live το Shot in the dark
OZZY PEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ!
Μόλις έχουμε κάτι επίσημο θα ανοίξει το τόπικ