Λεπόν… ο Τομμυς είναι WANKSTA WIGGA ! Το παίζει μαύρος, χιπ χοπ ντίτζει κτλ κτλ…
όσο για την πάμελα έχουν και οι 2 μια ωραιότατη υπατητιδα Β !
Για το κωμικοτραγικό του Cozy, σχόλιο, θέλω να κάνω ένα σχόλιο
πειράζει κοζ, που εγώ θεωρώ ανυπαρκτους τους MUSE, τους ΤΟΟL, τους post-awake theater και τους post-blackmoore purple… (ooooops i did it again)???
Καλά κομμάτια MOTLEY !
To too fast for love έχει άνετα ένα livewire, too fas for love, public enemy number one, toast of the town, etc etc… και απο τα ίδια sessions έχει βγεί και το nobody knows how it’s like to be lonely… το οποίο είναι ένα τζαζ ροκάτο κομματάκι που Γ$#$@ αν και δεν είναι τυπικό ΜΟΤΛΕΥ !!! ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ και τη χύμα στο κύμα, leathur μίξη, που η μπαντα έγραψε μόνη της… είναι ακόμα πιο ναύ-λα !!!
Το shout ? Τι να πούμε για ομώνυμο, τη διασκευή, το Too young to fall in love…10 seconds, looks that kill…?
To Τ.Ο.P είναι πιο μέτριο home sweet home, smoking in the boys room etc… δεν παθένω και τπτ με πάρτυ του…
Το ΚΟΠΕΛΕΣ Χ 3 είναι καλό επίσης… ομόνυμο, wildside, nona… και και και …ωραία rock n rollια…
Ντάξ το DRFeelgood είναι απλά δισκάρα… και όταν βγήκε ήταν τοπ, για πολύ καιρο… είναι κλασσικος δισκος ΔΙΣΚΑΡΑ… τι KICKSTART TI TI TI NA ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ !!!
Η ΣΥΛΛΟΓΗ και το QUARTENARY - μου είναι γενικώς αδιάφορα… και το φερώνυμο album, δεν είν κακό αλλά είναι άλλο group λόγω αλλαγής τραγουδιστή…
Το generation swine είναι μια wannabe techno ridden πίπα με πειραμάτισμούς που δεν κολλαγανε στους CRUE !
άλλα 2 best, ένα live καλό, και κάτι rarities, τα αντιπαρέρχομαι… ΚΑΙ φτάνουμε στο ίσως καλύτερο δισκάκι απο το Feelgood στο ΜΑΜΙΣΤΕΡΟ NEW TATTOO !!! που είναι άλλη μια τρελή δισκάρα βουτιγμένη στη λαγνεία και το ροκ ν ρολ και χωρίς των παπα-ραπ ελληνάρα…αλλά με τον μακαρίτη τον R.C…
Το αυτιά που κλείνουν μόνα τους δείχνουν άτομα με παρωπίδες που πειθαναγκαζωνται, απο κωδικές συμπεριφοράς τις περισόττερες φορές και απο ανάγκη μίμησης και αποδοχής να παπαγαλίσουν τη γνώμη κάποιου… πώς μπορώ να ξεχάσω τον περβανίδη να λεεί οτι το 2ο FIFTH ANGEL είναι για τα μπάζα, όταν έχει μέσα ένα n the cathedral, 7 hours, feel the heat κτλ κτλ … !!! και φυσικά άπειρα πιτσιρίκια να φτύνουν αυτόν τον αξιόλογο δίσκο…
Oι CRUE δεν είναι για πογωνάτους τεθλιμένους, και καλα-ψαγμένους, κτλ κτλ… είναι διασκέδαση… it’s only (rock-in) n roll but i like it …
ο wigga μπορεί να πάει στα γκει-μπαρ του να κάνει τον ντιτζέι - στα τσακίδια… κατι γκομενάκια μπορεί να ξενερώσουν…ίσως και εγώ… διοτί στα show δεν θα έχουν titty cam… lol αλλά… στα τσακίδια… η μουσική να είναι τρου στο αρχικό στυλάκι και τα κομμάτια να είναι καλά κι όλα τ αλλα είναι αδιάφορα…