O γιατρός σάς απαντά

Σκεφτομαι τον επομενο μηνα να κανω εγχειρηση στο διαφραγμα γιατι ειναι εντελως ενοχλητικο για εμενα και τους γυρω μου (οταν κοιμαμαι :stuck_out_tongue: )

Εχει κανει κανεις?Ποναει?Γινεται με laser ή νυστερι?

Εχει κανει ο ξαδερφος μου.Η στιγμη του πονου ειναι μια.
Οταν σου βγαζουν τις πρωτες γαζες μετα την εγχειρηση.
Κλαις απλα.Γενικοτερα μην το σκεφτεσαι.Ο ξαδερφος κοιμαται ηδη 2 ωρες
λιγοτερο καθε βραδυ λογο καλης αναπνοης=καλου υπνου.

Αντε πειτε μερικες λεπτομερειες γιατι με ενδιαφερει κ εμενα. Θελω να κοιμηθω την επομενη φορα που θα ερθει ο πατερας μου Κρητη…

Ναι, ναι, ‘‘διάφραγμα’’. Μας τα 'παν και άλλοι αυτά (πχ η Λαίδη). Παραδεχτείτε ότι θέλετε να μικρύνετε τις μύτες σας και αφήστε τα αυτά.

Η Λαιδη κ ο αλητης;

ΜΙΑ είναι η Λαίδη. Με απογοητεύεις μάνατζερ.

Θα σε απογοητευσω…ποια ειναι;

Άντζελα…

Εγω εκανα αμυγδαλες τον Οκτώβρη και 2 παιδιά που ήταν μαζί μου στο θάλαμο κάναν διάφραγμα…
Μετα απο τη ταλαιπωρία που πέρασα θα ευχόμουν,να έκανα και εγω διαφραγμα(ειναι και πολυ πιθανο να κανω στο μελλον)…
Αξιζει παντως και αυτα που λενε για τις γαζες δεν πολυισχυουν πια καθως σου βαζουν κατι σα ταμπον που βγαινει σχεδον αμεσως και εχω ακουσει οτι εχεις μια ψιλοενοχληση και οχι δυνατο πονο…Go for it…:slight_smile:

σιγα την ταλαιπωρια οι αμυγδαλες… παγωτο τρως ολη μερα :expressionless:

Αυτό!

Πρόβλημα με διάφραγμα έχω κι εγω (σπασμένο), ξέρω ότι η όλη φάση γίνεται με λέιζερ πλέον.

Ετσι μου λεγαν οσοι τις βγαλαν στα 9…
Οσο πιο μεγαλος τις βγαλεις τοσο μεγαλυτερη ταλαιπωρια,αμα ειναι δυσκολη η περιπτωση σου,μεινεις στο χειρουργειο κανα 5αωρο,κολλησεις μικροβιο στο χειρουργειο,παθεις αιμοραγια,τρως κρυα σουπιτσα για 15 μερες,τοτε στα αρχιδια σου το παγωτακι…:stuck_out_tongue:

α και γω στα 9 τις εβγαλα :oops:

Μη λέτε τέτοια ρεεε και τρομάζετε και εμάς που θέλουμε να τις βγάλουμε…:frowning:
Κάθε χρόνο σχεδόν παθαίνω αμυγδαλίτιδα…:frowning:

Νταξ δεν ηταν τοσο τραγικα,και εγω ημουν και στο πολυ πολυ μικρο ποσοστο που παρουσιαζει μετεγχειριτικη αιμοραγια…
Στα καλα νεα τωρα,δεν εχω αρρωστησει απο τοτε που τις εβγαλα :slight_smile:
Αμα αρρωσταινεις λογο αμυγδαλων 3-4 φορες το χρονο βγαλτες τις π*τανες αξιζει πραγματικα…:slight_smile:

Τόσο συχνά δεν αρρωσταίνω το χρόνο από αμυγδαλές,αλλά άμα αρρωστήσω,θα έχω οξεία αμυγδαλίτιδα.:(Γενικά έχω ένα θέμα με τις αμυγδαλές.

Εγω τωρα τελευταια (εδω και κανα χρονο) εχω ενα θεμα με πολυ ενοχλητικο βηχα.
Γενικα αρρωσταινω δυσκολα, δηλαδη την κλασσικη γριπη μια αντε δυο φορες το χρονο, αλλα αν τυχει και εχω βηχα, ενω μου περνανε τα αλλα συμπτωματα σε 2-3 μερες, ο βηχας μου μενει (την αλλη φορα μου ειχε μεινει για κανα μηνα μετα τη γριπη).
Τωρα ας πουμε ειχα αρρωστησει την πρωτοχρονια και ακομα βηχω. Το ωραιο ειναι οτι δεν εχω κατι στο λαιμο (φλεμα κλπ) να πεις οτι εχω κατι να βγαλω και βηχω.
Ενας φιλος ειπε οτι μπορει να φταινε οι αμυγδαλες και να παω να τις βγαλω αμα ειναι. Λετε να εχει καμια σχεση? :-k

Tι δηλαδή είναι ξέρος βήχας? Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει φλέμμα…Μήπως είναι κάνα άσθμα?? Εγώ θύμαμαι μια φορά που χα κρύωσει ψιλό με βήχα με φλέμμα και όντως δεν το χα προσέξει καθόλου…Περνάει το φλέμμα αλλά εκείνη την χρόνια έβηχα πραγματικα για άπειρους μήνες. Τελικά μου είχε κάνει βροχικό άσθμα που το’ χω ακόμη

Για τις αμύγδάλες τώρα δεν ξέρω τι λένε δίαφοροι άλλα εγώ έπινα νερό κι εκλαιγα λόγω των ραμμάτων στο λαιμό…Παρ’ όλα αυτά όντως σταμάτησα να πολυαρρωσταίνω απο κει που αρρώστενα 5 φορές σ’ ένα εξάμηνο

Αυτό με το βήχα μετά από ίωση/γρίπη είναι συχνό φαινόμενο και συνήθως μη ανησυχητικό. Μια φορά μου είχε μείνει τέτοιος βήχας 2 μήνες μετά από γρίπη! Μετά από εξετάσεις κλπ (ε ανησύχησα λιγάκι 8O ) ο γιατρός είχε πει ότι θα περάσει μόνο του. Προσωπικά για βήχα παίρνω το σιρόπι για βήχα από τον Κορρέ (σε αρκετά φαρμακεία υπάρχει), είναι με βάση το μέλι και διάφορα βότανα, οπότε αβλαβές (και νόστιμο!)