Έχοντας ακούσει μόνο τα δύο πρώτα τους (που γενικά τα απολαμβάνω, αλλά μέχρι εκεί), πάντα είχα τη διαχρονική απορία γιατί ΤΟΣΟΣ ντόρος με δαύτους που π.χ. τώρα όντως να γεμίζουν το ίδιο γήπεδο τόσες μέρες σερί όπως λες. Με το σχόλιό μου δε θέλω να μειώσω τη μουσική τους (που δεν τη γνωρίζω κι ολοκληρωμένα ούτως ή άλλως), απλά έχω την απορία (και θα χαιρόμουν να μου απαντήσει κάποιος αν το έχει μελετήσει περισσότερο) πώς και βρήκε τόση εμπορική απήχηση και αν αυτό το γεγονός έχει τις δικές του κοινωνικές-ιστορικές παραμέτρους όσον αφορά το timing τους, το στυλ τους κλπ.
τα δυο πρωτα εχουν τοσα χιτ, που αλλοι δεν εχουν σε ολοκληρες δισκογραφιες. Πουλησαν πάρα πολύ, και σε συνδυασμό με τα λάηβ τους, τους εκτόξευσαν. Κατα τη γνωμη μου στη συνέχεια καβάλησαν το κύμα των 2 πρώτων, με χιτ από εδώ και από εκεί, αλλα ποτέ δεν ξαναεφτασαν τοσο ψηλα. ειναι μεγαλη μπαντα παντως και η επιστροφη τους θα ειναι γεγονος της χρονιας.
στην brit pop/rock whatever, δεν νομιζω οτι βγηκε μεγαλυτερο ονομα
++ Τα b-sides των 3 πρώτων δίσκων είναι ένα και ένα. Μπάντες θα σκότωναν για να έχουν τέτοια κομμάτια σαν lead single στη σημερινή εποχή.
Ειλικρινά τώρα;
Σε ποιο απο ολα αναφερεσαι;
Το βλεπω το εργο να ψαχνω για εκδρομη Αγγλια μερια.
Το βλέπω το εργο να μην βρίσκω ούτε μισο εισιτηριο για τα λαιβ.
Το acquiesce είναι μόνο του καλύτερο από καριέρες ολόκληρες και δεν μπήκε καν στο άλμπουμ.
Καλοκαιράκι 22 χρονών, στο κάμπινγκ στην Αντίπαρο, έχει προς το κάτω μέρος μια σκηνή/κάτι για δρώμενα, πήραμε άδεια να κάνουμε πάρτι (ήμαστε 80 άτομα με πολλούς ξένους από exchange πανεπιστημίου), παίζω εγώ μουσική, βάζω το Step Out, έτσι γνώρισα τον Connor, την Annie και την Olivia από το UK (άκυροι με εμάς) και ξεκίνησε μια φιλιά που κράτησε 5-6 χρόνια, μετά χάσαμε επαφή. Αργότερα νομοτελειακά, μπήκε και το Don’t look back in anger για να τραγουδάμε μεθυσμένοι αγκαλιά.
Τι θέλω να πω?
Το stadium rock δε θέλει πολλά, 5 ακόρντα, μια (και δύο) αξιομνημόνευτες φωνές, και λίγο ταλέντο να γράψεις τραγούδια που θα μείνουν για πάντα. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα στον κόσμο από 2-3 μπύρες και να παίζουν οι Oasis, απλά δεν έχεις συναισθήματα αν δε σε πιάνει
Ξέχασε το όσο είναι νωρίς
Εκατοτακατο
Δεν είμαι φαν τους ούτε ακροατής τους . Αναγνωρίζω την αξία τους και θεωρώ ότι είναι εύκολα η είδηση της χρονιάς για φέτος και το γεγονός της χρονιάς του χρόνου
Αυτά τα μαλακισμένα δεν είχαν πλακωθεί κι ούτε που μιλούσαν μεταξύ τους;
Εγώ όταν λένε ότι οι Pulp και οι Blur είναι καλύτερες μπάντες από τους Oasis.
Οι Oasis εχουν 20 υμνους που αν δε σε συγκινουν, οπως ειπε κι ο @nnnkkk, δεν εχεις ψυχη. ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ μπαντες το εχουν αυτο.-
Όπως είπαν και στο Fight Club στον sportfm , γιατί τόσος ντόρος για τους Εκείνος & Εκείνος της Αγγλίας;;
Δεν υιοθετώ
Βγήκανε τα brit-cops παγανιά βλέπω
Οτι δηλαδη θελετε να μη γραφονται υπερβολες εκατερωθεν, ενταξει, μας πεισατε ολοι