Oasis

Τι Λίαμ , τι Νόελ, τι Ρορυ . Γκάλαχερ είναι, είναι καλό

Εκτός από τον Τόνι που τον είχε η Λίβερπουλ με 0 συμμετοχές. Αυτός κατέληξε Στ.Τζονστον :stuck_out_tongue:

2 Likes

Διέρρευσε η setlist για τα shows τους. Εγώ είμαι αρκετά ευχαριστημένος μόνο και μόνο που έβαλαν Bring It On Down.

1. Acquiesce
  2. Morning glory
  3. Some might say
  4. C&a
  5. Fade away
  6. Supersonic
  7. Roll with it
  8. Bring it on down (Liam stopped/left after this)
  9. Talk tonight
  10. Half the world away
  11. Little by little
  12. D’you know what I mean
  13. Stand by me
  14. Cast no shadow
  15. Hello
  16. Slide away
  17. Whatever
  18. Live forever
  19. Rock and roll star
  20. The Masterplan
  21. Don’t look back in anger
  22. Wonderwall
  23. Champagne Supernova

Έχουμε και κλιπ από τις πρόβες:

https://x.com/MaxiGonzalez_23/status/1940079708890140720

1 Like

Today is the day :stuck_out_tongue:

3 Likes

Λιγότερο από μια ώρα για να βγουν στο stage.

Μου φαίνεται σαν όνειρο πραγματικά. Πάμε ρεεεεε!

Εδώ έχει livestream:

1 Like

It’s good to be back!

https://x.com/BaggyMondays/status/1941215101073358982

1 Like

“Live Forever” με φωτογραφια Diogo Jota στο τελος στις οθονες :cry:

5 Likes

Και το πρώτο proshot βίντεο

2 Likes

Τα φωνητικά Noel + Liam από το 4:13 και μετά :heart:

1 Like

Sorry

8 Likes

O Lars πήγε και στα δύο ! :stuck_out_tongue:

3 Likes

Yeah right. Αγαπάω Black Sabbath γιατί το impact τους στο μέταλ ήταν τιτανοτεραστιο, αλλά καμία σχέση.

Οι Sabbath τελείωσαν το 2016-2017 με το the end tour. Τωρα απλά ήθελαν να κάνουν ένα μεγάλο show, γιατί φαινόταν ότι ο Ozzy δεν είναι καθόλου καλά στην υγεία του.

Οι Oasis είναι μια μπάντα που διαμόρφωσε μια σειρά από μπάντες που δεν θα υπήρχε indie rock χωρίς αυτούς. Και τα αδέρφια ήταν όντως στα μαχαίρια (φαίνεται και από τις αντιδράσεις τους στο reunion) και εκεί που δεν το περίμενε κανένας οτι θα κάνουν το reunion, όσο ακόμα είναι στα καλά τους, ήρθε από το πουθενά.

Φυσικά έπαιξε ρόλο και το τεράστιο ποσό που θα εισπράξουν, αλλά δεν μειώνει το γεγονός ότι αυτή η επιστροφή ήταν για τη νέα γενιά που δεν μπόρεσε ποτέ να τους δει live.

Το crossover με Sabbath είναι φρέσκο. Εγώ θυμάμαι των προ λίγων μηνών, όταν ανακοινώθηκε το reunion των αδερφών ταυτόχρονα με την δισκογραφική επιστροφή της μπάντας του Robert Smith.

Το σχόλιο του Liam από κάτω όλα τα λεφτά!!
Καλοί οι Oasis αλλά υπάρχουν άλλες πολυ πιο επιδραστικες μπάντες στον alternative ήχο. Αυτοί ήταν απλώς οι πιο εμπορικά πετυχημένοι.

Στο UK το impact ήταν πολύ μεγαλύτερο. Πάρα πολλά συγκροτήματα φτιάχτηκαν στην Αγγλία, γιατί είδαν τους αδερφούς γκαλαγκερ (όχι γκαλαχερ γαμώ το στανιό μου) στα 90’s να έχουν αυτή την επιτυχία που είχαν, αλλά με ροκ ήχο* και το attitude που είχαν. Ήταν απλά κουλ εκείνη την εποχή. Στην Αμερική δεν έπιασαν για πολλούς λόγους.

*= Όσοι λένε για britpop δεν έχουν ιδέα από το back catalogue πόσα ροκ εντ ρολ κομμάτια έχουν.