Στο Harley Bar, Θεσσαλονίκη με:
Acherontas, Embrace of Thorns, Nocturnal Vomit, Wargoat
σε άκρως χαμηλή τιμή…
Flyer:
Ταπεινή μου άποψη ότι οι Acherontas δεν κολλάνε αλλά μάλλον ο διοργανωτής
προσπαθεί να μαζέψει κόσμο απ’ όλο το black φάσμα…
Κατά τα άλλα αγνό ελληνικό bestial black/death όπως μας αρέσει…
Ευκαιρία και για βόλτα προς Σαλόνικα μεριά… Όσοι άπιστοι προσέλθετε…
Σιγά ρε παιδιά, εδώ λέει 12 ευρώ είσοδος με μπύρα! Αν βγεις δηλαδή Σάββατο βράδυ
και πάρεις μια μπύρα δεν θα δώσεις 3-5 ευρώ στην καλύτερη? Αν υποθέσουμε ότι ο
διοργανωτής παίρνει άλλα 2 από κάθε ticket (πιο πολλά θα παίρνει αλλά anyway) ουσιαστικά δίνεις από 2 ευρώ για να δεις κάθε μπάντα… Ε, 2 ευρώ δεν είναι λίγα για να δεις μια μπάντα, είναι εξευτελιστικά λίγα…
Άσε που και μόνο για Embrace of Thorns εγώ θα έδινα όλο το 12άρι χωρίς μπύρα…
Μέχρι και Σαλόνικα θα ανέβω… Δίσκος σαν το Atonement Ritual δεν πίστευα ότι θα έβγαινε ποτέ από Ελλάδα…
Και όντως η προσθήκη του Αναστάση θα τους απογειώσει ακόμα πιο πολύ…
Όπως ειπώθηκε καλό είναι να στηρίζουμε τέτοια events (και δεν αναφέρομαι φυσικά σε
όσους δεν ακούνε καμία από τις μπάντες)…
Οι Acherontas δεν μ’ αρέσουν αλλά δεν θα με χαλάσει να τους δω πίνοντας τη μπύρα μου… Απλά ήθελα headliner πιο κοντά στο στυλ των άλλων…
Wargoat: Ανέβηκα Σαλόνικα σε μεγάλο βαθμό και γι αυτούς και δεν απογοήτευσαν…
Όσο πιο πολύ τους ακούω τόσο πιο πολύ μ’ αρέσουν, έπιασαν καλή απόδοση
και τα διπλά φωνητικά ήταν το highlight… Εξελίσσονται όλο και περισσότερο (έπαιξαν και καινούριο κομμάτι) και θα γίνουν άξιοι εκπρόσωποι στο war χώρο…
Nocturnal Vomit: Γούσταρα ιδιαίτερα, κυρίως για τα αργά, doom σημεία σε
πολλά κομμάτια τους… Παρόλο που η μπάντα κουτσουρεύτηκε από
αποχωρήσεις μελών (εμφανίστηκαν σαν τριο) είχαν δέσιμο και έβγαλαν γνήσια σαπίλα… Εθιστικότατοι…
Embrace Of Thorns: Ο βασικός λόγος που πήγα και μας έδωσαν τα μυαλά στο χέρι…
Επαγγελματίες πλέον, πολύ δεμένοι, ο frontman αβυσσαλέο λαρύγγι, οι κιθάρες συμπαγέστατες, ακροβατούσαν μεταξύ πλήρους κτηνωδίας και υπνωτιστικού διεστραμμένου feeling και στο τέλος από κάτω ήμασταν λες και βαράγαμε ενέσεις…
Για τους Acherontas λυπάμαι αλλά μετά από 2 κομμάτια έφυγα, κυρίως επειδή κουβάλαγα άλλους 3 μαζί μου… Όποιος άλλος πήγε ας γράψει…
Από ήχο έτσι κι έτσι ήταν αλλά λίγο μετράει… Από κόσμο κάπου μεταξύ 50 - 100 (νομίζω)…
Μακάρι να γίνει κάτι ανάλογο κι εδώ σύντομα…