Όσα χρόνια και να περάσουν πάντα θα μου δημιουργούν ευχάριστη διάθεση οι Offspring. Ίσως επειδή τους έχω συνδυάσει με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια (στυλ taxi driver) αλλά και την εποχή που πήγαινα γυμνάσιο ( ;; ). Πολύ χαρακτηριστική μουσική ρε γαμώτο, γι’ αυτό μ’αρέσουν. 8)
PS. Το cd πρέπει να έχει καλό protection γιατί ορισμένα mp3 (όχι από το Kazaa) παρουσιάζουν κενά.
Χμ, άκουσα ένα τραγούδι από το καινούργιο στο Mad (videoclip) και ήταν αρκετά καλό…
Αν και δε μου λένε τόσα πολλά, θυμάμαι ότι παλιότερα πέρασα μια περίοδο μαζί τους… Ίσως να φταίει και το ότι χάθηκαν για τόσο πολύ καιρό…
Αν το πετύχω πάντως, δε θα το αφήσω χωρίς να το ακούσω…
Εγώ εκτός από τα παλιά και κλασικά τραγούδια τους, τους θυμάμαι και από το θέμα που είχαν κάνει με τον τίτλο του album. Έλεγαν ότι θα το ονομάσουν “Chinese Democracy”, όπως και ο νέος (μελλοντικός μάλλον) δίσκος των Guns N’ Roses. Ευτυχώς όμως βγήκαν έγκαιρα και είπαν ότι δεν πρόκειται να γίνει έτσι.
Πάντως εκτός από το “Hit That”, που προφανώς αυτό είναι που είδες στο Mad, τα υπόλοιπα δε λένε και πολλά. Αυτό όμως είναι όλα τα λεφτά. Just like the old days 8)
Ki egw phra to cd prin liges meres. Den prolaba na to akousw kai polu kala, alla fainetai arketa kalo. To kalo me tous Offspring einai oti den exoun xasei to stul tous.