Old Man Gloom - NO

Κυκλοφορεί αύριο το καινούριο album!

Old Man Gloom has a new album. It’s called “NO”. It will be available as of tomorrow, that is Wednesday May 2nd

Ο δίσκος θα είναι διαθέσιμος μόνο στο τούρ το οποίο ξεκινάει σήμερα στην Αμερική.
Άγνωστο το πότε θα κυκλοφορήσει κανονικά.

Πάρτε και ένα τιζεράκι: http://youtu.be/S2_Y4JTeo-4

If you want it soon, you’ll have to go see Old Man Gloom on their tour that starts tomorrow (May 2, 2012) at TT the Bears in Boston. Otherwise you’ll have to wait til the official release date: [B]June 26th[/B]

απ το facebook της hydra head

Ε ναι απλα ειναι θεμα μερικων ωρων μεχρι κάποιος να ριπαρει το cd.

Old Man Gloom live at Club Europa in Brooklyn, New York City on May 08, 2012.

πωπω
τοσες μορφες μαζι
ο turner πως την εχει δει με την εμφανιση του??? :p:p

Βρίσκεται εκεί έξω.

link σε pm αν έχει κάποιος plz. :slight_smile:

Ο bleeding το λάτρεψε, οι υπόλοιποι?

Κι εμένα μ’ αρέσει πολύ, χωρίς να έχω ασχοληθεί αρκετά με την μπάντα.

Ούτε οι από δω είχαμε καμία άμεση σχέση με τα παιδιά.
Ίσως έπρεπε να βγει το ΝΟ πόσα χρόνια μετά, για ν’ ασχοληθούμε μ’ αυτό και με κάτι meditations in b, etc.
Σε βαθμό τέτοιο δηλαδή που να ψάχνεις για isis-ιακές εισαγωγές -τις καλές, όχι του συρμού- (βλέπε common spieces) και (αμυδρά) greymachine-ιακά περάσματα/ψήγματα (λέγε με και the forking path, ίσως και shuddering earth).
Φαίνεται να παίζει ταυτόχρονα σε πολλά επίπεδα αλλά να θέτει δικούς του όρους.
Κατά τ’ άλλα, γράφουν οι άσχετοι και τα δολώματα διακοπάρουν. [-X

Να απαντήσουν και οι σχετικοί λοιπόν.
Οι Old Man Gloom υπήρξαν κάτι το Πραγματικά Σπουδαίο στον καιρό τους, οφείλουν όλοι να τους ψάξουν, ειδικά τώρα που δεν υπάρχουν πια Isis. Τώρα ο νέος δίσκος νομίζω θα ξενίσει τους μη εξοικειωμένους με το ύφος και την αντίληψη των ΟΜΓ, ίσως να βγάζει και την αύρα του ανολοκλήρωτου λόγω της έντονης νοϊζίλας. Νοιζίλα όχι σοκαριστική όμως σαν τους Greymachine, αλλά κυρίως κιθαριστική.
Παρόλα αυτά οι ΟΜΓ δεν έχουν βγάλει ποτέ κάτι μη άψογο, έχουν βγάλει μόνο άψογους και τέλειους δίσκους, αυτός είναι από τους άψογους. Όσοι δεν τους ξέρετε ακούστε [I]τώρα [/I]το έπος “Christmas” για να ακούσετε το σλατζ όπως δεν είχε/έχει ξαναπαιχτεί ποτέ και οι Αησισάκηδες το “Seminar III: Zozobra” για ένα από τα καλύτερα κομμάτια που δεν έγραψαν ποτέ οι Isis. Και μετά όλα. Και το “Bird of Prey” των Zozobra, αν και οι τελευταίοι δεν είναι τόσο ελευθεριακοί/πειραματικοί όσοι οι ΟΜΙΤΖΙ.
Γενικά να ακούτε Old Man Gloom, να ακούτε.

Είχα αφήσει λίγο στην άκρη τον συγκεκριμένο ήχο γιατί με είχε κουράσει κάπως, αλλά ετούτο είναι πάρα πολύ καλό διάολε!
Παίζει συνέχεια την τελευταία εβδομάδα μαζί με Salvation από Cult of luna (έτσι για να το σπάω λίγο) και ζωή χαρισάμενη.

Ας βγω λίγο οφ τόπικ, υπάρχερι περίπτωση να ακούσουμε κάτι καινούργιο από Cult of Luna?

Σχεδόν τελειωσαν με τις ηχογραφήσεις και μέχρι το τέλος του χρόνου θα βγει το album.

Bump. Πάρα μα πάρα πολύ ψηλά στη λίστα μου. Εδώ μια απόδειξη του πως κάποιοι τύποι ρεζιλεύουν τον όρο supergroup.

Credit στο σερτ του Aaron. Από τον Αη-Βασίλη θέλω να μου φέρει το μπάσο του Κάλεμπ Σκόφιλντ.

Bump και παλι.
ΤΕΡΑΣΤΙΑ δισκαρα.

Ναι οκ, τωρα το θυμηθηκα. Αλλα επρεπε να το πω.