Oldschool rednex // soul resistance // lunatix

World?s Appreciated Kitsch Collective presents:

OLDSCHOOL REDNEX
SOUL RESISTANCE
LUNATIX

AN Club | Σολωμού 13-15, Εξάρχεια
Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30
Είσοδος: 7 euros

OLDSCHOOL REDNEX ? Το πανκ ροκ όταν προέρχεται από την πόλη της Θεσσαλονίκης είναι πάντα ιδιαίτερο. Οι OLDSCHOOL REDNEX είναι μια από τις παλαιότερες μπάντες της πόλης, όμως μόλις πριν λίγους μήνες κατάφεραν να κυκλοφορήσουν τον πρώτο τους δίσκο σε μορφή βινυλίου και να κάνουν ?βουτιά μες στο μυαλό? μας. Αγνό, μελωδικό πανκ ροκ, για όλους τους λάτρεις του είδους. Φορέστε τα χορευτικά σας παπούτσια, φέρτε μαζί σας τόνους καλής διάθεσης και ελάτε να περάσουμε καλά.

SOUL RESISTANCE ? Οι SOUL RESISTANCE μπορεί μεν να είναι μια καινούρια μπάντα, αποτελείται δε από γερόλυκους της σκηνής. 2 κορίτσια και 2 αγόρια σε ρυθμούς punk ?n? roll με ελληνικό στίχο και τα μυαλά στα κάγκελα. Άνετα μια από τις καλύτερες Αθηναϊκές μπάντες αυτή τη στιγμή, που τολμούν να διασκευάσουν μέχρι και Wipers. Μην τους χάσετε.

LUNATIX ? Οι LUNATIX είναι αρκετά γνωστοί στο εγχώριο punk rock κοινό. Με νέο drummer και νέο υλικό (εν αναμονή του καινούριου τους δίσκου) ανεβαίνουν για ακόμα μια φορά στο σανίδι του ΑΝ για να προκαλέσουν αυτό που ξέρουν πολύ καλά να κάνουν. Βρώμικο punk / hardcore χάος.

http://www.facebook.com/events/175595382579710/