Oloi giftikoi parea

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα.
Ποιος θα μπορούσε να το προβλέψει ότι θα εξεληχτεί σε τόσο αστείο topic. Διαβάζεις τα μηνύματα με ένα χαμόγελο ΝΑ.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ε με τον Arnold Swatcheneker , οχι λαθος …με το Sylvester Stalone … χμ οχι παλι λαθος … με τον snake plisken … φτου … παλι λαθος … με τον … οχια … μπα οχι … μα πως τον λενε το π…η …
α ναι τωρα θυμηθηκα cobra’s .
Na σου δωσω μια συμβουλη πρεπει να το αλλαξεις το ονομα σου και απο cobra’s να το κανεις cobla’s φοριεται και στο δεξι σαν κοσμημα … :wink: σου κανει και ωραιο μαλλι :!: :!:

Με τον JOEY DE MAIO (sorry);

Λοιπον πλακα πλακα μας ειπε ολους ΠΑΙΤΕΡΗΔΕΣ… Αισ Μπαλαμοοοοοο, Αισ Μπαλαμοοοοοο

Όλοι εδώ στο rocking.gr αφιερώνουμε στον cobra το 6ο τραγούδι από το αλμπουμ των Skid Row : Slave to the Grind

Να 'σαι καλά, πάντα τέτοια

Σιγά μη του αφιέρωσουμε και τραγούδι…Άντε επειδή με διακρίνει και μια καλοσύνη του αφιερώνω το THUTHUCA…Μάλλον καμμένο σκυλά τον βλέπω… :twisted:

Α ρε stargazer, μ’έβαλες και κοίταξα! :? Αλλά καλό! :slight_smile:

Εγώ φίλε kourou λέω να του χώσεις ενα IP Ban και να τελειώνουμε με τον καραγκιόζη!

με το συμπάθειο

Εγώ φίλε kourou λέω να του χώσεις ενα IP Ban και να τελειώνουμε με τον καραγκιόζη!

KAI EGO AUTO SINISTO MIKRE GIFTO

Bλεπω οτι το λεξιλογιο σου εχει μεγαλο φασμα λεξεων και προτασεων … Ελα στο θειο Ανδρεα να σε μαθει και αλλες λεξουλες καμαρι μου .
:lol:

DEN MAS XEZEIS LEO EGO RE GIFTO
ANTE APO EDO RE AGGELIKI

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Το παιδί φαινομενικά έχει πλούσιο λεξιλόγιο!
Λέτε να έχει πάει και στο Berkley ?

Εχει Βerkey το νταου Πεντελης … ?

Του αφιερωνω το γνωστο εξωφυλλο των OVERKILL…

Τελη , εκτος απο βρωμιαρης … εισαι και προστυχος . :!: :wink:

Τι ban μωρέ, εδώ ρίχνουμε το γέλιο της αρκούδας με τον μικρό. Χαχαχα. :o

Ηλια … μηπως ειναι κανα γκομενακι που ειχες “παρει” και το αφησες στα κρυα του λουτρου … και θελει να σε εκδικηθει ?

Που ειναι ο Cobla’s , που χαθηκε ?