CoBra εγω δεν εχω σχεση μ’ αυτους τους αθλιους… Απο εδω και μπρος εσενα υποστηριζω… Θες να γινουμε φιλοι…;
οχιa … telisvas
Ο kourou είναι καλό παιδί ρε!
ολοι καλα παιδια ειμαστε …
Τον έβαλαν τιμωρία να μην πάει στον υπολογιστή σήμερα.
Angel_In_Black εγραψε
οχιa … telisvas
Δεν ειμαι οχια ρεεεε. Ενας γνησιος οπαδος των judas priest ειμαι… Και για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις ο Halford δεν ειναι φιλος μου…
Ο πιτσιρικος μαλλον πηγε με την μαμα και τον Μπαμπα Πασχαλινες διακοπες… Οποτε θελω Ολυμπιακη εκεχειρια…
Τι εγινε εδω ρε;
Χαμος ηρθε ο cobra εβαλε φωτια και εφυγε;
Αντε ρε μεγαλε γραψε κατι, γιατι την εκανες με ελαφρα;
Σ’ αγαπαμε… LOVE TO PIECES - LIZZY BORDEN
Wasting Love - Iron Maiden
Εγώ πάλι προτείνω να του αφιερώσουμε τα στρουμφάκια…Ρε τι colba cobra και κτλ…Ταμτάκος έπρεπε να είναι το nick του…Φαντάζομαι ότι τώρα θα με αποκαλέσει μικρό γύφτο…προτότυπο ε???Πάντως μπράβο στο παλικάρι που δε βρίζει και πολύ…Τα χώνει ωραία και κάθε φορά με διαφορετικό τρόπο…
Μεγάλε κόψε τον πολύ τερλέγκα και βάλε και λίγο Μπουγά…
Πάντως αν κάτσεις και άλλο καιρό εδώ μέσα ένα πράγμα θα γίνει σίγουρα : We Will We Will ROCK YOU
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ¨
Ένα έχω να πω: MAZESTIX…ΕΓΡΑΨΕΣ!!!
Πάλι καλά που εκεί που έχεις εγκαταλείψει κάθε ελπίδα ξεπετάγονται κάτι παλικάρια σαν τον Roba που σου δίνουν κουράγιο να συνεχίσεις!!!Είναι σαν να σου λένε ρε κοίτα πόσο χαμηλά είμαι μην έρθεις εδώ κάτω!!!ααχαχαχαχαχαχαχααχ
Μάλλον έχει κατασκήνωση γύφτων κοντά του το ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΙ και έχει αποθημένα με τους γύφτους!!!ΡΕ τον κακομοίρη!!! 8) 8) 8) 8) 8)
I put the 9mm glock to your head
and gently squeese the trigger
blowing out your [fucking] brains
on the wall in all kind of crazy figures
So what are you gonna do now
you piece of shit
[you’re such a fucking shit]
how [fucking] stupid can a man be
you’ve should have known better
Weaving my world
from the cord of your soul
as i slowly fuck
the bullet exit hole
through the funeral mist
I drag you to my temple
dead yet so alive
living in my dreams
Nothing brings me greater joy
than the memory of when I
wiped that smile from your lips
the look of horror in your eyes
as I pulled out a gun
and pointed it at your [fucking] face
μια ευγενική χορηγία των γύφτων Dismember!!!
Συγνωμη … εχετε ολοι μια εχθροτητα απεναντι στον cobra , ειναι αδικο κυριες και κυριοι του site αυτου .
Οταν βλεπουμε τετοια ατομα , πρεπει οχι να τα κοροιδευουμε αλλα να απλωνουμε μια χειρα βοηθειας ( δεν ειναι υποχρεωτικο τα δακτυλα να ειναι ενωμενα μεταξυ τους ) στο κατω κατω της γραφης … ανθρωποι ανωτεροι ειμαστε , δεν υπαρχει λογος να γινομαστε ενα με τα ερπετα … πανω απο ολα ειμαστε ανθρωποι (Cobra δεν πιανεσαι εσυ μη χαιρεσαι) και οφειλουμε να προσευχομαστε στο καλο Χριστουλη για τη σωτηρια τετοιων περιπτωσεων .
Cobra συγχωρεσε με που ημουν ετσι κακοπροαιρετος μαζι σου . Συχωρεσεμε σε παρακαλω , δεν θα μπορεσω να φαω αν δεν μου πεις οτι με συγχωρεσες …
Σας καλω ολους να κανεται το ιδιο .
Υ.Γ. Εσυ τελη δεν εισαι υποχρεωμενος να το κανεις (Οχια)
Κατω τα χερια απο τον φιλο μου ρε…
Εγώ θα έλεγα για μια Κλωτσά? βοηθείας
KATW TA XERIA APO TON COBRA!!!
GIATI KANEIS DEN PEIRAZEI TA DEMOS!!!
twra metaksu mas… poia demos? poia 2 xronia? o sherlok holmes tha dieleukanei tin upo8esh… :twisted:
epishs 8elw na dhlwsw au8ormhta kai anoixtokarda oti… cobra prepei na eisai polu malakas! :lol: :lol: :lol:
(elpizw na to diavasei gia na mou epite8ei, na diaskedasw meta)