OM Αθήνα 27 / 5 / 2020

Η Smoke the Fuzz gigs
περήφανα παρουσιάζει
τους θρυλικούς
OM
για μία και μοναδική ζωντανή εμφάνιση
στην Αθήνα, στη σκηνή του Piraeus 117 Academy,
την Τετάρτη 27 Μαΐου 2020 !

Τετάρτη 27 Μαΐου 2020 @ Piraeus 117 Academy
Πόρτες : 20:00
Έναρξη : 21:00

Τιμές εισιτηρίων : από €22

Σημεία προπώλησης :
Rhythm Records
Εμμανουήλ Μπενάκη 74, Εξάρχεια
τηλ. 210 384 1550

Metal Era
Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Εξάρχεια
τηλ. 210 330 4133

Sound Effect Records
Σπύρου Τρικούπη 50 & Καλλιδρομίου, Εξάρχεια
τηλ. 210 825 9883

και μέσω viva.gr :

  • Online στο
    http://bit.ly/Om-Piraeus117Academy-27-5-20 &
    http://www.athinorama.gr/
  • Τηλεφωνικά στο 11 876
  • Σε φυσικά σημεία : καταστήματα Seven Spots, Reload Stores, WIND, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00) και Yoleni’s
2 Likes

Α ρε Ελινα ! Να δουμε πως/ποτε θα κατεβουμε τωρα απο το νησι για να ειμαστε εκει.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Σας ενημερώνουμε ότι η συναυλία των OM στην Αθήνα, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 27/5/20 στο Piraeus 117 Academy (OM live at Piraeus 117 Academy | Wednesday 27/5/20), όπως και ολόκληρη η προγραμματισμένη ευρωπαϊκή περιοδεία Μαΐου-Ιουνίου '20 του συγκροτήματος, αναβάλλεται, λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού.

Εργαζόμαστε ήδη για τον αναπρογραμματισμό της ημερομηνίας της Αθήνας (στο πλαίσιο του αναπρογραμματισμού ολόκληρης της υπόλοιπης ευρωπαϊκής περιοδείας του συγκροτήματος) το συντομότερο δυνατόν, εξετάζοντας επί του παρόντος το Μάιο του 2021.

Βάσει των Όρων που αναγράφονται σε όλα μας τα εισιτήρια (τόσο στα εκδοθέντα μέσω viva.gr - Όρους τους οποίους, προς διευκόλυνσή σας, παραθέτουμε ξανά και εδώ: http://bit.ly/2MYbthp - όσο και στα τρίπτυχα hard-copies - στην πίσω πλευρά), τα ήδη αγορασθέντα εισιτήρια δεν επιστρέφονται, αλλά ισχύουν ως έχουν για τη νέα ημερομηνία, η οποία θα ανακοινωθεί το συντομότερο δυνατόν.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και παραθέτουμε παρακάτω τη σχετική δήλωση του συγκροτήματος:

"Unfortunately, due to the COVID-19 pandemic, our upcoming tour of Europe is postponed.

We are working with promoters to reschedule this tour in May/June 2021. If you have tickets, we suggest holding on to them for now.

More news about those shows will be announced in the coming weeks. Stay safe, we will be back."

Be safe and stay tuned!

Ευκαιρία να κράξουμε λίγο τον Καραζέρη.

3 Likes

Για άλλη μία φορά πρωτοπόρος…

Χαχαχα. Εγω ποτέ δεν εχω διαβάσει τους όρους πίσω πάντως. Κοίτα κανονικά έτσι ειναι. Αμα μεταφερθεί και δεν ακυρωθεί δεν επιστρέφεις το εισιτήριο.

στο UTH ειχε και σαν ορο, οτι εαν γινουν τα πρωτα 30 λεπτα τις συναυλιας θεωρειτε οτι εχει γινει και δεν επιστρεφονται τα χρηματα.

τελευταια φορα που διαβαζα τους ορους πανω στο εισιτηριο, πρεπει να ημουν 14 και εαν υπηρχε περιορισμος ηλικιας για την εισοδο στον χωρου του live, King Diamond στον Ροδον πρεπει να ηταν.

παίζει να το έχω διαβάσει και αλλού αυτό

Εξ’ αιτίας αυτού δεν είχαμε πάρει λεφτά πίσω από το φιάσκο των White Stripes :stuck_out_tongue:

3 Likes

Ούτε ένα χρόνο αργότερα από την αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία! Καλώς εχόντων των πραγμάτων πάντα…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Οι OM αποφάσισαν να ακυρώσουν ολόκληρη την επικείμενη ευρωπαϊκή τους περιοδεία, η οποία είχε επαναπρογραμματιστεί για το Μάιο-Ιούνιο του 2022. Σε αυτό το πλαίσιο, αναγκαστικά ακυρώνεται και η επικείμενη εμφάνιση του συγκροτήματος στην Αθήνα, η οποία είχε επαναπρογραμματιστεί για την Κυριακή 22 Μαΐου 2022, στο Gagarin 205 (OM live at Gagarin205 | Sunday 22/5/22).
Το συγκρότημα, θεωρώντας πως η παγκόσμια αβεβαιότητα λόγω της πανδημίας του Covid-19 δεν έχει ακόμα ξεπεραστεί και φοβούμενο τον οικονομικό αντίκτυπο που θα αντιμετώπιζε σε ενδεχόμενη περίπτωση μιας πιθανής απώλειας κάποιων ημερομηνιών λόγω αλλαγών τελευταίας στιγμής στην πολιτική περιορισμών κάποιων χωρών εν μέσω περιοδείας, αποφάσισε να ακυρώσει ολόκληρη την επικείμενη ευρωπαϊκή του περιοδεία.
Παρά τις βαρύτατες επιπτώσεις αυτής της μονομερούς απόφασης, όχι μόνο για τη δική μας διοργάνωση και τους συναδέλφους διοργανωτές όλων των χωρών που περιελάμβανε η εν λόγω περιοδεία, αλλά και για όλους τους συνεργάτες του συγκροτήματος, λόγω αμέτρητων ωρών εργασίας που αφιερώθηκαν και μη ανακτήσιμων εξόδων που έγιναν για μια τόσο πολύπλοκη διαδικασία και παραγωγή, χωρίς τελικά κανένα αντίκρυσμα, δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να σεβαστούμε την απόφαση αυτή, τις ατομικές επιλογές του καθενός από τα μέλη της μπάντας και την ανάγκη τους να αισθάνονται απολύτως ασφαλείς και άνετοι με τα ταξίδια, τις ζωντανές εμφανίσεις και τους περιορισμούς τους.
Η Smoke the Fuzz, παρά την έλλειψη οποιασδήποτε υπαιτιότητάς της για αυτή την εξέλιξη και τη διαβεβαίωση του συγκροτήματος ότι θα επαναπρογραμματίσει την ευρωπαϊκή του περιοδεία αμέσως μετά την επικείμενη επίσημη κυκλοφορία του νέου του δίσκου, αποφάσισε, προς αποφυγή περαιτέρω αναμονής και ταλαιπωρίας του κοινού, να προχωρήσει σε εξαργύρωση της αξίας των αγορασθέντων εισιτηρίων ως εξής:

  • Μέσα στις ερχόμενες ημέρες, οι κάτοχοι των αγορασθέντων εισιτηρίων μέσω του δικτύου Viva (είτε online μέσω viva.gr ή τηλεφωνικά στο 11876, είτε από τα φυσικά σημεία του δικτύου Viva - Public, Reload Stores, WIND, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Viva Spot Τεχνόπολης και Yoleni’s Hellas) θα ενημερωθούν λεπτομερώς, μέσω προσωπικού e-mail στη διεύθυνση e-mail που έδωσαν κατά την αγορά των εισιτηρίων, για την ακριβή διαδικασία επιστροφής της αξίας των εισιτηρίων σε μορφή ισόποσης αξίας voucher, το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν (είτε οι ίδιοι οι αγοραστές είτε οποιοδήποτε άτομο της επιλογής τους) σε οποιαδήποτε άλλη επικείμενη (ήδη ανακοινωμένη ή μελλοντική) συναυλία της Smoke the Fuzz.
  • Όσοι έχουν προμηθευτεί τρίπτυχα hard-copy εισιτήρια από τα επιπλέον φυσικά σημεία προπώλησης (Rhythm Records, Metal Era, Sound Effect Records), θα τα κρατήσουν και θα μπορούν με αυτά, χωρίς την ανάγκη καμίας περαιτέρω ενέργειας, να προσέλθουν σε οποιαδήποτε άλλη επικείμενη (ήδη ανακοινωμένη ή μελλοντική) συναυλία της Smoke the Fuzz και να τα ανταλλάξουν στην είσοδο με εισιτήριο ίσης αξίας της αντίστοιχης συναυλίας.
    Πολύ σύντομα έρχονται και νέες ανακοινώσεις!
    Ας ελπίσουμε ότι φτάνουμε στο τέλος αυτού του εφιάλτη.
    Μείνετε ασφαλείς και ενωμένοι και… see you in the pit!
3 Likes