Λίγο έπαιξαν. Μετά βίας 75 λεπτά…
75 λεπτάς νιρβάνας και υπνωτιστικού διαλογισμού.
Μόνο ανατριχιλές ρε.
Στα μισά του At Giza παρέδωσα πνεύμα και πηγαινοερχόμουν χωρίς λόγο και ουσία και στο φινάλε του Bhima’s Theme κόντευα να πάθω αυχενικό.
Αυτές είναι εμπειρίες ρε πούστη μου…
Στο τέλος μίλησα με Αλ για 1-2 λεπτά και του είπα ότι ελπίζω την επόμενη φορά να τον δούμε μαζί με τον μάλακα τον Πάικ επί σκηνής και μου απάντησε, ότι είναι δύσκολο αλλά ποτέ μη λες ποτέ.
[SPOILER]Μερικές ενστάσεις: Το μπάσο θα το ήθελα λίιιιιιιιιιιιιγο πιο δυνατά να ακούγεται. Θα ήθελα να έπαιζαν κανα 20λεπτο ακόμα. Θα ήθελα να έβγαζε το σκασμό η γαλαρία που νόμιζαν ότι είναι στο Γκάζι και πίνουν καφέ.[/SPOILER]
Ναι έχεις δίκιο για το μπάσο.
Και ξεκίνησαν καλά γαμώτο, με το πράγμα να το αισθάνεσαι να δονείται στο στήθος σου, αλλά μετά από 2-3 κομμάτι το χαμήλωσαν. Κρίμα.
εχεις σκεφτει το εναλλακτικό σενάριο : κόσμος που δουλεύει μέχρι τις 8:30-9 (συν πόση ώρα να πάει) ακριβώς επειδή είναι καθημερινή, και θέλει να δει όλα τα συγκροτήματα με τα λεφτά που θα δώσει? Για αυτό σε τέτοια live μπαίνει μόνο ένα support και η λήξη είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στις ώρες των συγκοινωνιών (όπως και έγινε) . άμπαλοι Ελληνες γενικά λοιπόν …
Ειλικρινά χθες η γαλαρία ήταν σαν να το έκανε επίτηδες να προσπαθεί να ακούγεται πάνω και από το μπάσο του Al. Εμένα χθες και λόγω κούρασης από δουλειά δεν με χάλασε το 75λεπτο, που αντικειμενικά όμως είναι λίγο…Το 40λεπτο του At Giza και Bhima’s theme ήταν από άλλο πλανήτη, ανελέητο head-banging, γεράσαμε όμως και τώρα το κεφάλι μου ζυγίζει 100 κιλά. Επίσης αυτά τα live πρέπει να τα βλέπεις έχοντας κάτι στον οργανισμό σου, είτε οινόπνευμα, είτε χόρτα της μάνας γης. Είναι απαραίτητο του τελετουργικού που λαμβάνει χώρα μπροστά σου.
Lichens σ΄αγαπώ, σε χαιρέτησα και έξω και μου είπες take care man…σαν φυλαχτό θα φυλάω αυτά τα λόγια…<3
Ό,τι είπε ο tyler! Αυτό το μαγευτικό 40λεπτο των 2 τελευταίων, σε συνδυασμό με το συμπλήρωμα Johny Black που απολάμβανα στη φλασκάρα μου, με έστειλαν για βρουβες! Τι ταξίδι ήταν αυτό. Αφού όταν τελείωσε ήμουνα σίγουρος πως ήταν μία παρα 10. Respect και στους 3, εντάξει τι να λέμε για τον Αλ τον ψάλτη, αλλά ειδικά ο Lichens γάμησε! Επίσης αποκόμισα το συμπέρασμα πως ότι λεγόταν πέρυσι για τον Amos ήταν μια υπέροχη, τεράστια ΜΠΑΡΟΥΦΑ!
Και επίσης, οι ρουφιάνοι που μίλαγαν είναι οι ίδιοι περιφερόμενοι τζαμπατζήδες/προσκλησάκηδες σε κάθε συναυλία του γκαγκάριν και των μεγάλων κλαμπ. Νομίζω εκεί που χαμήλωσε πολύ η ένταση σίγουρα τους άκουσαν επάνω στη σκηνή και μάλλον γιαυτό χάσαμε έστω και ένα ανκορ. ΨΟΦΟΣ.
Η εμφάνιση των 217 ήταν τόσο πλήρης και συγκλονιστική που δεν αντέχει σε κριτική. Τα λέμε στη Νέα Μάκρη παίδες!
Ηail to Isis, η τέλεια παρέα για τέτοιο live! Και ρισπεκτ στο φωτογράφο bleedin. Άλλο λίγο και θα βγαζες ρίζες στο μπαρ 8)
Λοιπόν τελικά ήμασταν αρκετοί από δω…
Hail σε ψηλό που είδα μόνο.
Λοιπόν στα του live.
[B]Universe 217[/B]: Οκ κωλοτούμπα εδώ. Το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. 4 φορά που τους είδα και με κέρδισαν τώρα. Ίσως ήμουν και στη φάση για πιο doomίλες τι να πω. Απίστευτη φωνή, που όπως έλεγα με ένα φίλο, ίσως να μην ταιριάζει 100% με αυτό το είδος μουσικής που παίζουν. Το μόνο που έχει σημασία είναι ότι με κέρδισαν.
[B]
ΟΜ [/B]: ότι και να πω είναι λίγο. Μαγεία σκέτη. Καθολική ατμόσφαιρα. Απλά έκλεινες τα μάτια και έφευγες μακρυά. Καλός ήχος σχετικά. Ειδικά μετά από λίγο. Μπάσο τέλειο, drums τέλεια(πολύ πώρωση από το καινούργιο). Για μένα άρχοντας την βραδιάς ήταν ο (βουδιστής?) τρίτος της παρέας που έπαιζε λιγοστή κιθάρα και έκανε τα άλλα εφέ. Λες και είχε μπει πνεύμα μέσα του, τέτοια έκταση.
Στα μείον ο χρόνος του live. Ίσως να ξενέρωσα λίγο. Αλλά νταξ άμα παίζουν τόσο…πάντως άξιζαν, δεν το μετάνιωσα. Μέχρι την επόμενη φορά…
Επίσης σκατά σε όσους μίλαγαν πίσω. Φίλος είσαι σε συναυλία ΟΜ, όχι χατζηγιάννη!Απλά βγάζεις το σκασμό και κλείνεις τα μάτια. Δλδ πόσο μπετόβλακας πρέπει να είσαι. Ψόφος.
Σχετικά με όλους αυτούς τους καραγκιόζηδες που σκάνε στα live στο τζαμπέ (όπως είπε και ο red rum) και δεν σε αφήνουν ήσυχο την ώρα που κάνουν τα pr τους μιλώντας επι 1 ώρα κοκορευόμενοι για το πόσα live έχουν δει (μακάρι να βλέπανε δηλ) και πόσο μεγάλες μούρες είναι…καλό θα ήταν ή να τρώγανε ένα χεράκι ξύλο, ή πιο απλά και αναίμακτα οι διοργανωτές κ club ιδιοκτήτες να πάψουν να τους βάζουν μέσα. Αν τσεκάρετε ένα βιντεάκι που ανέβηκε youtube από το live στο eigtball θα ακούσετε ανάλογη κουβέντα όσο διαρκει το κομμάτι (giza). Μιλάμε για υπέρτατη ξεφτίλα, απορώ πως μετά αναρωτιούνται μερικοί για τα encore…??
Mόνο bleedin είδα, πού ήσασταν χωμένοι οι άλλοι που ξέρω ντε, τόσο χαλαρά από άτομα και δεν σας είδα?
Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τη γαλαρία, παρόλο που πηγαινοερχόμουν όλη την ώρα (και νομίζω ότι ξέρω και ποιοι μιλάγανε! πίσω δεξιά??) γιατί την έβγαλα σε γενικές γραμμές μπροστά, και το συστήνω και στους αποπάνω. Ειδικά με τόσο χαμηλό μπάσο. Και ειδικά σε τέτοια μαγεία συναυλία.
Επίσης στο έξω μπαρ του gagarin έχει tullamore dew, για όσους ενδιαφέρονται (red rum, εσύ!).
Ποια γαλαρια; Εδω μιλαμε στο καγκελο μπροστα και τους ακουγαμε.
ΠΟΥΤΣΑ ΑΣΑΛΙΩΤΗ αξιζει στα ζωα αυτα.
Καλα βαρεσαν οι ΟΜ. Λαηκενς θεος, εκανε τη διαφορα.
Το μπασο πολυ χαμηλα ομως, ψιλοξενερα.
πρέπει να έπαιξαν παραπάνω…αλλά λόγω του ότι το λάιβ ξεκίνησε λίγο καθυστερημένα έχασα τη μπάλα.Βγήκαν κ για 2ο ενκόρ ενώ κάτω από όσο διαβάζω δεν το έκαναν.
ωχ δεν εγραψα εδω…νταξει ο lowe ειναι μορφη σε καποια σημεια λεω παει τον χασαμε απο κει που χτυπιοταν επεφτε σε νιρβανα
οσο για τον αμος σαν φυσιογνωμια ειναι πολυ πολυ συμπαθης, αλλα το παρακανει ρε σεις δηλαδη νταξει.
και ο αλ ρισπεκτ οκ. γενικα μου φυγε τρελο απωθημενο, ακουσα at giza και πηγα να σαλταρω λεμε, μου φυγε απθημενο.
απο κοσμο θεσσαλονικη πρεπει να χε πολυ, αμα ξερει κανεις ποσα εισιτηρια κοπηκαν ας πει. μπραβο, μπραβο. ειχε βεβαια και κατι τυπους αριστερα του ηχοληπτη που δεν σταματουσαν το γκοσιπ, αλλα τι να κανεις.
δυστυχως δεν προλαβα agnes vein, οταν εφτασα τελειωναν.
Πρώτοι οι Universe217, με -αν δεν κάνω τρομερό λάθος- νέο ντράμερ, οκ σταθερή αξία τους ξέρουμε και τους λατρεύουμε, φανταστική απόδοση για άλλη μια φορά, από μια από τις καλύτερες και πιο ιδιαίτερες doom μπάντες που υπάρχουν τριγύρω αυτή τη στιγμή.
Οι OM βγήκαν στην ώρα τους (μπράβο στη venerate για την τήρηση του ωραρίου) με το “Meditation is the Practice of Death” (τελικά το “Godd is Good” είναι δισκάρα και δεν ακούω κουβέντα) και αμέσως φάνηκε ότι η μπάντα έχει δέσει πλήρως. Κάτι που φάνηκε και εντονότερα στα παλιότερα κομμάτια προς το τέλος.
Από την “2 τύποι ψάχνονται” εμφάνιση στο Roadburn 2009 και τη σαφώς πιο “δουλεμένη” περσινή εμφάνισή τους στο καλοκουρδισμένο παρόν, οπου ο θεούλης Emil Amos εκτός από το ότι συνεχίζει να μοιάζει εξοργιστικά στον Κούγια, έχει καταφέρει να εναρμονίσει το πιο πολύπλοκο παίξιμό του με τα μονολιθικά χτυπήματα του προκατόχου του, κάτι που έδωσε διαφορετική διάσταση στο τελείωμα των “At Giza” και “Bhima’s Theme” (χωρίς καμένους ενισχυτές αυτή τη φορά).
O Lichens είναι ό,τι καλύτερο συνέβη στη μπάντα τα τελευταία χρόνια, είναι η μεγαλύτερη μορφή του σύμπαντος, κάνει headbanging ενώ βαράει το ντέφι, παίζει αρμονιάκι casio, παίζει κιθάρα, σηκώνεται και φτιάχνει τα πεσμένα πιατίνια του Amos, ψέλνει αμανέδες σα δεύτερα φωνητικά, απλά θεός. Ο Al Cisneros έχει ξαναφήσει το μαλλί του κι έχει πάρει κι ένα δεκάκιλο από πέρσι, είναι πάντα ο θεός που ξέρουμε, η επιτομή του (κυριολεκτικά) stoner rock.
Στα αρνητικά, η μικρή διάρκεια του σετ των ΟΜ, ο μέτριος ήχος (σε λάιβ των Οm δε νοείται να μην μπορείς να ακούσεις μπάσο), και οι ΜΑΛΑΚΕΣ που είχαν πιάσει την πάρλα (το τρεντ της εποχής δυστυχώς. Πηγαίντε για κάνα καφέ ρε να τα πείτε), και το γεγονός ότι το Gagarin δεν έχει τη ‘ζεστασιά’ του Αν. Μικροπράματα όμως μπροστά “στη Γκίζα”.
τελικα σαρεσει τοσο πολυ ο amos ε? δεν λεω ειναι τρελα συμπαθης και οταν εβγαινα που τον ειδα και του μιλησα λιγο μου φανηκε πολυ ευχαριστος ανθρωπος, απλα σε σημεια τραβαει περισσοτερο την προσοχη πανω του απ οσο πρεπει για να το πω ετσι.
για να πω και την αληθεια βεβαια περιμενα πως θα ξενερωσω πιο πολυ με το νραμινγκ, αλλα τελικα δεν συνεβη κατι τετοιο. απλα ξαναλεω σε σημεια ισως να θελει λιγο πιο ηρεμα. (εντωμεταξυ του εφυγαν 2 φορες τα drumsticks σαλονικα, τον εβλεπα και κουραζομουνα :p)
ε κοίτα, τα τελευταία 3 χρόνια τον έχω δει 3 φορές με ΟΜ και 2 με Γκρέηλς, ε ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΙΑ!
Στο τέλος μας έλεγε ότι γουστάρει ελλάδα με τα χίλια και θέλει να φορτωθεί στον Κονταν της CTS για να τον φιλοξενεί, ε παίζει και πολύ τσαχπίνικα, γενικώς όταν βγει σε action-figure ή αρκουδάκι θα τον αγοράσω ένα πράμα. Τώρα πραγματικά έχει δέσει και στα παλιά κομμάτια. Πρόπερσι βάραγε στο θεό, τώρα γαμάει.
Α και πέρσι στο Αν όχι μόνο του φύγαν οι μπαγκέτες, αλλά ο τύπος είχε φάει χύμα ενώ έπαιζε. :lol::lol::lol: