Om @Αθήνα [3/2/2011] και Θεσσαλονίκη [2/2/2010]

" οπου ο θεούλης Emil Amos εκτός από το ότι συνεχίζει να μοιάζει εξοργιστικά στον Κούγια"

χαχαχα, εμένα μου θύμιζε λίγο αυτόν:

από ρομπέν των δασών ήρωες με κολάν.

Πράγματι, ο κόσμος πίσω συζητούσε ενοχλητικά δυνατά. Αυτό, βέβαια, συμβαίνει σχεδόν σε κάθε συναυλία, αλλά εν προκειμένω λόγω των ιδιαιτέρων αυξομειώσεων της έντασης του ήχου γινόταν πολύ αισθητό και μάλιστα στα απαλά σημεία που θέλεις να ακούσεις για να μπεις στο mood. Να πω την αλήθεια, ήμουν σχετικά μπροστά και δεξιά (στα όρια του πρώτου σκαλιού από τη σκηνή) και θυμάμαι πως και πολλοί στο κέντρο και ακόμη και μπροστά πιάνανε κουβεντολόι, αλλά χωρίς τα κακαρίσματα και τις υπερβολές των πίσω. Ούτως ή άλλως, όπως πολλούς έτσι και εμένα με ενοχλούν τα γραφικά «τι εμπειρία!», «μαλάκα πόσο θεοί!», «γαμάνε, ρε φίλε!», «δες τι κάνει!», «καλά δεν παίζεται!» κλπ. [U]ανά σαράντα δευτερόλεπτα[/U]. Τέλος πάντων, ωραία τα λέμε και ωραία τσαντιζόμαστε, αλλά αυτό δεν λύνει το πρόβλημα.

Πρέπει να βρεθεί μια καλή ιδέα, κάποιο συνθηματικό που να επικρατήσει εθιμικά, κάτι που να το κάνουν ταυτόχρονα όλοι όσοι ενοχλούνται ώστε να εκθέσουν τους ενοχλητικούς και να τους μεταφέρουν το μήνυμα ότι ενοχλούν. Δεν χρειάζεται να παίξουμε μπουνιές, αλλά τα σκόρπια «σους» δεν είχαν αποτέλεσμα.

Σκεφτείτε τι μπορούμε να κάνουμε και αν το κάνουμε όλοι μαζί, μπορεί να πιάσει. Δεν είναι όλοι οι καλλιτέχνες Bruce Dickinson ή Johnny Rotten, για να αρχίσουν τα μαλώματα. Δυστυχώς (ή ευτυχώς) κάποιοι άνθρωποι είναι σεμνοί και απλά εισπράττουν την αρνητικότητα. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε κρετίνους να χαλάνε την εμπειρία μας, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το ευαίσθητο θέμα του ερμηνευτή που προσπαθεί να αντλήσει έμπνευση από τη στιγμή.

Πιθανόν, αν το «σους» το κάνανε όλοι ταυτόχρονα, να έπιανε. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, που να φέρει αποτέλεσμα, χωρίς να χαλάσει τον ρυθμό της συναυλίας. Υπάρχει καμία άλλη ιδέα;

Μια ιαχή "ΠΑΙΞΤΕ ΣΛΗΠ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑ " ??? ή αυτό ή γκάνια με σιγαστήρες, δεν υπάρχει άλλη λύση νομίζω :stuck_out_tongue: ή να βγάλουμε τις φάτσες τους στο indymedia ή σε αφίσες όπως αυτές που έχουν βγει για τους δημοσιογράφους :lol:

Μόνο 30…βλακεία και για το συγκρότημα. Αξίζουν παραπάνω κόσμο :confused:

Αλλαξοπίστησες κι εσύ για τους Universe?:frowning:
Aντε next time, θα πάω κόντρα στον άνεμο και θα έρθω :stuck_out_tongue:

έχετε ακούσει τάνια να τραγουδάει εδώ???

κριτική και μερικά video και από εμένα:
http://drdoomslair.com/2011/02/04/om-live-gagarin-club-03022010/

ποοοοοο, ωραίο κομμάτι!

R.I.P. Liquidust … :frowning:

Οι ΣΩΣΤΟΙ είχαν μάθει την Τάνια από Liquidust :blues:

[SPOILER]Κάπου το 2004 έκανα για λίγο καιρό dj-ιλίκια στο Rodeo και τους είχα δει live. Τρομεροί.[/SPOILER]

πριν αρκετά χρόνια είχαν παίξει θεσ/νίκη στο total 13. (13 μπάντες).Εβαζα μουσική ανάμεσα στις μπάντες.Οταν τελείωσαν οι Liquidust είχα μείνει με ανοιχτο το στόμα και μουσική δεν μπήκε.Οταν συνήλθα…έβαλα το Get it! 8)8)

Είχα πρωτοακούσει σε ένα στούντιο liquidust, ήταν η Τάνια εκεί και φάση του τύπου “τραγουδάω και λιγάκι πού και πού, άκου κάτι από το συγκρότημά μας”. Ένα demo ήταν, δεν θυμάμαι κομμάτι δυστυχώς. 8O
Αυτό ήταν την ίδια περίοδο που έγραφαν (ή πρόβαραν?), στο ίδιο στούντιο, αν δεν κάνω λάθος, οι sun of nothing το πρώτο άλμπουμ. Ίδιες μέρες που δούλευαν πάνω σε ένα περίεργο ριφ που σιγά σιγά έγινε το[U][I]impact[/I][/U].

Σόρυ για το οφτοπικ, παρασύρθηκα :roll:
Overdose θεϊκής μουσικής η ελληνική σκηνή των αρχών των '00s

Οκεη, οι λιγο μεγαλυτεροι τους ειχαμε ζησει τους Liquidust, η αληθεια ειναι ομως οτι αν και τιμιοτατοι και πορωσεις με το Get It κλπ, δεν ηταν και η μεγαλη μπαντα.

τελικά τωρα που πέρασαν οι μέρες…
ποιο ήταν το σετλιστ στη Σαλόνικα!

Διάβαζα την (πλακατζίδικη) ανταπόκριση από το live στην κεντρική και είπα να ποστάρω.
Να πω ένα ευχαριστώ σε όλους όσους γράψανε εντυπώσεις/σχόλια εδώ και δώσανε ένα στίγμα σε εμάς που δεν τα καταφέραμε να πάμε.

Να’τος ο Keyser! Σωστή κίνηση! :wink:
Εγώ πάντως ελπίζω να έρθουν και σαν Shrinebuilder όταν θα βγει το δεύτερο album. :papas:

Αρκετά αλλαγμένο το παίζουνε ε?
Όντως μεγάλος άσσος στο μανίκι ο Lichens (αλήθεια, πώς προφέρεται?) αλλά από την άλλη δεν ξέρω αν μου αρέσει που απ’ό,τι φαίνεται είναι πλέον μόνιμο μέλος της μπάντας.
Θα δείξει όταν βγει το επόμενο album, προς τα πού το πηγαίνουν το πράμα (μουσικά εννοώ)…

Όχι ρε συ, ο Μάνος (που παίζει και στους Infidel) είναι στα drums πριν από το καλοκαίρι.
Μάλλον είχες καιρό να τους δεις… :stuck_out_tongue:
Ωραίο το report σου btw. “αρμονιάκι casio” λέει ! :lol:
Και ναι το “God Is Good” είναι δισκάρα, δεν αμφέβαλε ποτέ κανείς…
Από τα βίντεα που είδα, όντως ο Amos φαίνεται να έχει “συνετιστεί” λιγάκι και να “έχει καταφέρει να εναρμονίσει το πιο πολύπλοκο παίξιμό του με τα μονολιθικά χτυπήματα του προκατόχου του (ο Hakius άραγε με τι ασχολείται πλέον?)” όπως λες.
Πάντως δε μπορώ να ξεχάσω τα γέλια που είχα ρίξει όταν είχα διαβάσει σε άλλο γνωστό φόρουμ μετά την περσινή τους συναυλία το παρακάτω σχόλιο περί Amos —> [SPOILER]".[I]…γενικά ο ντράμερ δεν είχε πάρει χαμπάρι, για να παίξει όπως όφειλε θα 'πρεπε να του κλέψει κάποιος το ταμπούρο και να του δέσει το ένα χέρι στην πλάτη…[/I] :lol:[/SPOILER]

Έγραψες πάλι με τα βιντεάκια σου! Ωραίος ρε μαν! 8)

Πόσο κόσμο είχε το live ρε παίδες; Άκουσα ότι είχε πολύ χαμηλή προσέλευση δυστυχώς, ήταν και η μέρα άθλια από καιρό…