Αν μπορει καποιος,ας μου στειλει το link σε pm.Eυχαριστω8)
Σπέρνει το κομμάτι.Τα βιολιά δένουν άψογα!!Πήγα ένα διαγαλαξιακό ταξίδι και γύρισα.Αναμένουμε.
Μετά από δύο ακροάσεις, έχω να πω το εξής: [I]http://www.youtube.com/watch?v=ndDrcCMfNCc[/I]
Πάρτε και μια αποκλειστική φωτογραφία από το επίσημο listening party για το δίσκο:
[SPOILER]
[/SPOILER]
Μόλις κατέβηκε! Καλόπιοτο να ναι
Τότε ἔρχεται μετ’ αὐτῶν ὁ Ἰησοῦς εἰς χωρίον λεγόμενον Γεθσημανῆ, καὶ λέγει τοῖς μαθηταῖς· Καθίσατε αὐτοῦ ἕως οὗ ἀπελθὼνπροσεύξωμαι ἐκεῖ.
Για δερβισόμαγκες είναι ο δίσκος.
αντε να φορτσαρουμε λιγο σισνερορεμπετικο
δισκος της χρονιας ΤΩΡΑ
Ολόκληρο στο γιουτιουμπ!
O Cisneros βιασε απο τα αποδυτηρια τον Pike για φετος.Δισκαρα απλα!
Φοβερός δίσκαρος, μόνο παράπονο ότι θα ήθελα κάνα κομματάκι ακόμα στο heavy και λίγο πιό επιθετικό ύφος του State Of Non-Return. Σα να μου μένει ένα μικρό κενό δηλαδή μόλις τελειώνει ο δίσκος γι’ αυτό το λόγο. Όπως και να έχει, μια θέση στην φετινή πεντάδα καβατζώθηκε με χαρακτηριστική άνεση.
Εξαιρετικός. Το αίσθημα μου το άφησε και εμένα στο τέλος όπως του κύριου από πάνω. Απίστευτο επίσης πρώτο κομμάτι. Δεν περίμενα ποτέ τέτοια εισαγωγή. Σπηλιά σε βουνό, αναμμένα κεριά, οκλαδόν στο πάτωμα, κλειστά τα μάτια…
Και γω μια από τα ίδια. Ακόμα ένα βαρύ κομματάκι θα έπρεπε να υπάρχει. Κατα τα άλλα, σε σύγκριση με παλαιότερα αλμπουμ, το έχει προχωρήσει πάρα πολύ το θέμα! απίστευτος
Μερικές παρατηρήσεις πριν έρθει το αποθεωτικό review:
Σίγουρα η ακρότητα των 3 πρώτων δίσκων, έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Αυτό το πρωτόγνωρο και σοκαριστικό “μόνο μπάσο και ντραμς” για 15 λεπτά και βάλε, τελείωσε. Από τον προηγούμενο δίσκο κιόλας, η έλευση του Άμος σηματοδότησε μια διαφορετική κατεύθυνση (κρατώντας την ίδια υπνωτιστική και τελετουργική βάση, φυσικά) που εδώ χτυπάει νέο ζενίθ έμπνευσης από πλευράς ενορχήστρωσης.
Όντως, το φαζζ του μπάσου στο “State Of Non-Return” είναι από τις πιο πωρωτικές στιγμές του νέου δίσκου και είναι λίγο κρίμα που δεν το ξανακούμε.
Για πρώτη φορά, το μπάσο παύει να είναι στο επίκεντρο. Στο εναρκτήριο “Addis” πρέπει να προσέξει πολύ κανείς για να το ακούσει, ενώ στο τελευταίο “Haqq al-Yaqin”, το σκεπάζει εντελώς το τσέλο της καταπληκτικής Jackie Perez Gratz (Giant Squid, Grayceon), το οποίο γενικότερα πολλές φορές κλέβει την παράσταση.
Αυτά δεν τα αναφέρω σαν αρνητικά, αφού ο δίσκος είναι μια γαμημένη τελειότητα και πάει ολοταχώς για δίσκος της χρονιάς. Απλά είναι 2-3 πραγματάκια που μου έκαναν εντύπωση.
Όσο πιο πολλές φορές το ακούω, τόσο πιο πολύ το ερωτεύομαι. Ένα ιερό δέος ρε πούστη μου, τι έκανε ο τύπος…ειδικά το τσέλο.
για το τσελο διαβαζοντας αυτο που ειπε ο κεηζερ αυτο που ηξερα οτι (τουλαχιστον στο γκαντ ις γκουντ) η τσελιστρια ηταν η λορι γκολντσουν που παιζει και τσελο στους ερθ και ειχε παιξει και στο ανπλαγκντ των νιρβανα αλλα μαλλον εκανα λαθος
τεσπα αναμενουμε το τουρ σεπτεμβρι (στο τορινο παιζουν σεπτεμβρη σε θεατρο μαζι με ντεμνταικ στερ και λιχενς ακα γαμημενη τελειοτητα) για να ακουσουμε το εποc
Nταξει και εσεις μωρε υπερβολικοι ανθρωποι…Πως κανετε ετσι,καλουλι χωρις κατι ιδιατερο,απλα θα ηθελα να σας ρωτησω
[SPOILER][B][SIZE=“4”][U]ΠΟΣΟ ΓΑΜΗΣΕ Ο ΘΕΙΟΣ ΚΙΣΝΕΡΟΣ??? :D:D:D[/U][/SIZE][/B][/SPOILER]
edit: άκυρο, found it
Μάλιστα. Καταρχήν δηλώνω άμπαλος μόλις άκουσα από καθαρή περιέργεια ένα κομμάτι τους στο doom thread και έμεινα Παυλόπουλος.
Ωστόσο έχω και εγώ την απορία, τι παίζει με τα εξώφυλλα και το όλο concept?
Πρώτο album που δίνω την απαιτούμενη προσοχή σε αυτή τη μπάντα.
Ποιος θα πληρώσει το καθαριστήριο που πρέπει να πάει ο καναπές μου; Ξηγηθείτε - είναι όλος φλόκια.
Προσωπική αγαπημένη στιγμή η αρχή του Gethsemane. Θα πέσουν πολλές ακροάσεις ακόμα
Πρέπει να τους ξαναφέρουν για live, από τις καλύτερες εμπειρίες και δεν το περίμενα να πω την αλήθεια.
Επίσης ξέθαψα το shrinebuilder και θυμήθηκα γιατί κατεδαφιζει σύμπαντα.