OM (US) live at Piraeus 117 Academy, Athens @ 02.06.18

Η Smoke The Fuzz gigs
περήφανα παρουσιάζει
τους θρυλικούς
OM
σε μία από τις ελάχιστες, επιλεγμένες ζωντανές εμφανίσεις τους
σε ευρωπαϊκό έδαφος
για το, τουλάχιστον, πρώτο μισό του 2018 !

Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 @ Piraeus 117 Academy
Τιμές εισιτηρίων :
early-bird : €22
pre-sale : €25
box-office : €28
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ :
μέσω viva.gr :

Επιπλέον φυσικά σημεία προπώλησης θα ανακοινωθούν σύντομα !

Μία από τις μεγαλύτερες μουσικές φαντασιώσεις της Smoke The Fuzz, αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα συναυλιακά απωθημένα του ελληνικού κοινού, γίνονται επιτέλους πραγματικότητα!
Το μουσικό καραβάνι των τεράστιων, αλλά και ακριβοθώρητων πλέον, OM, του εμβληματικού Al Cisneros, του ανθρώπου που άλλαξε τον τρόπο που ακούμε μουσική, φέρνοντας στο προσκήνιο το επιβλητικό drone, τη σχεδόν θρησκευτική αφοσίωση στο groove ταίριασμα του μπάσου με τα drums και τη δημιουργία της ατμόσφαιρας-ορισμού της μουσικής κατάνυξης, σε μία από τις σπάνιες ζωντανές τους εμφανίσεις, έρχονται στη χώρα μας για μια μοναδική ηχητική μυσταγωγία, στο σανίδι του Piraeus Academy, το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018.
Η τιμή για τη Smoke The Fuzz είναι διπλή, καθώς, πέρα από την πραγματοποίηση ενός σπουδαίου συναυλιακού και καλλιτεχνικού απωθημένου, οι OM επέλεξαν τη χώρα μας ως τον έναν από τους ελάχιστους, εκτός ευρωπαϊκής περιοδείας, προορισμούς τους για το (τουλάχιστον πρώτο μισό του) 2018!
Το επιβλητικό drone, η καθηλωτική τελετουργική ατμόσφαιρα και το μουσικό χαρμάνι Δύσης και Ανατολής των OM θα μαγέψει το ελληνικό (και ίσως όχι μόνο) κοινό, σε μια ζωντανή εμφάνιση-κατάνυξη που δε χάνεται.

http://smokethefuzz.com/
http://smokethefuzz.gr/


Χορηγοί Επικοινωνίας:

http://www.avopolis.gr/

http://www.rocking.gr/

http://www.rockway.gr/

http://www.rockinathens.gr/

http://www.i-jukebox.gr/

http://reckoninghour.com/

http://www.afternoiz.com/

http://www.allaboutmusic.gr/

http://metalinvader.net/

http://www.soundgaze.gr/

http://www.southernrock.gr/

http://www.evart.gr/

1 Like

Εκεί.

εκει και εγω. ticket booked.

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!
Σοβαρα χθες ελιωνα τη δισκογραφια τους και κοιτουσα για τουρ dates… Θα φροντισω ναμαι κατω.

κι εγώ μέσα

Η Ελίνα δίνει ρέστα.

1 Like

Νομιζω οτι ειναι το live που περιμενα οσο οποιοδηποτε αλλo τα τελευταια 4-5 χρονια τουλαχιστον. Δεν ειχα παει την προηγουμενη φορα το 11 νομιζω ηταν στο Gagarin.

1 Like

:heart:

2 Likes

Κριμα ρε γαμωτο που δε μπορεσα να κατεβω για το live.
Για πειτε τιποτα εσεις που πηγατε… υπαρχουν μονο 3 βιντεο στο YT προς το παρον.

Δεν ξερω για fb κτλ, αλλα η αληθεια ειναι οτι μεσα στον χωρο η κατασταση ηταν απελπιστικη. Πολυ ζεστη και κλασικοι Ελληνες παρτακηδες πρεζακια με τον καπνο τους τον οποιο πρεπει να τρωμε αμασητο με το ετσι θελω. Ομιχλη στην ατμοσφαιρα. Οι Οm δεν με ενθουσιασαν. Το αντιθετο θα ελεγα. Σαν να χε πολλες κοιλιες το λαιβ. Μπορει να φταιει ομως και η ατμοσφαιρα που με ειχε προιδεασει αρνητικα και απλα περιμενα να τελειωσουν για να βγω εξω

δυστυχώς, μια πολυαναμενόμενη συναυλία σχεδόν καταστράφηκε από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα. Είχα δει πέρσι (Ιούνιο πάλι) τους ulver στο gagarin και βλαστήμησα, δεν περίμενα ότι θα συναντήσω χειρότερες συνθήκες. Η πραγματικότητα όμως με διέψευσε. Αρχικά, ας σημειώσω κάτι πρωτόγνωρο. Φτάνοντας Πειραιώς κατά τις 9 παρά 20, ερχόμαστε αντιμέτωποι με μια ουρά που στρίβει τη γωνία της λεωφόρου και επεκτείνεται συνολικά καμια 300 μέτρα. Κακός οιωνός, αλλά δεχόμαστε πως φταίμε εμείς που πήγαμε αργά σχετικά και κάνουμε υπομονή. Με την είσοδο στο χώρο αποφασίζουμε να πάμε εξώστη, για να μην στριμωχτούμε κάτω, φοβισμένοι από τον κόσμο που συναντήσαμε στην ουρά. Αν και άνετα από θέμα κόσμου (μηδέν στριμωξίδι) στον εξώστη, η ζέστη ΤΡΑΓΙΚΗ και πραγματικά δεν υπερβάλλω ούτε στο ελάχιστο. Ιδρώτας μόνο και μόνο που στεκόσουν, κόσμος να βγάζει τη μπλούζα του για να αντέξει, κάτι τουριστάκια που προφανώς έτυχε να βρίσκονται στην πόλη και ήρθαν στο λαιβ να έχουν κλατάρει, κόσμος να κάθεται κάτω και να φωνάζει στα κενά μεταξύ των τραγουδιών για να ανοίξει ο κλιματισμός. Κατά τα μισά, ήταν αδύνατο πλέον να κάτσουμε άλλο εκεί, αν και βλέπαμε/ακούγαμε τέλεια. Κατεβήκαμε στην αρένα, όπου η ζέστη ήταν κάπως λιγότερη, κυρίως γιατί είχαν ανοίξει (!!!) την κεντρική είσοδο και έμπαινε λίγος αέρας, όχι φυσικά διότι υπήρχε έστω στοιχειώδης λειτουργία κλιματισμού. Σε συνδυασμό με την κάπνα, μια συναυλία που αν γινόταν σε ανοιχτό χώρο θα έμενε ως κορυφαία, μετατράπηκε σε κάτι το οποίο απλά υπομένεις ώσπου να τελειώσει. Δεν γνωρίζω αν φταίει η διοργανώτρια εταιρεία (που όντως έχει κάνει πολλές προσπάθειες και έχει φέρει συγκροτήματα που ούτε κατά διάνοια θα εμφανίζονταν στην Ελλάδα) ή ο ιδιοκτήτης του χώρου (γνωστός και αυτός) αλλά πραγματικά μιλάμε για άθλια αντιμετώπιση/εν δυνάμει εγκληματική τακτική (ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το προ ημερών περιστατικό σε συναυλία των ghost λόγω ζέστης).

5 Likes

Αυτο με την ουρα μου θυμισε εποχες μεσα 90ς στο Ροδον

2 Likes

Δεν ξερω τι λετε, ομως εγω απο ζεστη κτλ δεν καταλαβα τιποτα. Ισως φταιει οτι ημουν και στην πρωτη σειρα, ειδα τι χαμος γινοταν πισω, ομως μπροστα ηταν πολυ ανετα και ειχε εξαερισμο -οχι ομως ολη την ωρα κατι που μπορει να εκανε την κατασταση πιο δυσκολη για ολο το χωρο- κατι που το καταλαβα οταν εφευγα πισω ειδικα στο σημειο που χαμηλωνει πρεπει να ηταν αποπνυκτικα.

Δεν θα ήθελα να πιστέψω ότι ήταν πουστιά του ιδιοκτήτη του χώρου προς έναν άλλο διοργανωτή . Αλλά το σκέφτομαι και αυτό

παλιότερα με εκνεύριζαν κάτι τέτοια σχόλια γιατί θεωρούσα ότι τα ζώα δεν έχουν εθνικότητα . Μέχρι που πήγα 1-2 ταξιδάκια και είδα Βούλγαρους σε μεταλάδικο να μην καπνίζει ούτε ένας μέσα στο μαγαζί ( και το μαγαζί να μην βάζει ό,τι πιο ψαγμένο υπάρχει αλλά μουσική του σήμερα )

και όταν σε ένα λαηβ του Michael Schenker πριν 5-6 χρόνια στο Fuzz η σαπορτ μπάντα Fury UK που έτυχε να τους πετύχω και αντάλλαξα 2-3 κουβέντες με τον Luke Appleton , τον έβλεπα να μπαινοβγαίνει απ την πόρτα καθώς μάζευαν τα πράγματα τους για να καπνίσει

Με σοκάρει ότι η διαφορά μπουρδέλου ανθρώπου & χώρας σε σχέση με μια απλά τυπική χώρα ( Ρώμη, Μιλάνο , Σόφια που έχω πάει ) είναι η τήρηση & σεβασμός το πολύ 10 απλών πραγμάτων .

Τόση απόσταση έχουμε . Λίγα πραγματάκια και ούτε αυτά τα απλά δεν μπορούμε . Και δεν θέλουμε

2 Likes

Εννοειται οτι δε θελουμε, απο εκει ξεκινανε ολα.

3 Likes

Και μενα φιλε μου με ενοχλουσαν μεχρι που πηγα και εγω εξω και ειδα πολλα πραματα. Ακομα και στην Κων/πολη τα μπαροκλαμπ εχουν χωρο για καπνιστες. Και οταν ειχα δει τους Mezarkabul/Pentagram σε ενα φοβερο λαιβαδικο, δεν υπηρχε ιχνος καπνου.

1 Like

Είμαστε πρτάκιδες ρε πούστη μου. Εγω κατάλαβα την διαφορα όταν πήγα για πρωτη φορά λαιβ στην Ολλανδία. Πέρα από τον ήχο κρύσταλο ήταν sold -out συναυλία όπου δεν ήμασταν ο ένας πανω στον άλλον. Πεντακάθαρη ατμόσφαιρα και αερισμός. Βγήκα από το λαιβ πιο σένιος από όταν βγταίνεις από καφετέρια. Πηγαίνοντας τα χριστύγεννα στο λαιβ του hammer με nightstalker βγηκα με κοκκινα ματια, ιδρωμένος και αφου με ειχαν πατήσιε άλλοι πόσοι.

4 Likes

Η ζεστη εμενα μου φανηκε η συνηθισμενη που συναντω σε κλειστα κλαμπ τετοια εποχη μπορει να χα κατσει σε καλο σημειο, η καπνα ηταν απιστευτη και ειχα ενα μουνοπανο απο πισω μου να φυσαει ολη τη μπαφιλα στη μαπα μου πηγαμε να παιξουμε μπουνιες. Προς το τελος πηγα προς τα πισω για να προλαβω να φυγω γρηγορα και πραγματικα δε μπορουσες να ακουσεις τη συναυλια απο τις συνομιλιες, δηλαδη ποσο καραγκιοζης πρεπει να σαι για να δωσεις 25 ευρω και απλα να πας να κανεις συζητηση. Οι μισοι που ηταν εκει μεσα το Σαββατο θελανε αγριο ξυλο, το χειροτερο κοινο που εχω συναντησει

6 Likes

Αλλο παλι αυτο. Πανε να πουμε μονο για να πουνε οτι πηγανε και πρεπει να τους ακους ολη την ωρα. Και πολλοι μιλανε και επιτηδες δυνατα. Ειμαι σιγουρος γι αυτο. Up the hammers αλλαξε 2 φορες θεση γι αυτο.

Οπως ειπε και ο Αλεξανδρος. Ειμαστε παρτακηδες. Μοναδικο χαρακτηριστικο αυτου του λαου.

1 Like

Αυτό ακριβώς. Το πιο εκνευριστικό κοινό. Μπρόστα μου ήταν κάτι πιτσιρικάδες που δεν σταμάτησαν να μιλάνε, ακόμα και κατά τη διάρκεια των τραγουδιών, μέχρι που τους έκραξε μια κοπέλα και μετά απλά συνέχισαν να πίνουν τον μπάφο τους.

Από θέματα ζέστης ούτε εγώ κατάλαβα πολλά tbh γτ ήμουν σχετικά μπροστά, 2-3 σειρά δεξιά της σκηνής, και έμπαινε λίγος αέρας και από εξαερισμό και επειδή ανοιγόκλειναν την πίσω πόρτα.
Όσον αφορά το μουσικό κομμάτι εγώ τω καταφχαριστήθηκα το λάιβ γιατί ήταν πρώτη φορά που έβλεπα τους ΟΜ όποτε είδα και άκουσα αυτά που περίμενα. Ο ήχος ήταν καλός, ειδικά στα σημεία που έβαζε την παραμόρφωση στο μπάσο νόμιζες ότι θα γκρεμιστεί το κτίριο.

Γενικά, για μένα, αν εξαιρέσεις τα μαλακισμένα που δεν έβγαλαν τον σκασμό, ήταν ένα ωραίο λάιβ.

1 Like