Mα ΦΥΣΙΚΑ και εχετε βαρεθει το ποστμεταλ και τα παρεμφερη τοπια.Εδω ομως αυτοι οι τσαρλατανοι εχουν κατορθωσει με απλες συνταγες ευδαιμονικης σαπιλας να με ξανακανουν να ξαναακουσω pelican και διαφορα αλλα τεττοια.Το θεμα ειναι ομως οτι εδω αυτοσ ο δισκος ειναι πολλυυυυ βαρυς και ξεχωριζει χιλιομετρα μακρια απο διαφορες ποστ μπαντουλεs που προσπαθουν.Αν και το πρωτο τους δεν με ειχε ενθουσιασει εδω ο ηχοW μπολιαζει αρκετα επικυνδυνα με dark μονοπατια , αφηνοντας σε με μια περιεργη θεση στον καναπε, καρεκλα,οπου βρισκεσαι.Δυνατο σκληρο και απροσμενα μαυρο δημιουργει παρασθησεις , που διαρκουν και σε ριχνουν στον βουρκο.
Ωραίοι οι Βαυαροί ! Μπράβο.
[B]stabbedfuneral[/B], πρέπει να ποστάρεις συχνότερα ! 8)
Btw, το blog δικό σου ?
Ναι ειναι γαματος δισκος δεν το περιμενα.Ναι δικο μου ειναι το blog.
^ Για τα λινκς έχεις πάρει άδεια ?
[SPOILER]Χαχα, πλάκα κάνω ! ;p
Bookmarked ! 8)[/SPOILER]
ο δισκος ειναι απιστευτος βαρυς και ασηκωτος… πολλη μαυριλα
Χαμπάρι δεν είχα πάρει. Έκανα κι εγώ follow, αλλά δεν βρίσκω τον δίσκο :?
με ψησατε και θα το ακουσω!
α επισης και εγω δεν το εβρισκα αλλα ανακαλυψα οτι ειναι [B]Massif [/B] και οχι [B]Masiff[/B],αν μπορεις διορθωσε τον τιτλο
Ο δίσκος σπέρνει… Τον ακούω κάθε μέρα εδώ και περίπου 10 μέρες… Μέσα στις καλύτερες κυκλοφορίες του 2011 για μένα…
γουιντερσαν μπορεις να το βρεις εδω http://towardthedarkfuneral.tumblr.com/ μπαχαχαχαχα καπου στην 9τη η 10τη σελιδα αλλα και σε διαφορα αλλα μπλογκζ.
Το αμέλησα, τώρα το έβαλα πρώτη φορά αλλά σε λαπτοπ οπότε δεν μπορώ να έχω και πολύ καλή εικόνα.
Ωραία σημεία γενικά, [πρωτοδισκάκιας]αλλά η αλλαγή τού Nebelwand δύσκολα θα εκθρονιστεί ως highlight[/πρωτοδισκάκιας].
Άντε να περάσουν κι από δω κάποια στιγμή…
χωνει καλα
thanks φιλος,το βρηκα κλασσικα στους ρωσσους,απλα στην αρχη που εψαχνα ως “MASIFF” δεν μου εβγαζε αποτελεσματα,μετα το βρηκα
4 Φεβρουαριου Αθηνα.
:!::!:
το ανέβασαν στο fb, πράγματι. και λέει festival (?)
Σκατά… Αν και σε περίπτωση που έχω τελειώσει με τη σχολή θα κατέβω άνετα… Όμορφα νέα…:bounce:
Χα, καλομελέτα κι έρχεται που λένε !
Εκεί που έγινε συζήτηση τις τελευταίες μέρες για το δίσκο, έσκασε και η ανακοίνωση του live. Καλή φάση !
Μπράβο. Ίδια μέρα με Arcturus… Σκατά…
Yπάρχει περίπτωση λέτε να είναι το ίδιο φεστ?
official.