One hit wonders/Επ! Αυτο το χω ξανακουσει!

χαχαχα!ναι,είναι μια ξεχωριστή διασκευή…(γιατί το έβαλες?πάνω που το είχαν ξεχάσει οι περισσότεροι…γαμώτο!)
α κι επίσης το gravity από embrace!πολύ ωραίο τραγουδάκι αλλά έχω καιρό να ακούσω κανένα καινούργιο τους!:frowning:

Nεφελόνι οι χιμούληδες έχουν βγάλει κ άλλο κομμάτι πέρα από αυτό ?

8O Την επόμενη φορά που θα’ ρθουν οι Heep θα σε πάρω από το χέρι να πάμε μαζί για να δω τι θα λες μετά!
Δυστυχώς από τους Free μόνο αυτό έμεινε μέχρι σήμερα, αλλά έχουν κι άλλες κομματάρες (με πιο γνωστό το “Wishing Well”). O λόγος που διαλύθηκαν ήταν ότι πέθανε ο κιθαρίστας τους. Και από τα απομεινάρια βγήκαν οι Bad Company :wink:

χμ…κάτσε να σκεφτώ!μπα,δεν έχουν βγάλει κανένα άλλο της προκοπής!
απορώ αν τους ακούει κανένας πια!
(χιχιχιχιχιχι!)

Ε, λογικό τότε

Ωωω…δεν το ήξερα αυτό!!!οι bad company δε λένε το ready for love?ή βλακεία λέω; (αν και δε μου αρέσει αυτό το τραγούδι!:P)Thanks cozyyyyyyyyyyyyy!

Εβγαλαν και πέρσυ cd με το επίσης αρκετα καλό Nature’s law που επαιξε πολύ στο Ελληνικό ραδιόφωνο, καθώς και το επίσημο τραγούδι της Αγγλίας για το μουντιάλ του 2006 το World at your feet. Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να υπάρχουν καμια 10 χρόνια πάντως…

on topic
Words dont come easy - F.R David
First time, first love - Robin Beck (Διαφήμηση κοκα κόλα)

δεν ξέρω αν έχουν αναφερθεί, αλλά πάρτε τρεις ύμνους που γράφονται μόνο μια φορά (οπότε λογικό ήταν να μην ξανακούσουμε τπτ από δαύτους :stuck_out_tongue: )

La Bouche - Be My Lover

Snow - Informer

Jordy - dur dur d’etre un bébé (:band: )

Αndy Taylor-I might lie

ρε παλικαρι δεν επιασες το νοημα.δεν μιλαμε για μπαντες που βγαλαν ενα τραγουδι και τιποτε αλλο.μιλαμε
και για μπαντες που ο κοσμος εμαθε μοναχα ενα-δυο κομματια τους.μιλαμε για ελλαδα.γιατι για το εξωτερικο δεν μπορουμε να κρινουμε.
και οι simple minds και οι talking heads ειναι απο αυτες.παιξανε φοβερη μουσικη,επηρεασανε αλλα στον κοσμο που δεν ασχολειται σοβαρα με τη μουσικη και σε αρκετους που υποτιθεται οτι ακουνε αυτη τη μουσικη μεινανε μονο αυτα τα κομματια.
κατι αντιστοιχο με τα dust in the wind των kansas και ακομα το epitaph των king crimson.δεν σημαινει οτι αυτες οι μπαντες δεν ειναι γκρουπαρες.
απλα εδω εμεις μιλαμε για αυτο το φαινομενο.ετσι τουλαχιστον το ελαβα εγω.
δεν σημαινει οτι μειωνουμε τις μπαντες!!!

Τι απιστευτη κομματαρα!!!Υμνος!!!:smiley:

When I look into your eyes
I could love you 'til forever
Tell me why
I could love you 'til forever

Πείτε τα λόγια αυτά σε ξένη γκόμενα να λιώσει! 8)

:lol: :lol: :lol:
ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!ΤΕΛΟΣ.

Mιας και ειπε για Ζορντι

Helene Rolles - Je M’apelle Helene :lol:

:lol: :lol:
Voyage Voyage - Desireless

Ο τίτλος λέει One hit wonders και όχι One hit every month wonders ιn Greece…
Τέλος πάντων δεν μπορώ να θεωρήσω άγνωστα κομμάτια τα Road to nowhere, Once in a lifetime από τους πρώτους και πόσο μάλλον τα Alive and Kicking, Waterfront, Someone, Somewhere in Summertime από τους δευτερους. Τι παει να πεί γνωστοί στη Ελλάδα? Το βίντεο του Belfast Child το έπαιζε 2 φορές την ώρα το MTV τότε. Δεν μπορεί να πεί κάποιος ότι έγινε γνωστος από ένα σαουντρακ όταν έχει πίσω του τέτοια δισκογραφία. Σαν να λέμε One hit wonders τους Metallica ή δεν ξέρω γω ποιοι άλλοι, γιατί στην Ελλάδα το nothing else το ξέρουν και οι πέτρες και το παίζει σε κομμωτήρια και αίθουσες αναμονής ιατρίων (κυριολεκτικά)…

Νομίζω ότι ο όρος One hit wonders περιγράφει τραγούδια τύπου Ζορντί, Μακαρένα, και άλλα πολλά που αναφέρθηκαν και αφορούν τραγουδιστές και συγκροτήματα που δεν έκαναν σχεδόν τίποτα ούτε σε στενό ούτε σε πλατύ κοινο και όχι αυτούς που έκαναν 1-2 τεράστιες επιτυχίες στις μάζες, αλλά την υπόλοιπη αξιόλογη πορεία τους δεν την γνωρίζουν οι πολλοι παρά μόνο οι οπαδοί τους.

Δεν ξέρω ίσως να κατάλαβα εγώ λάθος, αλλά νόμιζα ότι το τόπικ ήταν για να θυμηθούμε κάτι τέτοια όμορφα τραγούδια, του χαβαλέ…

ναι κανονικα ο ορος αυτο σημαινει,αλλα εδω στο τοπικ αναφερουμε και τραγουδια “επ,το χω ξανακουσει αυτο”!και ξαναλεω προσωπικα εγω οτι συγκροτημα ανεφερα,δεν το εκανα για να τους υποτιμησω.και ουτε ειπα οτι γινανε γνωστοι απο 1 κομματι μονο!και μην συγκρινεις το τοτε με το τωρα.εσυ υπαρχει περιπτωση να ακουσεις στο ραδιο αλλο κομματι περα απο το don’t you forget about me?(αφηνω εκτος το τελευταιο που βγαλανε καθως ειναι φρεσκο και ακουγεται ακομα).πριν καποια χρονια μπορει και να ακουγες,που ταν τα ραδιοφωνα πιο ελευθερα.τωρα σκατα!
τοτε με το mtv ητανε καλα.παιρναμε μια γευση απο τον υπολοιπο κοσμο.τωρα με το mad αστα να πανε.

Σ’ αυτό έχεις απόλυτο δίκιο…
Εγώ δεν το είπα γιατι είμαι κανένας μεγάλος φαν, απλά γιατί για άλλα γκρούπ όπως οι Pixies ή και άλλοι που αναφέρθηκαν όλο και κάποιοι βγήκαν να τοποθετηθούν ενώ γι αυτούς τους 2 όχι…

Και για να μην βγούμε τελείως οφ τόπικ το απόλυτο One hit wonder που τραγουδούσε η μισή Ελλάδα στην εποχή του είναι :

Σ’ ΑΓΑΠΑΩ Μ’ ΑΚΟΥΣ - Γ.Σαλάμπασης!!!

έχουν κατακρεουργήσει οι αλητήρειοι ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια???

Για one hit wonders πρέπει να αναφερθούν και οι D-Devils με το Dance With The Devil…

Βασικά,και οι Seether,η μπάντα του boyfriend της Amy Lee των Evanescence,μπορεί να θεωριθεί one hit wonder.Μια μπαλάντα είχανε βγάλει,και μετά τους έφαγε η σκόνη.