One leg mary@Ρομαντσο,παρουσίαση δίσκου,26/02

Σήμερις στο Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, στις 2130 ακριβώς ,Είσοδος ελεύθερη

Οι One Leg Mary θα παρουσιάσουν στις 26 Φεβρουαρίου στο Ρομάντσο το καινούριο τους άλμπουμ με τίτλο I, a Seawolf, a Madman.

Η παρουσίαση θα γίνει ζωντανά, με εξοπλισμό, mkay.

Από αυτήν την βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι πολύ καλοί φίλοι We.own.the.sky .

Οι we.own.the.sky είναι μια instrumental rock/metal μπάντα από την Αθήνα. Έχουν κυκλοφορήσει ένα αυτοχρηματοδοτούμενο EP (The Glass/Nails EP - 2013) και αυτό το διάστημα ολοκληρώνουν την πρώτη τους full length δουλειά, με σκοπό να κυκλοφορήσει στο πρώτο μισό του 2015.

Έχουν ανοίξει τις συναυλίες αρκετών ονομάτων της διεθνούς post rock σκηνής, μεταξύ των οποίων οι Caspian, Long Distance Calling και Tides From Nebula.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, οι πόρτες ανοίγουν 21.00 και το live θα ξεκινήσει αυστηρά στις 21.30 ώστε να προλάβουν όλοι τις συγκοινωνίες.

One Leg Mary
www.facebook.com/OneLegMary
onelegmary.bandcamp.com/

We.Own.The.Sky
www.facebook.com/weowntheskygr
weownthesky.bandcamp.com
www.youtube.com/weowntheskygr

Ωραία φάση, πολύ καλή μπάντα, όσοι μπορείτε να πάτε.

λαιβάρα.
πολύς κόσμος γενικά, η μισή ελληνική σκηνή ήταν εκεί…αλλά και τίγκα στα κορίτσια.δε ξέρω τι κάνανε και πόσο γκομενακια θεωρούνται οι μπάντες αλλά έχω πολύ καιρό να δω μεταλ ή έστω ροκ με πλειοψηφία γυναικών.

στα μουσικά, οι
we.own.the.sky δε με είχαν συγκινήσει όσες φορές τους είχα δει, αλλά κάποια από τα καινούργια τους ήτανε πολύ δυνατά.πολύ καλοί παιχτικά και άνετοι και χαλαροί.

οι one leg mary έχουν κατακτήσει έναν χαρακτηριστικό ήχο πια.οι κιθάρες παιχνιδιάρικες και με πολύ νεύρο και άλλοτε ήρεμες σαν να παίζουνε οι slint, τα ντραμς υπερκινητικά και το μπάσο οργώνει…παίξαν μια ώρα και κάτι, σχεδόν όλο το καινούργιο (νομίζω) και το big win for boredom…πάρα πολύ καλοί παιχτικά όλοι τους
και το ότι ο τραγουδιστής ήταν δικαιολογημένα αγχωμένος και κρακαρισμένος όταν μίλαγε, δε μας ενδιαφέρει γιατί η επικοινωνία με το κοινό είναι για τους rock star

ο ήχος ήτανε πάρα πολύ καλός, και στις 2 μπάντες…ξεκίνησε 10 με 11παρά και 11 και κάτι με 12 και δέκα περίπου…

εύγε γενικώς.

Πολυ χαιρομαι που ειχαν κοσμο, ειναι ωραια μπαντα και ο δισκος ειναι πολυ ομορφος

Ενα παραπανο θα πω ομως, που ηταν ολος αυτος ο κοσμος που στηριζει αυτη την ομορφη σκηνη οταν γινονται και αναλογα λαηβ; Θα θυμηθω το αδειο λαηβ των Boysetsfire και θα στενοχωρηθω παλι. Εκτος αν η σκηνη προσφατα - τα τελευταια 3 χρονια ξερωγω - γεμισε κοινο, οποτε πασο ( ; )

Γιατι νιωθω τοσο μονος οταν μιλαω για αναλογες μπαντες; Που ειναι αυτοι οι ανθρωποι;

Μπραβο ομως, εχουν ωραια στοιχεια στη μουσικη τους (πρωιμοι Biffy Clyro anyone? :-s)

να ανοιχτει θρεντν

Αρχηγική εμφάνιση για την κουτσή μαρία χτες. Σε σημεία ήταν επιβλητικοί . Πολύ καλός ήχος, πολύ προβαρισμένη και δεμένη μπάντα. Αν συνεχίσουν έτσι, θα αφήσουν το στίγμα τους στη σκηνή. Μακάρι να συνεχίσουν με την ίδια ορμή και να συνεχίσουν την εξέλιξη τους .

???

Δυστυχώς είχα εκπομπή κι έχασα :frowning:

Αυτό που λες για τα κορίτσα είναι στάνταρ πάντως, χαμός τώρα τελευταία παντού.

Κλαίω με γκρίνια γιάσονα.