Τι χρεώνει σε μεταφορικά/τελωνεία το redbubble;
Δεν θυμάμαι ακριβώς, πάντως αν παραγγείλεις μόνο κάνα-δυο μπλούζες και επιλέξεις τη standard αποστολή δεν σου βγαίνουν πολλά. Δεν σου δίνει tracking number όμως. Αν θες να σου δώσει πρέπει να τα σκάσεις επιπλέον για την express αποστολή, που είναι τουλάχιστον 10 ευρώ πάνω, ενώ το κόστος αυξάνεται και αν πεις ότι παίρνεις λίγες μπλούζες παραπάνω, που εγώ έτσι έχω κάνει τις περισσότερες φορές.
Τον καιρο των μεγαλων καθυστερησεων με τις μεταφορικες επι κοβιντ, ειχα παρει 3 μπλουζακια. Περασε καιρος, δεν εφτασαν ποτε. Επικοινωνω με redbubble, θα σας στειλουμε άλλα λενε αλλά δεν έχουμε τα ίδια σχέδια. Και με πιστωτικο 15 ευρω λόγω της ταλαιπωρίας σας. Άντε λέω, καλά. Παίρνω τα καινούργια και μετά από λίγες μέρες φτάνουν και τα πρώτα.
Σ’ αυτό είναι πολύ ξηγημένοι στο redbubble. Κι εγώ μια φορά περίμενα, περίμενα, περίμενα, πουθενά η παραγγελία, τους το λέω, και επιτόπου μου δίνουν βάουτσερ, ξαναπαραγγέλνω τα ίδια, έρχονται κανονικά αυτή τη φορά, τέλεια. Η αρχική παραγγελία βέβαια δεν ήρθε ποτέ, δεν ξέρω τι απέγινε. Μάλλον την εξαφάνισαν με μαγικό τρόπο τα ΕΛΤΑ.
edit
Και βέβαια μην ξεχνάμε ότι χάρη στο redbubble έχεις αυτή τη φανταστική THE BAND μπλούζα σου ε
Το ξέρεις ότι απο αυτή την μπλούζα (που τα σπάει ) λείπει το μάλλον πιο αντιπαθές μέλος τους? Φαντάζομαι όχι τυχαία… Έχει πλάκα όπως και να 'χει.
Αυτά ψάχνεις; Δε φαίνεται να έχει πολλά νούμερα, δεν ξέρω τι νούμερο φοράει η κόρη σου, αλλά δε χάνεις τίποτα να τους κάνεις ένα τηλεφώνημα. Αν τα έχουν, σίγουρα θα σου βγει φτηνότερα από το EMP. Αν δεν τα έχουν, πιθανό να μπορούνε να τα φέρουνε. Βασικά θα πληρώσεις απλώς τα προϊόντα, έχουν δωρεάν ταχυδρομικά για πάνω από 50€ παραγγελία. Είναι καλό μαγαζί, έχω ψωνίσει αρκετές φορές.
Ναι αυτά πάνω κάτω ψάχνω σε small μην πω extra small γιατί είναι μικροκαμωμένη. Ευχαριστώ θα το δω και αυτό και πολύ πιθανό να την πάρω μαζί μου στο κατάστημα
Και η δικη μου κορη απο full moon την πηρε τη συγκεκριμένη.
Είναι κατι μήνες τωρα βεβαια οπότε δεν ξερω τι παιζει με νουμερα αυτη τη στιγμή
Την Παρασκευη θα την παρω και θα παμε, ευχαριστω παιδια!
Update: ok πήγα με τη μικρή full moon, όλα καλά βρήκα t-shirt, και η κόρη χαρούμενη
Thanx @pantelis79 και @chemist .
Γλιτωσες και το hoodie, μεχρι να χρειαστει να το φορεσει θα εχει αλλαξει νουμερο !
Με 'γεια σας!
Ναι ρώτησα για hoodie, δεν είχαν το βολεψα με μπρελόκ.
Τώρα θέλουμε τσάντα
Θα πάει κανείς Merch Of The Bands σήμερα ή αύριο;
Πήγα σήμερα. Καλή φάση. Βέβαια οι τιμές ήταν μπετό. Από 10 ευρώ τα cd και από 20 τα βινύλια.
Είχε πολλά ακόμα βέβαια (μπλουζακια, κονκάρδες, κάλτσες, κλπ.). Είχαν αράξει και για μπύρες οι περισσότεροι.
Καλή φάση.
Δεν ξετρελαθηκα με την φάση , είχε και πολλή ζέστη στον χώρο. Πιο σημαντικό μάλλον ότι πήγα μόνος
Αν άξιζε κάτι είναι η συναναστροφή με τους μουσικούς στους πάγκους των συγκροτημάτων και όχι το merch
Η ομορφιά του εγχειρήματος είναι εκεί imho
για βρεφικά φορμάκια κλπ από μπάντες; ξέρει κανείς που να ψάξω;