Online store για t– shirt/ merch

Η προφανής επιλογή είναι το bandcamp αλλά όταν θέλεις να αγοράσεις μπλουζάκια διαφορετικών συγκροτημάτων, το να κάνεις ξεχωριστές παραγγελίες δεν είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή, ειδικά όταν τα συγκροτήματα προέρχονται από μη Ευρωπαϊκές χώρες, με συνεπεία τα μεταφορικά να ανεβάζουν κατά πολύ το κόστος.

Υπάρχει λοιπόν κάποιο αξιόλογο online store/distro που να βρίσκει κάνεις πληθώρα merch από underground bands σε λογικές τιμές; Τα περισσότερα που κοιτάζω έχουν αποκλειστικά merch από εμπορικά και αδιάφορα σχήματα…

Επίσης θα με ενδιέφεραν και t shirts από ταινίες/ σειρές και ας μην είναι official, οπότε ριχτέ και σχετικές προτάσεις.

1 Like

περιορισμενα συγκροτηματα αλλα μια φορα που πηρα απο το hello merch μου αρεσε πολυ η ποιοτητα τους

2 Likes

Θα παραθέσω 3 shops που έχω αγοράσει στο παρελθόν.

https://ironbonehead.de/ (φαντάζομαι το γνωρίζεις. Είναι κλειστό όμως μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου).

https://www.impericon.com/en/merchandise/ (Δεν είναι και τόσο underground σε σχέση με αυτά που ποστάρεις :stuck_out_tongue:, αλλά έχει ποικιλία).

https://www.cudgel.de/produkt-kategorie/merchandise/t-shirts-merchandise/ (και εδώ ίσως βρεις κάτι που να σε ενδιαφέρει).

Είναι από Γερμανία (αν δεν κάνω λάθος) και τα τρία και εμένα με βολεύουν. Τσέκαρε τα εάν θέλεις.

edit και ένα ακόμα σε πιο στονεροφάση…

2 Likes

@JTN οφφτοπι, αλλά κάνοντας ένα σκρολλ στη λίστα βρήκα 18 ονόματα που γνωρίζω όλα κι όλα :")

1 Like

Επειδή την ψάχνω πολύ με το merch να σου πω τη γνώμη μου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να γκουγκλαρεις κάτι που ψάχνεις και από εκεί να μπαίνεις σε σαιτ. Προφανώς δε μιλάω για μεγάλα σαιτ αλλα για πιο μικρα

2 Likes

Μην κολλάτε με το underground, απλά δεν ενδιαφέρομαι για Maiden, Metallica Guns’ n’ Roses και αντίστοιχα arena “brand” names.

Δεν νομίζω να θεωρεί κανείς underground, ονόματα όπως: Αmenra, Russian Circles, The Ocean, Chelsea Wolfe, οπότε και το Evil Greed δείχνει κάλο για οποίον είναι σε ανάλογη φάση (Ναι, δεν ακούω μόνο black metal όπως ίσως κάποιος φαντάζεται, αν τσεκάρετε lastfm charts πχ, δεν πάει καν το μυαλό σας ότι γουστάρω black)

Anyway… κάθε πρόταση καλοδεχούμενη, για την ώρα ψάχνω t shirt σχετικό με το Dark του Netflix αλλά δεν βρίσκω σχέδιο της προκοπής…

Στο Evil Greed ενώ οι καλλιτέχνες που «προωθεί» είναι σούπερ (και για εμένα), τα δυο μπλουζάκια που είχα πάρει ήταν κακής ποιότητας δυστυχώς.

Εννοείς στην ποιότητα υφάσματος ή στην στάμπα; Official merch έχει πάντως…

Και το ύφασμα και η στάμπα. Είχα πάρει ένα Amenra και ένα Oathbreaker και με το πρώτο πλύσιμο το ύφασμα «αγρίεψε» (δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω :joy:), συν ότι η στάμπα ξεθώριασε αμέσως.

1 Like

Πριν το πλύσιμο ήταν οκ, μήπως τις έβαλες σε πλυντήριο;
Τshirt με στάμπες μόνο στο χέρι…

Thanks για την πληροφορία πάντως, δεν παραγγέλνω από εκεί…

μήπως το έβαλες για πλύσιμο μαζί με τίποτα άλλα t-shirts από Christian metal bands;

JBlCqa

Έχω πάρει μπλουζάκι Amenra από συναυλία τους και δεν έχει ξεφτίσει ακόμα… Οπότε ίσως όντως να μην έχουν αυθεντικό march.

2 Likes

Τις ξέθαψα από την ντουλάπα και είδα/θυμήθηκα ότι στο μανίκι και οι δυο είχαν το λογκο του καταστήματος. Οπότε δεν μιλάμε για επίσημο μερτς.

T-shirt με στάμπα κανονικά στο πλυντήριο αν ειναι καλής ποιότητας. Όσον αφορά το οφισιαλ αν δεν παίρνεις απευθείας απ τη μπάντα δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα οπότε και τα bootleg μια χαρά είναι και ίσως και καλύτερα. Επειδή μιλάς για underground αν ο άλλος είναι μερακλής τυφλα να έχει το official