Μαθήματα Φωνητικής & Ερμηνείας Τραγουδιού Online

[ul]
[li][/li][/ul] Σε όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε, μπορείτε να κάνετε μαθήματα φωνητικής και τραγουδιού μέσα από τον δικό σας χώρο. Πρόκειται για ιδιαίτερα μαθήματα φωνητικής, που γίνονται μέσω Skype, υπό την καθοδήγηση έμπειρης καθηγήτριας στο σύστημα αυτό.

[ul]
[li][/li][/ul] Αφορά όλους ανεξαρτήτως ηλικίας, εμπειρίας και μουσικού στυλ.

[ul]
[li][/li][/ul] Εκπαιδεύεστε σε σύγχρονες τεχνικές που αποσκοπούν στην γρήγορη αποφόρτιση του λαιμού από σφιξίματα και πιέσεις, που στοχεύουν στην ανώδυνη χρήση της φωνής και στην διεύρυνση του όγκου, της έκτασής και της ποιότητάς της.

[ul]
[li][/li][/ul] Βελτιώστε γρήγορα τις φωνητικές σας ικανότητες! Αποφύγετε την ταλαιπωρία, κι εξοικονομείστε χρόνο και χρήμα! Προγραμματίστε το μάθημά σας ?ευέλικτα? σύμφωνα με τον ελεύθερο χρόνο σας!

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν:
Ασκήσεις διαφραγματικής αναπνοής, ειδικές χαλαρωτικές ασκήσεις, ασκήσεις για τοποθέτηση, όγκο, δυναμική και έκταση φωνής, ορθοφωνία, μελέτη και στιλιστική ερμηνεία τραγουδιού. Για όσους το επιθυμούν, μπορούν επιπρόσθετα να παρακολουθήσουν μαθήματα μουσικής ανάγνωσης και ακουστικές ασκήσεις.

Μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της σχολής μας: " Vocal Magic World " και μάθετε περισσότερα για εμάς, τον τρόπο που γίνονται τα μαθήματα και αντλήστε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορα θέματα που αφορούν τη φωνή, τη φωνητική τέχνη και όχι μόνο… ( www.vocalmagicworld.gr )

[ul]
[li][/li][/ul] Για εμάς, το τραγούδι είναι έκφραση, χαρά κι επικοινωνία που με τη σωστή εκπαίδευση και καλλιέργεια, το προάγουμε σε τέχνη!

προτιμω το τζαμπα του γιουτιουμπ

Κανείς δεν προσφέρει τσάμπα γνώση στο YouTube… :!: Μόνο μερικά tips μπορεί να δει κανείς. Και όλοι δείχνουν το “φοβερό” αποτέλεσμα, κανείς τη διαδρομή. Αν θέλει να εκπαιδευτεί κάποιος σοβαρά, θέλει συνέπεια, προσπάθεια και την επίβλεψη ενός έμπειρου καθηγητή. Αυτά, χωρίς να θέλω να κρίνω τις επιλογές κανενός. :slight_smile: