Kαλα αυτο δν παιζει με τιποτα…Για μενα ειναι πολυ καλυτερος ο Bon Jovi…
O Sambora πάντως πιστεύω έχει καλύτερη φωνή από τον Βon Jovi…
Dokkeeeen…οι skid row ρε παιδια heavy ειναι…δεν ειναι τοσο ποζερ…επισης…που ειναι οι white lion και Oi Motley οεο?
Βασικα κ ο Σαμπορα ειναι πολυ καλος κ εχουν περιπου την ιδια φωνη αλλα ο Μπον κανει για φροντμαν εχει κατι…Πιστευω πως ο Ριτσι ειναι μεγαλο χαρτι για τον Μπον Τζοβι!
Πείτε μας τώρα ότι οι BJ είναι “αντικειμενικά” καλύτεροι κι από Μότλεϋ και ΓΟΥΑΣΠ κι έδεσε η μαγιονέζα.
Φιλε μου ο καθενας πιστευει οτι θελει για μενα ειναι γιατι οι Μπον Τζοβι ειχαν διαρκεια κ δν εξαφανιστηκαν σε αντιθεση με τα δυο συγκροτηματα που ανεφερες…Γιατι σε ενα συγκροτημα μετραει κ η διαρκεια…Κ την δεκαετια του 90 εξαφανιστηκαν τα δυο συγροτηματα αυτα επεσαν πολυ…
Ναι γαμώτο το Crimson Idol ήταν τεράστια πτώση… #-o
Έστω αν οι Μότλεϋ έπεσαν στα 90ς, έβγαλαν μετά από 27 χρόνια ζωής μια δισκάρα που ο Μπον έχει να βγάλει από το '92 (και αν)…
για να το θέσω διαφορετικά.
άλλο τι είναι καλύτερο και άλλο τι μου αρέσει περισσότερο.
όταν το καλύτερο μπορεί να μετρηθεί με κάποιο λογικό κριτήριο.
το γούστο είναι σημαντικός παράγοντας, στη μουσική ενδεχομένως ο σημαντικότερος, αλλά σίγουρα όχι ο μοναδικός.
ένα μικρό παράδειγμα. ο Bon Jovi έχει (ίσως για την ακρίβεια είχε) καλύτερη φωνή από τον Keifer και αυτό είναι γεγονός από το τι έχει τραγουδήσει ο ένας και τι ο άλλος, σε εύρος φωνητικών, σε δυσκολία, σε θέματα αρμονίας κλπ. Ο Keifer έχει μια φωνή που είναι αρκετά ιδιόμορφη και πχ σε μένα βγάζει πολύ συναίσθημα αλλά κατανοώ όταν κάποιος τη θεωρεί εκνευριστική. Όπως συμβαίνει και με τον Mustaine ενδεχομένως σε ένα βαθμό.
όσο για το Still Climbing δεν είναι κακό, αλλά δεν είναι και τίποτα το εξαιρετικό ενώ τα 3 άλλα πιστεύω πως είναι εξαιρετικά για το είδος τους.
επιτρέψτε μου, επειδή είδα Bon Jovi να σας διαβεβαιώσω ότι ο τύπος (και η μπάντα γενικότερα) είναι larger than life. Και αν η σκηνή λέει μια αλήθεια, έχοντας δει και τους WASP, μιλάμε για κάμποσες κατηγορίες διαφορά…
μην κανετε αδόκιμες συγκρίσεις βάζοντας το γούστο σας πάνω από τη λογική γιατί τότε απλά λέει ο καθένας τη λαλακία του και το μόνο που θέλει είναι να επιβάλει το γούστο του στον άλλο.
Ρε φιλε να σου πω κατι οι Motley Crue εξαφανιστηκαν κ επεσαν πολυ οι Μπον Τζοβι ομως εβγαζαν δισκους κ μαλιστα το 1995 εβγαλαν εναν απο τους καλυτερους τους το These Days κανωντας κ μια απο τις πιο επιτυχημενες τους συναυλιες στο Wembley…Κ αργοτερα εβγαλαν δισκους αξιολογους εξαιρωντας τα 2 τελευταια που προσωπικα δν μ αρεσαν…Αλλα τουλαχιστον εβλεπες μια μπαντα η οποια ειχε μια ενεργητικοτητα εκανε τουρ κ μαλιστα φετος ηταν η μπαντα με τις περισσοτερες εισπραξεις στο τουρ π εκανε κ αυτο κατι λεει…Μεγαλες αξιες κ οι Μοτλευ κ οι Γουασπ δν λεω το αντιθετο αλλα εχει χαθει η αιγλη τους!Συμφωνω πως εβγαλαν ενα πολυ καλο δισκο τωρα οι Μοτλευ αλλα κοιτα αργησαν παρα πολυ να το κανουν… Επισης πως οι Μπον σε θεμα δισκων καπου τα εχουν χαλασει τα τελευταια χρονια κ βγαζουν δισκους που δν ειναι της αξιας τους αλλα στα live οσοι τυχεροι τους εχουν δει λενε τα καλυτερα κ πως ακομα το εχουν…
Καλό θα ήταν να μην το τραβάτε άλλο.Ότι έπρεπε να ειπωθεί βρίσκεται στο παρακάτω ποστ
Ωραία, αφού τότε τα λάιβ είναι το βασικότερο κριτήριο, τότε οι Saxon είναι μακράν η καλύτερη μπάντα του πλανήτη…
Δεν λεω αυτο ρε φιλε απλα τωρα σε μια εποχη που οι Μπον Τζοβι εινια καταξιωμενοι σαν συγκροτημα κ που δν εχουν την ιδια ορεξη κ το ιδιο κινητρο που ειχαν πριν 25 χρονια ειναι το λαιβ γι αυτους ενα κινητρο πλεον να δειξουν οτι ροκαρουν ακομα εστω κ σε ενα βαθμο…αυτο εννοω…
ρε παιδια νταξ…ακομα και ο μπον τζοβι ξεχωριστα δεν συγκρινεται με τις εποχες που εβγαζε κομματarες σαν το runaway…ολοι τους αλλαξαν…
Εμένα το These Days πάλι δε με ξετρέλανε. Και ακούω τα καλύτερα γι’ αυτό. Οι Jovi πάντως πράγματι είναι larger than life.
Οι W.A.S.P. πράγματι κάνανε μια [μικρή] κοιλιά, αλλά νομίζω πως με το Dominator απέδειξαν πως το κατέχουν το άθλημα.
Το ίδιο ισχύει και για Motley, αν και με αυτούς είμαι λιγάκι επιφυλακτικός.
Από το Dying for the world για μένα.
Το Dying μεγάλη δισκάρα, και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο περίμενα πολλά από τα Neon God. Έχουν μερικές πολύ ωραίες συνθέσεις μέσα, αλλά σα σύνολο κάπου υστερούν. Αντιθέτως το Dominator είναι πολύ δυνατός δίσκος!
Bασικά το πρώτο μου άρεσε.Το part 2 ήταν λίγο μέτριο όντως…
Τα Neon God ήταν πολύ wanna-be-crimson-idol-αλλά-δεν-έχω-έμπνευση-και-επαναλαμβάνομαι.
Γενικά πάντως πιστεύω ότι οι Bon Jovi φτάνουν με τα βίας στο γόνατο των Motley και λίγο πάνω από τον αστράγαλο του τεράστιου BLACKIE.
Γούστα πάντως, γι’αυτό κι επισήμανα πόσο λανθασμένη είναι η λέξη “αντικειμενικά”.
Έτσι! Φυσικά και οι Motley Crue είναι ένα από τους μεγαλύτερους ποζεράδες… Όπως οι Twisted Sister…8)
Eμένα το These Days μου αρέσει πολύ, σίγουρα είναι πολύ διαφορετικός δίσκος και σίγουρα δεν τον λες ποζεριά, εχει πολλές μπαλάντες αλλά είναι σχεδόν όλες πολύ καλές. Πρέπει να είσαι σε κατάλληλη διάθεση για να τον πιάσεις τον δίσκο.