Open Fire-Alabama Thunderpussy

Μολις διαβασα την κριτικη και με ενθουσιασε. δεν το εχω ακουσει ακομα αλλα θα το παρω αυτες τις μερες, το ακουσε κανεις απο σας? ποια η γνωμη σας? νομιζω οτι οι Alabama Thunderpussy ειναι απ’τα λιγα συγχρονα συγκροτηματα που ηδη ξεχωριζουν και θα αφησουν πιο πολλα στο μελλον.

Το αγοράζεις με κλειστά μάτια, αλλά να έχεις τ’ αυτιά σου ανοιχτά, ιδίως μόλις παίξει η κομματάρα “The Beggar”…κάτι μου λέει πως θα το ακούσεις πολλές φορές…

Απλα τα σπαει…θα γουσταρεις!!!:metal: :metal:

To αστραπομουνο της Αλαμπαμα :lol: :lol: :lol: :lol: .Πως λεμε αστραπογιαννος ενα πραμα.Τι στυλ βαρανε αυτοι ρε παιδες?

Άκουσα το Beggar. Μου θυμίζουν αρκετά Spiritual Beggars. Βαριά riff και όποιον πάρει ο χάρος. ( Του Beggar το riff τουλάχιστον είναι πολύ καλό). Με χαλάνε λίγο τα φωνητικά. Τεσπά σε όποιον αρέσουν τέτοια γκρουπ θα καραγουστάρει αλλά μην περιμένετε να ακούσετε και τίποτα πρωτοποριακό

βασικα ειναι stoner/alternative metal με μια southern αισθηση.

Πολυ καλο αλμπουμ ,μου αρεσε και ο νεος τραγουδιστης!!!

E, έχω να πω ότι ήταν η πρώτη μου επαφη με την μπάντα, και οι αρχικές μου εντυπώσεις είναι κάτι παραπάνω από θετικές…

λοιπον μιλαμε για το αγαπημενο μου μεχρι τωρα αλμπουμ της χρονιας!!!

οι alabama παιζανε μεχρι τωρα ενα βαρυ southern\stoner metal.
ξαφνικα ομως εγινε το μπαμ και βγαλανε αυτη τη δισκαρα!!!που ομοια της δεν εχουν ξαναβγαλει!!
τι εννοω?
καταρχας αλλαξανε τραγουδιστη και πηρανε εναν απο τους πιο κορυφαιους!!
ΚΑΙΛ ΤΟΜΑΣ!ο τραγουδιστης των exhorder και των floodgate,ο οποιος αποτελεσε και για ενα διαστημα τον τραγουδιστη των trouble(οχι δισκογραφικα,μοναχα σε λαιβ).
και για οποιον δεν του λεει κατι το ονομα,ειναι ο κυριος ο οποιος επηρεασε τον phil anselmo (και σε φωνητικα και σε ολο το στυλ) καθως και οι exhorder χρεωνονται κατα ενα μεγαλο κομματι τον ηχο των pantera!(και οι 2 κυκλοφορησαν τα ντεμπουτα τους το 1990,αλλα οι exhorder επαιζαν ετσι απο τα ντεμο τους το 86!!)
επειτα στο αλμπουμ περα απο τα κλασσικα southern\stoner σημεια οι τυποι εχουνε βαλει σημεια απο κλασσικο heavy metal!!!priest,saxon,maiden ριφς και leads παρελαυνουν ενδοξα μεσα στο δισκο καθως και ο τομας δινει μια καταπληκτικη ερμηνεια,αλλοτε υψωνει την φωνη,αλλοτε βγαζει κραυγες,αλλοτε τραγουδαει με το γρεντζο του,αλλοτε τη χαμηλωνει και τραγουδαει μελωδικα!!προσωπικα απο τις καλυτερες φωνες που ακουσα τα τελευταια!!!

οσο για αν θυμιζουν τους beggars, εχουν τα κοινα στοιχεια που εχουν ολες αυτες οι μπαντες (γρεντζο στα φωνητικα,sabbath επιρροες κλπ κλπ) ΑΛΛΑ συγκεκριμενα το open fire ειναι πιο επιθετικο,πιο μεταλ και χωρις πληκτρα!!!

μιλαμε για τρελη δισκαρα
the cleansing
void of harmony
the beggar
none shall return
valor
words of a dying man
νταξει με λιγα λογια ολο το αλμπουμ

να προσθεσω κλεινωντας οτι στα λαιβ τους διασκευαζανε still of the night!!! και saints in hell απο judas priest!!!μακαρι να τα παιξουν και δω να γινει της καλομοιρας!!!

SING YOUR SONG TO MEEEEEEEE,VOID OF HARMONYYYYYYYY!!!

Για δες! Το πρωτο πράγμα που σκεφτηκα ακούγοντας τον δίσκο ήταν ότι μοιάζει κατά ένα περίεργο τρόπο με τους Trouble!

Στις κομματάρες που έβαλες προσθέτω και το Greed.

βασικά αυτός ήταν ο κύριος λόγος για να τους ψάξω…

οι trouble ειναι θεοι!!!

Μου φενεται πρεπει να το ακουσω συντομως!
Δυστηχως δεν εχω λεφτα για το λαιβ!:frowning:
Θα μου πεις 20ε ειναι αλλα και παλι εχω πολλες υποχρεωσεις!:frowning:

αντε ρε βλακα που εχεις και υποχρεωσεις! να τσακιστεις και να’ρθεις!!

Εχω μεινει με 1ε!8)