=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Δλδ, το Empire; Και δεν κάνω πλάκα! Αυτό για μένα είναι το πιο “ανάλαφρο” άλμπουμ τους. Ακόμη και το Hear In The Now Frontier το θεωρώ πιο “ψαγμένο” άσχετα αν δεν μου αρέσει… Αν το Empire είχε κυκλοφορήσει από μία οποιαδήποτε μελωδική hard rock μπάντα θα μιλούσαμε για έναν από τους 10 καλύτερους δίσκους του είδους! Αλλά κυκλοφόρησε από τους Queensryche όμως :roll:
Αν το Empire είχε κυκλοφορήσει από μία οποιαδήποτε μελωδική hard rock μπάντα θα μιλούσαμε για έναν από τους 10 καλύτερους δίσκους του είδους! Αλλά κυκλοφόρησε από τους Queensryche όμως :roll:[/quote]
Σωστο! Συμφωνω!!!
Mia mikrh pareklish tou mousikou yfous enos sygrothmatos den einai aparaithta kakh efoson synodeytei apo euyhxa mousika apotelesmata!
Το άλμπουμ αυτό αν το δείς μεμονωμένα είναι πολύ καλό αλλά δεν είναι για Queensryche. Ευτυχώς που μετά από αυτό έβγαλαν το Promised Land και τα ισοπέδωσαν όλα!
Συγνώμη αλλά το Empire γαμάει…
Είπε κανείς το αντίθετο;
Για μένα είναι καλύτερο από το Promise Land
Άι χάσου ρε παλιοποζέρι
Άργησαν 10+ χρόνια να βγάλουν κάτι καλό αλλά τουλάχιστον αξίζει?
Τo rage for order , to operation , to empire , kai to promise είναι και θα είναι για πάντα κλασικοί queensryche δίσκοι θέλουμε δεν θέλουμε ,για διαφορετικούς λόγους ο καθένας ?.και έρχεται και το operation:mindcrime II για να γίνουν 5?..αυτά?.
Θές να πείς ότι το Mindcrime II σου αρέσει περισσότερο από το ΕP και το The Warning;
Μάλλον εκφράστηκα λάθος?εννοώ πως αυτά είναι τα κλασικά άλμπουμ από την στιγμή όπου άρχισαν να αναγνωρίζοντε?το e.p. Kai to warning θα ειναι πάντα κορυφαία ,αλλά τα άλμπουμ που ανέφερα εγώ είναι από την στιγμή της αναγνώρισης τους και μετά?
:arrow: Και μάλλον η άποψη μου είναι κάπως επηρεασμένη από την συνεχή ακρόαση του operation:mindcrime II .απλά τοποθετώ και αυτόν τον δίσκο μαζί με τους κλασικούς (αν και δεν είμαι εγώ που θα τον βάλλω εκεί)?_
όποιος είδε χτες την “σχετική” απεικόνιση κάποιων κομματιών πείστηκε ακόμη περισσότερο ότι πρόκειται για δικσάρα.
Θεατρικό, εκφραστικό καταφέρνει να ακούγεται ευχάριστα μετά το πρώτο Mindcrime!
Δεν μπορεί, αλλά δεν χρειάζεται κιόλας, να φτάσει την τελειότητα του πρώτου. Είναι όπως πρέπει να είναι και θα είναι κάπου εκεί ψηλά λογικά μόλις μας αποχαιρετήσει αυτή η χρονιά.
Re-arrange you…