Opeth 4/12 Θεσσαλονικη & 5/12 Αθηνα

Σε γενικές γραμμές, όταν πρωτοείδε τον Βινς Νιλ νόμιζε πως ήταν γκόμενα και ήθελε να την… αργότερα έμαθε πως είναι άνδρας, αλλά πάλι θα τον…ο Ακερφελντ γενικότερα προέβη στα συνήθη σχόλια, κάποια πετυχημένα, κάποια όχι. 100 λεπτά καθαρή μουσική + 15 λέπτα φλυαρία, τα γνωστά… Αν ακούγαμε και Bleak και Serenity painted death…

Support θα έχει σήμερα?

κοίτα δεν έχω πάει σε συναυλία και να μην έχω βρει εισιτήρια έξω από το μαγαζί, οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα να βρεις. Εκτός αν έχουν αλλάξει τελείως πολιτική και δεν δίνουν πια.

Now playing: Helstar - Harker´ßs Tale (Mass of Death)
via FoxyTunes

φιλε thanks.δηλαδη το 815 αφηνει στην Πειραιως καπου κοντα στο fuzz?θελει πολυ περπατημα?αν μπορεις διαφωτισε με γιατι ο καιρος σημερα δεν ειναι και για πολυ ‘‘ψαξιμο οδων’’.:lol:
για εισιτηρια δεν ξερω, γιατι ουτε κι εγω εχω βγαλει ακομη.

[SIZE=“3”]FACE OF MELINDA[/SIZE] το κερατο μου !?!?!

ρε παιδια, please ας βοηθησει καποιος.
ποιο λεωφορειο αφηνει πιο κοντα στο fuzz και σε ποια σταση κατεβαινουμε?
ειναι ευκολο μετα να βρεις το club?

ρε παιδια που θα το βρουμε το μαγαζι???βρεχει κι ολας ολα χαλια πανε.ειμαι καλιθεα κ δε ξερω τπτ.

ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ! ΟΜΙΤΖΙ ΦΙΛΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΥΣΑ ΣΤΟ ΣΟΛΟ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ

Μόλις γύρισα! Ντάξει περιττό να πω οτι τα σπάσανε όλα, παίξανε μισό bleak, wall of death στο deliverance, τι να λέμε τώρα. Έπιασα και μπαγκέτα 8)

αρκετα καλο λαιβ.πρωτη φορα τους ειδα και θα τους ξαναδω σιγουρα οταν ξαναρθουν.καπου στη μεση κοντεψα να λιποθυμησω και πηγα μεχρι το μπαρ να παρω ενα νερο για να ερθω στα ισια μου. καλυτερη στιγμη της βραδιας το bleak οσο κρατησε και το deliverance

Πολύ καλοί οι Οπεθ, καλούτσικος ήχος, ανατριχίλες στο Face Of Melinda, αρρωστημένοι ρυθμοί, θεούλης Άκερφελντ, ντεθ σεβεντίλες. Ε αυτά.

Ήταν όμορφο που ξαναείδαμε λάηβ μια μπάντα που όχι απλά έχει βάλει το λιθαράκι της στο μέταλ, αλλά κάμποσες κοτρώνες.

πρωτη φορα τους ειδα live μεγαλη μπαντα για μενα παιζει πολυ καλα και φυσικα θα τους ξαναδω οποτε ξαναρθουν…:D:D:D

Πολύ σωστό το τελευταίο και όλα όσα είπες.

Αρχηγική εμφάνιση από Όπεθ με αρκετά καλός ήχος. Μου άρεσε και το σετλιστ, εντάξει μπορεί να ακούσαμε το μισό Bleak, αλλά δεν το ήχαν προβάρει, και ο Όκερφελντ έκανε νόημα στο ντράμερ για την παύση.

Μεγάλες ανατριχίλες στο ξεκίνημα με windowpane, ενώ στο τελείωμα του Harlequin forest με το περίεργο μέτρημα χάθηκε το τόπι!

Ηighlights η απόδοση των Mendez/Wiberg -ξυπόλητος έπαιζε ο χίπης!/Αkesson, τo lineup αυτό πιο δεμένο από ποτέ. Επίσης η παρουσία μου στο guestlist, πάρτα Λώρη στην έφερα :lol:

Συνολικά μια όμορφη βραδιά, και αρκετά καλή διάρκεια, έπαιξαν κοντά 1 ώρα και 45 λεπτά.

Καλα τι να πω?Πρωτη φορα Opeth LIVE και τα σπασαν κανονικοτατα.Πωρωση τερμα,τρελο ξυλο,wall of death στο delieverance και στο φιναλε βρισκω τον Akerfeldt στο αεροδρομιο το μεσημερακι μ ε την παλιοπαρεα και το ριξα στις φωτο τ ειπαμε κιολας.ΥΕΑΗ!!!

γαμησαν!!! τελειο σετ, τελειος ηχος! και μου εδωσε και πενα ο akesson!

molis eklisa gia londino8)

πολυ καλο live… στο καινουργιο fuzz δεν ειχα ξαναπαει και ειναι πολυ σωστος χωρος και πολυ καλος ηχος. opeth ειδα πρωτη φορα και γουστερα αν και δεν ειμαι και τρελος φαν ηταν πολυ καλη φαση… γενικα πολυ καλες εντυπωσεις…

υγ: τι παλικαρι ειναι αυτος ο Akerfeldt??? εχει χαβαλε…

υγ 2: ξερι καποιος τι κιθαρα ηταν του Akerfeldt στο windowpane???

Τρίτη φορά σε ένα χρόνο και ήταν η καλύτερη και επιτέλους ακούσαμε σωστό live με σχετικά σωστό ήχο. Reverie/harlequin forest αποκορύφωμα για μένα και Hex Omega ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΤΑΤΟ κλείσιμο…τι να πείς…το συναίσθημα μετά την συναυλία ήταν απλά…εσωτερική γαλήνη και πλήρωση…

:cry::cry::cry: θα χάσω τέτοιο έπος…