2310428088 για κράτηση
Exeis pm
ρε παιδια, οποιος ξερει ας μας πει ποιο ΜΜΜ να χρησιμοποιησουμε για να φτασουμε στο fuzz.
βολευει ηλεκτρικος?
έχει λεωφορεία απο ομόνοια που πάνε όλη την πειραιώς…815 για σιγουριά
Παιδιά κάτι άλλο…παίζει να πάω με έναν φίλο με προσκλήσεις μιας και έχει κάτι κονέ…το ζήτημα είναι ότι δεν είναι σίγουρο αν θα πάρουμε 2 ή 1 (1 σίγουρα) και παίζει να το μάθουμε τελευταία στιγμή…Θα υπάρχουν εισητήρια απέξω να πάρουμε ένα μισό-μισό?ας μου πει όποιος ξέρει στάνταρ ή τα παιδιά απο θεσσαλονίκη αν είδαν αν παίζανε είσητηρια στο ταμείο…
το event γράφει μόνο προπώληση γι αυτό ρωτάω…αν ξέρουν και οι mods ας πουνε
Μόλις γύρισα απο Principal, οι εντυπώσεις έχουν ως εξής: Αρχικά ο χώρος δεν γέμισε, πρέπει να είχε περίπου 500 άτομα, τα λιγότερα απο κάθε άλλη απο τις 4 φορές που ήρθαν Θεσσαλονίκη. Λογικό απο τη μία μια που ήρθαν φέτος για 2η φορά και τα χρήματα δεν τρέχουν απο τα μπατζάκια των οπαδών. Τους έχω δει και τις 4 φορές, οπότε δεν εντυπωσιάζομαι εύκολα, ωστόσο οφείλω να ομολογήσω πως το live ήταν πολύ καλό, αν και υπολλειπόταν κατά λίγο απο αυτό του Απρίλη ( δεν το συγκρίνω με την πρώτη φορά στην περιοδεία του Damnation). Η μπάντα είχε κέφι, ο Akerfeld με τις συνήθεις love or hate ατάκες και το setlist ικανοποιητικό ( τα μισά τραγούδια διαφορετικά απο αυτά του Απρίλη) Συγκεκριμένα έπαιξαν:
1. Windowpane
2. Ghost of perdition
3. Lotus eater
4. Lepper Affinity
5. April Ethereal ( black ύμνος)
6. Hessian Peel
7 [B]Face of Melinda /B
8. Reverie/harlequin forest ( εξαιρετική επιλογή)
9. Hex omega
encore:
10. Quitar solo( ανούσιο)
11. Deliverance
Συνοψίζοντας, όσοι τους δουν για πρώτη φορά, θα ενθουσιαστούν, οι υπόλοιποι θα περάσουν πολύ καλά σίγουρα, Opeth είναι αυτοί!
Danke, για το feed back…
Face of melinda τώρα μας έφτιαξες 8)
Παιδιά εισητήρια είχε απέξω?
το Reverie/harlequin forest μαμησε! πρωτη φορα τους ειδα κ ηταν κατσε καλα.
Ρε παιδιά ένας χριστιανός να πουμε δεν μπορεί να μου πει αν παίζανε tickets απέξω…
έλεος…
Το λαιβ απλα ΜΑΜΗΣΕ.κ γω πρωτη φορα τους ειδα χτες.παιξανε ολες τις κομματαρες τους και τα παιξανε κ κορυφαια.αν ειχε παιξει κ ολοκληρο το bleak αντι να κοροιδεψει μονο με την εισαγωγη θα ταν ολα τα λεφτα…
OPETH και τα μυαλα στα mixer…:band:
#-o:?#-o:?#-o:?#-o:?
[-X[-X
Παιδες παμε ενα quiz: Ποια τραγουδια επαιξε απο λιγα δευτερολεπτα ο μαλακας και μας ξενερωσε;
My try:
The Drapery Falls (5 δευτερολεπτα)
Bleak(πρώτη συγχορδία:?)
The drapery Falls(5 δευτερολεπτα απο το break των 2 πρώτων στροφών)
Master’s Apprentices
Twilight is my robe(“I am sworn to the oath… To breathe…”)
Αυτα…
τα ίδια και χειρότερα…
Φιλε δεν εχω ιδεα αν ειχαν εξω εισητηρια…
Α και κατι αλλο… Ειμαι ο μονος που προσεξα οτι ο Akesson εκανε μαλακια στο April Ethereal εκει πριν τη τελευταια στροφη; Εχανε μια bended νοτα στο ριφακι
και εγω ετσι 8α παω.λες να μην εχει απεξω??
οποιος ξερει ας πει,μην φαμε βροχη τζαμπα
:anyone:
Επίσης παίζει γκαρνταρόμπα στο χώρο για να αφήσουμε κανένα μπουφάν? Μην πάμε μόνο με το κοντομάνικο και ξεπαγιάσουμε
Και γω πρωτη φορα τους ειδα χτες και μου αρεσαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!Ειχαν ενεργεια, ηταν αστειοι (καλα αυτος ο Åkerfeldt πεταξε μερικα επιτυχημενα:lol: ,αν και αυτο με τους Motley Crue τι το θελε?:-s)Γενικα, ηταν καλο live, και ας μην πεξανε τα ‘‘classic songs’’!
Παντως απο κοσμο ουτε το μισο Principal δεν γεμισε, ε λογικο…
Tι είπε δηλαδής για τους Motley Crue?
ε κατα καποιο τροπο τους σαρκαζε για τον τροπο με τον οποιο κανουν τα στοματα τους, οταν και καλα δειχνουν τα δοντια τους ξερεις. Προσπαθουσε να το μιμηθει. Κατι τετοιο καταλαβα. ε ηταν λιγο ακυρο.