+1 και απο μενα. Απογοητευση μεγαλη για ενα δισκο που τον περιμενα πως και πως
Τον ακουσα 2 φορές…δεν με εβαλε μεσα…εβαλε πολλες 70s επιρροές με αποτελεσμα να χαθεί ολίγον ο προσωπικός ήχος του group…sorry Mr Akerfeldt,αλλα υπαρχουν και τα project ξερετε…better luck next time…
παιδια με 2 ακροασεις κατανοειται δισκος απο green day και metallica.
Just saying.
Heritage , o δισκος που αφησε εκτος του διαστημοπλοιου τους μεταλλαδες.
Γουσταρω @@ Μιχαλακη. Τεραστια.Κ καλογουστα.
Mε 1 ακρόαση χθες,προχθές:
Διασκεδαστικό άλμπουμ. Δηλαδή τώρα που το θυμήθηκα, θα το ξαναβάλω.
Δε το βαρέθηκα, αλλά δεν “εξερεύνησα νέους κόσμους με κομμένη την ανάσα σε μυστικές παραμυθένιες μελωδίες” και ξέρω γω τι άλλα έλεγε ο Χρονόπουλος στο προηγούμενο hammer.
σαγαπω.!
*είπαμε πως…
με αυτα που διαβαζω μ εχετε βαλει στα αιματα να τον ακουσω.
βασικα opeth καποτε ακουγα,τωρα ψιλοβαριεμαι.απο την μια ακουω μεταλ,απο την αλλη μ αρεσει πολυ και το προγκ ροκ.ειμαι περιεργος πως θα ακουγεται.εν καιρω…
Εξαιρετικο αλμπουμ.Σιγουρα οχι το αγαπημενο μου(ghost reveries γαρ),σιγουρα η γαιδουροφωναρα του Μιχαλη μου λειπει(τα καθαρα του τα βαριεμαι ελαφρως) αλλα αν το ακουσει κανεις ως μια ολοκληρωμενη και αυτοφωτη μουσικη προταση δεν μπορει παρα να το απολαυσει.
Η μονη ενσταση που κατα την γνωμη μου στεκει ειναι αυτη περι project και οχι opeth.Απο την αλλη το σημαντικο ειναι το περιεχομενο και οχι η επιγραφη.Αλλωστε και μονο το(αριστουργηματικο) εξωφυλλο να δει κανεις αντιλαμβανεται πως ενα καινουργιο κεφαλαιο στην ιστορια του γκρουπ μολις ξεκινησε.
Στην Αμερική που περιοδεύουν τώρα, το 90% του setlist αποτελείται από κομμάτια με καθαρά φωνητικά. Σε άλλα show παίζει και ΟΛΟ το set να ναι έτσι.
Οπως το περίμενα. Ας παίζουν ότι θέλουν, μαλακίες να μην λέει μόνο.
Άκουσα 2-3 φορές προσεκτικά το The Devil’s Orchard, και στα αυτάκια μου ακούγεται απλά σαν τους παλιούς Οπεθ με καθαρά φωνητικά, άντε και 1-2 πατέντες παραπάνω. Όλος ο δίσκος έτσι πάει?
Awake θέλω να σου δώσω κρεντιτ ρε άνθρωπε, αλλά δεν αφήνεις κανέναν. Μου φαίνεσαι απλά πουριτανός προγκ ακροατής που περίμενε στη γωνία να φύγουν τα κάφρικα από τη μέση για να πάει να αποθεώσει.
Εdit για αποκάτω: οκ, τότε θα τον ακούσω όλο.
όχι, το devil’s orchard δεν είναι κομμάτι κριτήριο για τον δίσκο
ουτε καν πρεπει να σε παρω βολτα να σου ανοιξω λιγο το 3ο ματι μου φαινεται
Καταρχας μου αρεσουν ολα οσα εχουν βγαλει απο BW Park και μετα
Μαζι με Heritage , λιωνω αυτην την περιοδο ξανα τα Reveries/Watershed.
Απλα γελαω που καποιοι δεν τους κλικαρει κ λενε ‘οπεθ ριπ’ κ με υφος γνωστη :lol:
οκ παιδια. [B]ριπ. Βινυλ ριπ[/B]. 8)
ρεντραμ , ο δισκος μου τα ‘εσκασε’ μετα την 15η ακροαση.
Μην τον αφησεις
ps : [B]Η απατη του φαινεσθαι και η τεχνη του ειναι.[/B]
[B]Η απατη του φαινεσθαι και η τεχνη του ειναι.[/B]
Καλά αυτό να το κάνουμε banner με 100ρι font να το βάλουμε εισαγωγική σελίδα σε όλα τα sites του κόσμου.
εχω πει κ καλυτερα αλλα θενξ
Μπραβο στον Akerfeldt που προχωρησε τον ηχο τους κλπ κλπ αλλα επισης μπραβο και στον Axenrot που εβαλε τυμπαναρες στον δισκο.Εχουν να λενε ολοι για τον Lopez και τις jazz επιρροες του τοσα χρονια αλλα ο Axenrot σε αυτο τον δισκο εχει κανει παρα πολυ καλη δουλεια.Οχι πως πριν δεν εκανε αλλα η παραγωγη του Watershed ηταν πολυ δυνατη.Στο Heritage ειναι καθαρα τα τυμπανα και ακουγονται και δυναμικες και τα παντα ολα.
Θα μπορούσα να κοουτάρω τον Awake αλλά δεν έχω όρεξη να πρέπει να τα βγάζω πέρα με τα γνωστά ποστ,οπότε
τα είπε όλα,όμορφα και συνοπτικά ο Χόκαμ.
Ομολογουμένως του έχω δώσει λίγες “καθαρές” ακροάσεις,δηλαδή δίχως να είμαι απασχολημένος με κάτι άλλο,όμως με έχει κερδίσει και έχει ικανοποιήσει το προσωπικό μου κριτήριο.
Πολύ πράμα τον τελευταίο καιρό,πολύ και πάρα πολύ καλό!
ταπαμε παιδια - οποιος θελει μεταλ κ κραυγες μπορει να ακουσει σλιπνοτ και ντιο
οι οπεθ πλεον παιζουν κατι που τα κολλημενα μεταλ αυτια/μυαλα δεν θα το αποδεχθουν
Χεστηκαμεν.
και μάνοβαρ
Τώρα δηλαδή εγώ που λατρευω heritage και προσκυνω manowar κοβομαι από την prog αστυνομία?Οι σλιπνοτ με τον ντιο τι σχέση έχουν?ο Μιχαλάκης που κατα δήλωση του πρόσφατα ελιωνε το rising είναι και αυτός εκτός γραμμής?
Μήπως να ξεκολλαμε?
Ζήτω οι Manowar
up γιατι ειναι δισκαρος.
quiet is the loud loud.