Orange Goblin [4/10/2012 Athens,5/10/2012 Λάρισα,6/10/2012 Salonica]

ρε μαλακίες τι γράφετε lucky funeral στο τικετ και δεν λέτε τίποτα ότι δεν θα ναι…

στο fb πάντως είχαν ανακοινώσει ότι δεν θα είναι πάνω τελικά οι lucky funeral… νομίζω έχει γραφτεί και εδώ στο φόρουμ, όπως και σε 1-2 sites…

πάσο… φταίει η απουσία ίντερνετ εδώ και 20 μέρες και έχω χάσει επαφή με τον κόσμο…σφάξαν και την ΠΑΟΚΑΡΑ με τον ΟΦΗ, που να μείνει καθαρό μυαλό μετά…:stuck_out_tongue:

στα του live…

ρε πούστη Ward πόσο θεός μπορεί να είσαι… εμφάνιση επικοινωνία με τον κόσμο και τα πάντα όλα… ήθελα να ανέβω να τον πάρω αγκαλιά…

γάμησε η μπάντα, κοπάνιμα ατελείωτο και ένα γαμάτο βρωμομέτσαλ πάρτι…

μοναδική ξενέρα ο ενισχυτής του μπάσου που (μάλλον) πέθανε ευτυχώς στο τελευταίο (ελπίζω) της κανονικής διάρκειας και δεν είδαμε ενκορ… βασικά δεν ξέρω αν σε αθήνα λάρισα είχε αλλά εδώ στα 80 λεπτά τέλος…

Τοσο παιζουν…τοσο παιξαν και Αθηνα.Encore υποτιθεται οτι ειναι τα τρια τελευταια απλα δε κανουν τη γνωστη γραφικοτητα στο ενδιαμεσο και τα παιζουν κατευθειαν.

μπαντάρα με κάτι καμπανέλια ΝΑ.
γαμώ.

Στη Λαρισα εφυγαν για κανα-δυο λεπτα και ξαναβγηκαν για να παιξουν το encore!

επειδη ετυχε να δω το setlist τοσο ηταν να παιξουν,απλα στην φαση που ηταν να την κανουν (για να ξαναβγουν για encore) δεν εφυγαν απο την σκηνη (μαλιστα κατι ειπε ο ward ‘we supposed to leave now’)
να και μερικες φοτο