Orange Goblin [4/10/2012 Athens,5/10/2012 Λάρισα,6/10/2012 Salonica]

γαμησε το χθεσινο! απεδειξαν τι μπανταρα ειναι! απιστευτο στονερ παρτυ και με τις αλλες μπαντες. ευτυχως ειχε καλο ηχο στους Goblin.

τσιμπησαμε και μπλουζακι :wink:

θυμαται κανενας να γραψει το σετλιστ?

Πότε πρόλαβε και ξαναμάκρυνε μαλλί αυτός?

that’s it! thanx for sharing

ρεβιού για OG και δύο βίδεο
http://drdoomslair.com/2012/10/05/orange-goblinlucky-funeralaspen-live-at-athens-an-club-04102012/

Thank you DrDoomMetal!

Χθες ηταν φοβερα,απ’oλες τι αποψεις κι ευθυς αμεσως θα εξηγησω ποιες ηταν αυτες οι αποψεις…

Ξεκινησα με επιφανες μελος του forum που πλεον δεν γραφει και φτασαμε [B]Λαρισα [/B]οπου και περιμαζεψαμε απο τα ΚΤΕΛ [B]Deckard[/B] και[B] Crimson [/B]και αφου βαλαμε βενζινη στα στομαχια μας(δλδ πιτογυρα) κινησαμε να βρουμε τον[B] Μoon[/B] και αλλα παιδια οπου συνεχισαμε πινοντας μπυρες μεχρι να φτασουμε στο [B]Stage[/B],μερος της συναυλιας και τοπος συναντησης με τον [B]MyNameIsMud[/B].Αρα μια παρεα 10 περιπου ατομων,εκ των οποιων ολοι σχεδον οι εκπρoσωποι του rocking στη [B]Θεσσαλια[/B](ε,τουλαχιστον οι φιρμες!!!)μπηκαμε κατα groups να δουμε το show.Εγω προλαβα και ειδα καμποσο απο την εμφανιση της support μπαντας,των[B] Black Juju[/B].
Μεγαλοι σε ηλικια,ωριμοι εμφανισιακα,με πολυ καλο ηχο,δυναμη στη σκηνη και συμπαθητικες συνθεσεις,επαιζαν ενα hard rock/doom metal υβριδιο με στονεριζουσες/metal κιθαρες και epic φωνητικα σε σημεια.Ο τραγουδιστης πολυ ενεργητικος και δυναμικος στη σκηνη,αλλα οταν μιλουσε αναμεσα στα κομματια αγγιζε τα ορια του καραγκιοζη.
Παρ’oλα αυτα,τους τον δινω τον ποντο και θα ηθελα να τους ξαναδω σε πιο ολοκληρωμενο και μεγαλυτερο σε διαρκεια show.
Στη συνεχεια,κι αφου εγιναν καποιες προετοιμασιες σε ηχο και οργανα,βγηκαν οι [B]Orange Goblin[/B] υπο τους ηχους του soundtrack της ταινιαρας του [B]Argento[/B] ??[B]Suspiria[/B]’‘απο τους σχεδον συνωνοματους τους,[B]Goblin[/B].
Και εγενετο ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ!!!
Ο γιγαντας στην κυριολεξια [B]Βen Ward[/B] και η παρεα του μας ελιωσαν τα μυαλα ποικιλοτροπως.Αν και ο ηχος,κυριως στην αρχη ,ηταν βαβουριαρικος και επιπεδος στη συνεχεια καπως εστρωσε και οι [B]Orange Goblin[/B] παρουσιασαν κομματια απο το τελευταιο φοβερο album τους το οποιο δεν ειχα ακουσει,αλλα απο τα κομματια που ακουσα στο live σε αυτο το συμπερασμα καταληγω και συνεχισαν με υμνους του παρελθοντος.
Στα κομματια:’’[B]The Ballad Of Solomon Eagle[/B]’’,’‘Aquaric Fanatic’’,’‘Travelling Blues’’,’’[B]Blue Snow[/B]’’,’’[B]Some You Win,Some You Lose[/B]’’ και ‘’[B]Scorpionica[/B]’’ μου εφυγε το κεφαλι απο το χτυπημα.
Aπο τα καινουρια τους κομματια μου καρφωθηκε στο κεφαλι το ‘’[B]Death Of Aquarius[/B]’’,αλλα και το ‘’[B]The Fog[/B]’’.
Γενικα ηταν ενα party μιαμιση περιπου ωρας,γεματο metal,ιδρωτα και δυναμη.
Στο τελος πετυχαμε το group εξω απο το [B]Stage[/B] κι ακολουθησε μια μικρη κουβεντουλα και φωτογραφιες!!!

Και η βραδια δεν τελειωσε εκει ομως…

Μαγκες απο [B]Λαρισα[/B],τα λεμε στους [B]Mayfair[/B]…

Τιμιο live!Λυπαμαι τις υπολοιπες πολεις που δεν θα δουν Black Juju,οι τυποι σπερνουν αν και δεν ειναι πολυ του στυλ μου.
Jiopas,ο Πανος Δημητριου επαιζε εντος εδρας με φιλους και οικογενεια στο κοινο και του εβγαινε μια χαλαροτητα και οχι καραγκιοζιλικι.Respect στα τρια t-shirt που πεταξε!Οι περισσοτεροι φοβουνται μη χασουν κανα ευρω!Μεχρι τα Χριστουγεννα θα βγει και ο δισκος οπως μας ενημερωσαν.
Οι Goblin ηταν καταπληκτικοι με φοβερο performance!Δεν ειμαι οπαδος τους,δεν τους πολυακουω αλλα αυτο που ειδα στη σκηνη με ενθουσιασε.Highlight το μπλουζακι Slayer του μπασιστα και ο [B]ΚΑΡΑMETAL[/B] τροπος που επαιζε και κοπανιοτανε!!!Τσιμπησα και T-shirt για την υποστηριξη,12 ευρω μια χαρα τιμη ητανε.Να μη θυμηθω τωρα μπαντες που στα live τους κοστολογουνε το μπλουζακι 30 ευρω(!!!) και εκνευριστω!Αγαπανε πολυ τους οπαδους τους αλλα λιγο περισσοτερο τα λεφτακια!

τα έχουν πει ολα πάνω κάτω τα παιδιά.
στα 2 πρώτα κομμάτια να μην ειχε αυτόν τον ηχο το μικρόφωνο που ειχα στραβώσει, και ολα θα ήταν τέλεια.
πραγματικά η μπάντα ΚΑΙ στην σκηνή δείχνει οτι ειναι μια μπάντα επιπέδου . δεν εχω καταλάβει μέσα στα χρόνια πόσο ψηλά τους έχει ο μέσος ροκας-μεταλας, αλλά αυτο ειναι που λέμε ΜΕΓΑΛΗ μπάντα.εκτός αν νομίζουμε οτι μεγάλες ειναι μόνο αυτές που γεμίζουν στάδια ή πουλάνε μονο με το όνομα ξέχωρα της ποιότητας της κάθε κυκλοφορίας. α. και τα νεα κομμάτια ειναι φουλ συναυλιακα.

στα + για μένα η γαμάτη παρέα πριν, στο, και μετα το live. αγάπες :smiley:

*να βγείτε και να πείτε και την αλήθεια μια φορά. στον ward δεν άρχισα να μιλάω εγω για μπάλα ενω δεν ειχε κατεβεί απο την σκηνή ούτε καν 10 λεπτά πριν :lol:
**οι υπόλοιποι να πουν τι έκαναν μετά τις 2 που έφυγα…
***έκανα μαλακία που δεν είδα πολυ Black Juju. επιφυλάσσομαι
****περισσότερος κόσμος απο οτι περίμενα. μπράβο. βέβαια μεγάλη βοήθεια απο βολο.

παλικάρια απο θεσσαλονικη, [B]ΠΑΤΕ![/B]

Οι της Αθηνας δεν ειπαν ποσο ΜΠΑΝΤΑΡΑ ειναι οι Lucky Funeral.Oχι οτι το καταλαβα τωρα,αλλα καθε φορα που τους βλεπω λαηβ μου το υπενθυμιζουν με τον καλυτερο τροπο

Ωραίες ανταποκρίσεις κάνατε οι αποπάνω. Να φανταστώ ότι δεν υπήρχαν χοντρά προβλήματα με τον ήχο? Το καλύτερο από ότι κατάλαβα το ότι είναι συγκρότημα που σέβεται το κοινό του.

[SPOILER]Πρέπει να είχε και τουρίστες γι αυτό μαζεύτηκε και άλλος κόσμος. Αφού ένας στο δρόμο με ρωτούσε στα αγγλικά πού είναι το stage[/SPOILER]

τα είπαν οι προλαλήσαντες. ΜΑΙΤΑΛ λάιβ όπως πρέπει να είναι. Κομματάρες η μία μετά την άλλη χωρίς φρου φρου και αρώματα, ιδρώτας και βρωμιά!! Μεγάλη μάζωξη. Τσίαρζ σε όλα τα παιδιά. και εύφημος μνεία στον milaber που έπαιζε το among the elements των ricochet στο αυτοκίνητο :smiley:

εξαιρετικά τα ριβιουζ… άντε να ρθει και η σειρά μας σιγά σιγά…

Από τα πολύ καλά live… Το μαγαζί φίσκα, πολύ κτύπημα, κέφι από το κοινό και την μπάντα.

Μόνο πρόβλημα στο AN club ότι είχε τόσο κόσμο που ο εξαερισμός δεν έκανε τίποτα. Εκεί που καθόμουνα λιώσαμε στη ζέστη…΄… λίγο παραπέρα ήταν υποφερτά αλλά την είχαν καβατζώσει άλλοι.

Επόμενη στάση: Madball για 4η φορά.

σήμερα παρών και γω Σαλόνικα, θα’μαι μόνος λογικά οπότε πείτε κανα γειά, φουτεράκι Neurosis 8)

Εκεί θα είμαστε…

τι σκατά; εκεί χειμώνιασε και εδώ λιώνουμε;

σορτσάκι και φουτεράκι είναι η φάση!
βασικά δεν ξέρω, χθες ήρθα Σαλόνικα και δεν βγήκα, πάντως προχθές Σέρρες πάγωσα :stuck_out_tongue:

εγώ θα σκάσω κατά τις 9… θα πάω πάνω μπας και πιάσω το βαρέλι… πιο μετά βλέπουμε πως θα κατέβουμε…