ακούω Aquatic Fanatic και το κάνει ήδη
Μη λετε τετοια για σολνταουτ ρε σεις και τρομαζω.Σιγουρα θα εχει κοσμο αλλα δε νομιζω…
greek tour t shirts απο fuzz ink
δεν υπαρχει περιπτωση sold out…ουτε καν
αν της εμειναν τα θελω εγω:)
τωρα σχολασα και δεν π΄ρολαβα να παω
το πήρα και γω το τικετ… τι διάλο ρε εδώ πάνω… όλα τα εισιτηρία από lovelight ίδια είναι…??
18άρια ακόμα (δεν ξέρω πόσα) αν και μέχρι τώρα το σκεφτόμουν γιατί τα φράγκα είναι λίγα και μεσα στον μήνα έχει accept και planet of zeus… Άι να δουμε που θα τα βρούμε…:-k
Ενα ωραιο παρτυ το σημερινο!!!
Stoner ολοκαύτωμα και συνεχές κοπάνημα. Τέτοιες μπάντες αξίζει να στηρίζουμε.
αυτα ειναι λαιβ
το ένα link ανοίγει motorhead το άλλο “άντε γεια”
???
[COLOR=“White”]…[/COLOR]
Γαμησε το χθεσινο, δυστυχως εχασα τα πρωτα κομματια λογω NA αλλα χαλαλι. Ηχος καλος, κοσμος πολυς και σε κεφια και οι Goblin σε καλυτερη φορμα απο οτι περιμενα, σα να τους αναζωογονησε λιγο ο νεος δισκος. Το μονο ενοχλητικο να σου σκαει κοσμος καθε δευτερο τραγουδι απο το crowdsurfing, αλλα να πεις δημιουργει ατμοσφαιρα οποτε…
είχαμε καμιά έκπληξη στο σετλιστ? κάνα shine ή κανα magic carpet ξερωγώ
[SPOILER]ή καμιά διασκευή motorhead ή Τσουκαλά στην τελική[/SPOILER]
Οχι αλλα παιξαν cities of frost που νομιζω το χαν βγαλει απ τα προσφατα set και λαιβ ειναι αμπιζντεβντο(εχει και λιγο Regulator μεσα).
Παντως αυτο το πραγμα που καναν χθες(και που κανουν γενικα απ’οτι καταλαβα)με το verse του Seek n’ Destroy στο Aquatic ειναι φακιν τζινιους.
ugh \m/
“ugh…” ειπε ο ανθρωπος που εχει κριτηριο να φορουν γυαλια οι μουσικοι
[SPOILER]αφου σε πειραχζω το ξερεις :oops:[/SPOILER]
ήταν έμμεση τιμητική αναφορά στους frost. Άρα νερντουλιά
[SPOILER]Κατά τ άλλα, λούσαμε και με το κατάλληλο σαμπουάν την πλούσια κόμη μας και είμαστε έτοιμοι για το live:
[/SPOILER]
Και ετσι να πω επειδη το θυμηθηκα: στο τελος του Death of Aquarius που αρχιζει το ηρεμο σημειο
[I]
Scar them, brand them as the outcasts
The Faithless and the Hopeless, the Faceless in the Flames
Hound Them, Hound them ever after
No Gods, And No Masters, No Duties, No Shame[/I]
εχω χασει λιγο τον Ben απ’τα ματια μου,δε πολυενιωθα εκεινη τη στιγμη γενικα…και σκαει το ξεσπασμα
[I]Lights Out, Silver in The Darkness
Shadows Of Aquarius, Fading With The Dawn[/I]
και μου πηγε το σκατο στη καλτσα με το βλεμμα που 'χε παρει.Ε και καπου κει επιβεβαιωσα once and for all οτι το καινουριο τους ειναι στα 3 καλυτερα τους για πλακα.