το έγραψε η Lovelight στο fb. δεν ξέρουμε για Αθήνα ή και πουθενά αλλού. περιμένουμε πληροφορίες
Edit by mod : ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ.
το έγραψε η Lovelight στο fb. δεν ξέρουμε για Αθήνα ή και πουθενά αλλού. περιμένουμε πληροφορίες
Edit by mod : ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ.
Πωωω, δεν μας γαμάνε κι’ αυτοί λέω 'γω; που στο μπουτσο θα βρούμε τα λεφτά για τόσες συναυλίες γαμω;
Οπωςδήποτε εκει.
Eλατε παλι Λαρισα να γινει ο,τι και περισυ,δλδ ΧΑΜΟΣΣΣ!!!
Aυτη τη στιγμη χορευω τρανς
Εντάξει, μας έδωσαν από τα καλύτερα live του 12. Εννοείται μέσα.
ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ.
που να πρωτοδιαλέξεις να πας γαμώτι;
10 λεπτά απο το σπίτι μου, δεύτερη φορά goblin… μισό να μαδήσω το λουλούδι. να παω , να μην παω, να παω , να μην παω, να παω , να μην παω, να παω , να μην παω, [B]να παω, περισσεύει και ενα!![/B] :lol:
μέσα πάλι 8)
17 Nοεμβρη στην Γουναρη (Πατρα) λαηβ ? Θα ψοφησουμε απο τα χημικα ρε παιδια !
Ασε που παιζει να 'χει καποιος εισητηριο και να χασει το λαηβ λογω προσαγωγης. :lol:
στη Θεσσαλονίκη 18? τα πρώτα 100 εισιτήρια και 22? τα υπόλοιπα και στο ταμείο. (ίδια τιμή με πέρισυ δηλαδή). η προπώληση ξεκινάει στις 11 Οκτώβρη
γενικά παίζει και η φράση “special guests” να φανταστώ απλά κάποιο ελληνικό συγκρότημα ε? πάντως πέρισυ στο An γαμώ ήταν με τους Lucky Funeral και τους Πορτογάλους Aspen
μεσα κι εγω
Να ρωτήξω κάτι;
Το δελτίο τύπου αναφέρει προπώληση 15? αλλά δεν αναφέρει σημείο προπώλησης πέρα από τα ιντερνετικά (eventribe).
Ξέρουμε αν υπάρχει προπώληση αλλού και σε αυτήν την τιμή;
και για χιλιοστη φορα Ε ΝΑΙ ΡΕ ΛΑΡΙΣΑ~!!! 12 ευρουλακια προπώληση εδω 8)
Νομίζω πως δεν υπάρχουν αλλού εκτός eventbrite τα 15(+1)άρια…
Stonebringer opening act στην αθηνα
Κι εγώ έτσι θυμάμαι ότι διάβασα, αλλά τώρα δεν το βρίσκω πουθενά.
Παίχτηκε κάτι;
Για Λαρισα ξεκιναει το μεσημερι η προπωληση απο παπασωτηριου.
13? τα πρωτα 50.15? τα υπολοιπα 100 και 18? μετα