Λοιπόν, εδώ θα λέμε και θα προτείνουμε αγαπημένα μας soundtrack από βιντεοπαιχνίδια. Σίγουρα για πολλούς από εμάς εκτός από το gameplay, τα γραφικά την πλοκή κλπ ενός παιχνιδιού, η μουσική του επένδυση είναι αυτή που μας έκανε να το λατρέψουμε. Δεν είμαι τρελαμένος gamer οπότε ούτε και ο πιο ειδικός για να ανοίξει αυτό το θρεντ μιας και δεν έχω παίξει και πολλά, αλλά σκέφτηκα ότι θα είχε ενδιαφέρον ένα τέτοιο θέμα.
Προσωπικά μερικά από τα αγαπημένα μου είναι για το Elder Scrolls IV:Oblivion, Unreal Tournament 2004, Half Life 2, Final Fantsy VI, Final Fantasy:Crystal Chronicles(ίσως το αγαπημένο μου,απίστευτη μουσική).Για πείτε και άλλοι:D
*Ελπίζω να μην υπάρχει ήδη θρεντ,αλλιώς οι μοντς ξέρετε
Η μεγαλύτερη μουσική ιδιοφυία στα video games ακούει στο όνομα Nobuo Uematsu. O άνθρωπος σε εποχή που δεν υπήρχαν καν τρισδιάστατα παιχνίδια έφτιαχνε μουσικά έπη που οι άλλοι δεν είχαν καν διανοηθεί να φανταστούν!
Σωστός,γενικά όλα τα Final Fantasy έχουν υπέροχη μουσική, όσα έχω παίξει/ακούσει τουλάχιστον.
Metal Gear δεν έχω παίξει ποτέ,ούτε silent hill,εκτός από το ντέμο του 3 νομίζω, αν και τα κομμάτια που ποσταρίστηκαν ήταν ομορφα.
Επίσης μιας και αναφέρθηκε το τετρις,απ’τα κλασικά να προσθέσουμε και σουπερ μάριο ε8)
Εδώ βρίσκεται η αλήθεια. Δεν θυμάμαι να έχω ακούσει ποτέ κάτι που να το πλησιάζει έστω. Εντάξει, με εξαίρεση παιχνίδια που έχουν μέταλλο μέσα. Karmagedon π.χ. θυμάται κανείς;