Ostrogoth

H καταπληκτική εμφάνιση στο UTH VI θα οδηγήσει πολλούς ελπίζω στο να αναζητήσουν και πάλι τους δίσκους τούτων εδώ των Βέλγων που μάλλον είχαν κάνει κάποιο θόρυβο στα μέσα των 80?s αλλά δεν τα κατάφεραν και πολύ εκτός της χώρα τους.

OSTROGOTH κινούνται στον παραδοσιακό heavy metal ήχο που στα δικά μου αυτιά ήταν πάντα καλυμμένος με την κασσετίλα των intersonic κασσετών στις οποίες και είχα γραμμένα τα άλμπουμ τους. Έβαλα κάποια links από youtube σε κάποια tracks, δυστυχώς στο youtube είναι χαμηλή η ποιότητα (τύφλα να?χουν οι κασσέτες μου) αλλά ελπίζω τα mp3 εκεί έξω να είναι ριπαρισμένα από καμιά επανέκδοση της προκοπής.

Υπάρχουν επανεκδόσεις σε cd, το ένα έχει το ep+το Ecstasy And Danger και το 2o cd τα 2 επόμενα επίσης μαζί. Oι νέοι ας τα πάρουν με τη σειρά, προσωπικό αγαπημένο είναι το άλμπουμ Too Hot, δεν έχουν και πολλά βέβαια…

…αν και φαντάζομαι ότι όσοι ήμασταν στο live τους ξέραμε και όσοι δεν ήρθαν δε καίγονται ιδιαίτερα για το ιδίωμα…

Το 1983 βγήκε η πρώτη τους δουλειά, το ep FULL MOON?S EYES με το ομώνυμο κομμάτι να ξεχωρίζει.

tracklist:

Full Moon’s Eyes,
Heroes Museum,
Paris by Night,
Rock Fever

Το 1984 έρχεται το πρώτο lp ECSTASY AND DANGER, το οποίο είναι γραμμένο ως dangers στην κασσέτα μου :slight_smile:

tracklist:

Queen of Desire,
Ecstasy and Danger,
A Bitch Again,
Stormbringer,
Scream Out,
Lords of Thunder,
The New Generation,
Do It Right

To 1985 κυκλοφορούν το TOO HOT,

tracklist:

Too Hot,
Shoot Back,
Sign Of Life,
The Gardens Of Marrakesh,
Love In The Streets,
Night Woman (don’t like me),
Endless Winterdays,
Catch The Sound Of Peace,
Halloween

Το 1987 βγαίνει το τελευταίο τους άλμπουμ, το FEELINGS OF FURY, στα φωνητικά είναι πλέον ο Marc de Brauwer στη θέση του Peter de Wint

tracklist:

Conquest,
The Introduction,
Samourai,
Love Can Wait,
We Are The Ace,
The Hunter,
Get Out Of My Life,
What The Hell Is Going On,
Vlad Strigoi

Aν εξαιρεσουμε το κομματι Full Moon’s Eyes δεν εχω ακουσει το EP. Οι δισκοι πολυ καλοι. Το πρωτο εχει το “χιτακι” Queen Of Desire με τα υπεροχα σολιδια και τις τσιριδες στον θεο! Και βεβαια κατι κομματια οπως το ομοτιτλο και το Stormbringer που με πορωνουν απειρα! Το Too Hot εχει καποια ελαφρως πιο χαρντ ροκιζοντα κομματια αλλα μου αρεσει επισης αρκετα γιατι εχει ριφφς που σου μενουν. Η εισαγωγη του Halloween, το ρεφρεν του Too Hot, το ΕΠΙΚΟ instrumental Gardens Of Marrakesh που εχει το κουλο ιντρο και οταν σκανε οι κιθαρες ψαχνεσαι. Ε και Feelings Of Fury τερμα επιθετικος και χεβυ μεταλ δισκος (βοηθαει και η διαφορετικη φωνη) και διαφορετικη παραγωγη (Samurai ομως παιδια!).

Αυτα απο εμενα, πολυ ωραιο γκρουπ και ηταν απο αυτους που ηθελα να δω στο φεστ!

μπαντα-προσκυνημα ! δυστυχως δεν ημουν στο Up the Hammers… :?