Παράξενα/περίεργα/out of the box νέα

Η μουσική των Metallica και των Nirvana αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχίας της εξωσωματικής γονιμοποίησης

Ισπανοί επιστήμονες από την κλινική γονιμότητας Marques της Βαρκελώνης διεξήγαγαν ένα πρωτότυπο πείραμα με σκοπό να διερευνήσουν τις επιπτώσεις της μουσικής στη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Αφού ενέχυσαν σπέρμα σε χίλια ωάρια, τοποθέτησαν κατόπιν τα ωάρια σε εκκολαπτήρια, όπου iPods έπαιζαν μουσική στα μισά από αυτά. Η επιλογή της μουσικής περιελάμβανε κομμάτια των Metallica, των Nirvana, του Michael Jackson και της Madonna, καθώς και συνθέσεις των Bach, Vivaldi και Mozart.

Τα ωάρια που τοποθετήθηκαν στα εκκολαπτήρια όπου παιζόταν μουσική, γονιμοποιήθηκαν κατά 5% περισσότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα. Πιστεύεται ότι οι δονήσεις από τη μουσική βοήθησαν την εισχώρηση των ουσιών στα ωάρια και συνετέλεσαν στην αποβολή των τοξικών ουσιών.

πηγή

Φοβερό ε!?!?!?!?

Νομίζω ότι οι πιθανότητες μειώνονται δραματικά με Radiohead. Ένας άλλος τρόπος να μειωθούν οι πιθανότες [B]είναι να μπεις στο facebook.[/B]

Η μουσικη της Madonna και του M. Jackson ηταν που βοηθησε. Για τους υπολοιπους δε νομιζω οτι νοιαστηκαν τα ωαρια. :lol::lol:

Για τους Radiohead θα συμφωνησω, μόνο που οι επιστημονες δεν το σκεφτηκαν εγκαιρα!
Κατσε, Hope, μηπως εννοεις οι πιθανοτητες [B]αυξανονται[/B]?

Μουσική > Διάφορα