Γιορταζουμε τα 5 μας χροννια απο το Σαββατο 10 Οκτ. μεχρι νωρις την Κυριακη!!!1:lol:
DJ- η αφεντια μου! ναι ναι αυτος με το μουσι!! Μουσικη - ΜΟΝΟ Judas Priest & Turbonegro… ωραια ε? αντε καλα θα βαλω κι αλλα… οχι πολλα, ενα CARCASS ενα BOLT THROWER δυο BEATLES και μερικα BON JOVI, KYUSS,MANOWAR,FAITH NO MORE,IRON MAIDEN, SEPULTURA, ZZ TOP, SATYRICON…ξερετε τωρα funky πραγματα για παρτυ!http://www.myspace.com/outlawclub
Εννοείς ο “stoner god”??:p:lol::lol:
(Ιnside joke)
ειδικα για σενα θα το ξυρισω και θα γινω στονερ γκαντεςς!!! αλλα πιουριστρια!! θα φτιαξω και μια μπαντα αγνου νιου γουειβ οφ μπριτις στονερ μεταλ με επιρροες μονο απο Saxon & Kuyss!!
πλακα εχει το σετ λιστ…:lol::lol::-k
Άμα ξυρίσεις το μούσι, εγώ θα πιω όσο ουίσκυ θες!χεχε.Εκεί θα είμαστε!
Έκτακτα.
μη με βαζεις σε πειρασμο…:lol::lol:
Εντάξει μωρέ, ούτε μια μαλακία δεν μπορούμε να πούμε… Αμέσως να το πάρεις στα σοβαρά…
Ρε γαμώτο είναι το πάρτι του ρόκιν την ίδια μέρα!
Και ήθελα να έρθω.
Θα το επιχειρήσω κάποια στιγμή!
ολα βολευονται! εμεις δεν θα φυγουμε πριν τις 7 το πρωι!! αρα μαλλον προλαβαινεις και τα δυο για full διασκεδαση!:lol:
ΧΑ χα χα χα! Έχεις δίκιο!
χαχα ναι! ασε που μετα τις 5… ΜΟΝΟ Prong & Helmet! xaxaxaxaxax…xexe:wink:
Ναι ρε γαμώτο…Σε ένα “καταπληκτικό” μέρος όπως το Hard rock cafe,με “καταπληκτικη” μουσική…Το είχα ξεχάσει.Πλέον είμαι σίγουρος που θα πάω.Ηλία Ηλιού και Βουλιαγμένης
υ.γ.μην το πάρεις προσωπικά, δεν το λέω για σένα, απλά αφορμή βρήκα.Ο καθένας τα γούστα του.:drunk:
Βλαμμένε!
Θα δω τι μπορώ να κάνω! :lol::lol:
Θα το τιμήσουμε το παρτάκι. Πέντε χρόνια είναι αυτά (βουτηγμένα στο ουίσκυ:p) Λοιπόν θέλω μικρόφωνο, και να βγεί προγραμματικός λόγος για την επόμενη ΡΟΚ-ΜΕΤΑΛ πενταετία. Κάτι σαν τον πρόεδρο της δημοκρατίας (μη σώσω!) χαχα
χααχχα οκ, μικροφωνο και καμερα σε σενα!:lol::lol:
Ο λαός απαιτει και ultra brutal death metal! Κανόνισε μην ανέβω εγώ στα decks και τρέχει ο κόσμος πανικόβλητος! Χαχαχαχα!
Ρε κουδούνια θα γίνουμε πάλι! Κάντε μου μία κράτηση στον Ευαγγελισμό για μετά!
Δήμο θα σ’απαγάγω και θα βάλω τον ψηλό να παιζει ευρωπαικό Power μεχρι το πρωί!
χαχαχα…οκ! αλλα γιατι μονο ευρωπαικο? κι Αμερικανικο κι Αμερικανικο…!!!:lol:
Ρε παίξε Brainstorm ρε!