Outloud-Greek Tour/Live Catastrophe

http://www.rocking.gr/news/Live_Catastrophe_Elliniki_periodeia_7_stasewn_gia_tous_Outloud/12185/

Στο Βολο,στο Vox,στις 22 Μαρτιου.Λογικα εκει θα ειμαστε…

δεν θα παραλειψουμε

Αντε να ετοιμαζομαστε σημερα για μελωδικες hard rock καταστασεις…
Την συναυλια θα ανοιξουν οι ‘‘δικοι μας’’ Rusty Rock και oi 4 Of A Kind,τους οποιους δεν γνωριζω.
Προσωπικα θα ειμαι εκει …

Μολις γυρισα και εχουμε…

1)Την πρωτη μπαντα,τους Blacken δεν τους προλαβα,οποτε δεν εχω αποψη.
2)[B]Rusty Rock[/B]:Εμενα μου αρεσουν πολυ,τους εχω δει πολλες φορες.Σημερα δυστυχως επαιξαν λιγο,μολις εξι κομματια,αλλα για το διαστημα που επαιξαν,τα εδωσαν πραγματικα ολα!!!
3)[B]Outloud[/B]:Δυστυχως η προσελευση του κοσμου,δεν ηταν η αναμενομενη.Αυτο ομως δεν πτοησε την μπαντα που σεβαστηκε ολους οσοι παρευρεθηκαμε εκει και μας αποζημιωσαν με ενα χορταστικοτατο set με κομματια απο τα δυο albums τους,αλλα και δυο φοβερες εκτελεσεις των ‘’[B]Careless Whisper[/B]’’ και ‘’[B]You’ve got Another Thing Comin[/B]’’!!Στη συνθεση δεν ηταν ο [B]Mark Cross[/B] ,αλλα ο[B]Τakis H[/B]. και στην δευτερη κιθαρα ο μπουζουκογυρολογος,αλλα παιχταρας [B]Αχιλλεας Διαμαντης[/B]!!!
Προσωπικα ξετρελλαθηκα με τον Αμερικανο βοκαλα,ο οποιος ηταν για μενα απιστευτος και η μπαντα αξιζει την προσοχη του κοινου που γουσταρει το στυλ αυτο διοτι και καλες συνθεσεις εχουν ,αλλα και πολυ ζωντανοι και παθιασμενοι ειναι πανω στη σκηνη.Το καταευχαριστηθηκα το live,χτυπηθηκα με την ψυχη μου και παραδεχομαι την μπαντα που μπροστα σε περιπου 50 ατομα τα εδωσε ολα και μας ικανοποιησε.Στο τελος ‘τσιμπησα’ και το πρωτο δισκακι τους,η μπαντα βγηκε,υπεγραψε και γιναμε ολοι μια παρεα και συζητουσαμε για οικονομικη κριση,ζωη στην Αθηνα κλπ …

Τιμιότατο λαηβ, πράγματι! Εγώ έφτασα στο χώρο σχετικά αργά, λίγο μετά την αρχή του σετ των Rusty Rock, τους οποίους δεν είχα ξανακούσει, αλλά από όσο τους πρόλαβα μου φάνηκαν αρκετά ενδιαφέροντες.

Τεράστιο αρνητικό αυτό που ειπώθηκε και αποπάνω για τον κόσμο. Προφανώς ο συνδυασμός καθημερινής και μηδαμινής διαφήμισης έπαιξε ρόλο, αλλά ακόμα κι έτσι μιλάμε για υπερβολικά μικρή προσέλευση. Τες πα, το καλό της υπόθεσης είναι ότι οι Outloud δεν έδειξαν να πτοούνται και έπαιξαν το σετ τους με κέφι και -με την καλή έννοια- επαγγελματισμό. Highlights της συναυλίας τα δυνατά Falling Rain και Search for Truth, τα “χιτάκια” Tonite/ Waiting for Your Love/ We Run, το προσωπικό αγαπημένο Wild Life και φυσικά το κλείσιμο με το Another Thing Comin’.

Ελπίζω να τους ξαναδούμε από τα μέρη μας σύντομα και μακάρι στις υπόλοιπες στάσεις της περιοδείας τους να βρουν/βρήκαν καλύτερη υποδοχή απ’ ότι εδώ

σε αυτους δεν ειναι και ο bob katsionis που εκραζε αυτους που τον εκραζαν ?

ναι :slight_smile: