Over the wall ii

Λοιπόν. Δεν βρήκα κάτι και είναι κρίμα.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει τοπικ. Ούτε ότι θα απαντήσει κανείς…αλλα ζπουτσαμ…

Όσοι ήταν σήμερα στο Ηράκλειο και είδαν το δίδυμο Wolf - Memory Garden, κατάλαβαν. Όσοι δεν μπορούσαν να ειναι εκεί, οκ. Όσοι όμως, μπορούσαν και δεν ήταν, ας πρόσεχαν…

Από τις καλύτερες HEAVY METAL βραδιές που εχω δει…

1 Like

Λοιπόν…Μετά απο το τέλος του φεστιβάλ, μπορώ να πω τα εξής:

-Μπράβο στα παιδιά της πόλης που ανέλαβαν την προσπάθεια αυτή. Έμαθα, μέσες άκρες, τον αγώνα που έδωσαν και τους αξίζουν μόνο συγχαρητήρια. Μακάρι να είναι σε θέση να το συνεχίσουν. Αλλά θέλουν και στήριξη από τον κόσμο…

-Η μεγάλη μέρα ήταν η πρώτη. Οσοι είδαν Wolf και Memory Garden, κατάλαβαν τι λέω. Ειδική μνεία στον Simon Johanson που έπαιξε κιθάρα και ΓΑΜΙΣΕ το σύμπαν και με τα δύο γκρουπ σχεδόν τρεις ώρες. Όπως μου είπε φοβόταν ότι θα είχε πιο πολλή ζέστη, αλλά ευτυχώς ήταν πολύ ευχάριστη η ατμόσφαιρα. Κρίμα που ο κόσμος δεν ήταν πολύς. Παιδιά χάσατε…

  • Heep…φθίνουν πλέον. Έχοντας δει καμιά δεκαριά φορές το γκρουπ, ξέρω καλά τι λέω. Εκβιασαν τα παλιά κομμάτια, ενώ ήταν πολύ καλύτεροι στα καινούρια τους. Παρόλα αυτά είναι οι Heep…Με την αύρα τη τεράστιας ιστορίας και με παίκτες από το πάνω ράφι, έστω και αν κοντεύουν στο τέλος.

  • Ο ήχος τη δεύτερη μερα ήταν πολύ δυνατός για τα γούστα μου. Σορυ παιδιά αλλά δεν το αντέχω πολύ αυτό. Πόναγαν τα αυτιά μου.

-Ειδική αναφορά σε Solitary Sabreed και Wardrum. Το μεταλ ζει με ωραίες μελωδίες και σπουδαίες φωνές και βρίσκεται και μέσα στο σπίτι μας…

Μπορεί και να επανέλθω…

1 Like

Γενικώς συμφωνώ μαζί σου αν και Heep, που τους έβλεπα πρώτη φορά δεν κατάλαβα να φθίνουν, προσωπικά είχα μείνει παγωτό με την ηχάρα τους, τον αέρα του Bernie Shaw και γενικώς την κλάση που απέπνεαν.

Simon μορφάρα. Πολλές μορφάρες, μαζί και ο τύπος για τα φώτα των Wolf, o Fredrik Haake, που είναι ξάδερφος του ντράμερ των Meshuggah (έγινε inside joke μετά, “ωπ, μήπως είσαι ο ξάδερφος του ντράμερ των Meshuggah;”), o Stefan των Memory Garden που φορούσε μπλούζα King Diamond και μοιραστήκαμε στιγμές πόρωσης, ο Anders, μπασίστας των Wolf, ο οποίος παρακαλώ ήταν στην τελευταία συναυλία του Cliff στην Στοκχόλμη και τον ξύπνησε ο πατέρας του γλυκά να του το πει (“ήσουν χτες στους Metallica;” “ναι” “σκοτώθηκε ο μπασίστας τους”) και φανατικός οπαδός Heep: “Ιt will be a dream come true to share the stage with Uriah Heep” “Really??” σηκώνει το μπράτσο και δείχνει τατού Heep. Γενικώς αυτές οι μέρες στο Ηράκλειο ήταν σουρεάλ και γεμάτες σκηνικάρες. Είχα την τιμή να κάνω τον σωφέρ στον Anders και την κοπέλα του (και το άτομο ήθελε να μου πληρώσει την βενζίνη! Τελικά τον έπεισα να μου καβατζώσει μπλουζάκι Wolf και να είμαστε πάτσι, χιχι!) Φιλοξενήσαμε και Sacral Rage μέλος και είχαμε κουβεντάρες και κουτσομπολάρες :stuck_out_tongue: και γενικά ήταν πολύ, πολύ ωραίες αυτές οι μέρες και ΜΕΤΑΛ και είναι πολύ, πολύ ωραίο που γίνονται στην πόλη μου, ήδη είναι γαμάτο τέρμα που υπάρχει το Chania Rock Festival, τώρα και αυτό, ένα παραπάνω.

Για τα της συναυλίας δεν θα πω πολλά μιας και θα γράψω το ριπόρτ στο Χάμερ - αλλά η απόδοση όλων ήταν εκπληκτική, η πρώτη μέρα μόνο είχε λίγο κόσμο και ήταν κρίμα. Ίσως η κίνηση να είναι διήμερο το φεστιβάλ ήταν πρόωρη αλλά για αυτό γίνονται τα λάθη, για να μαθαίνει κανείς. Του χρόνου ξέρω ότι σκοπεύουν να το συνεχίσουν, χωρίς να κάνουν έκπτωση στα ονόματα. Είδομεν.

toxikos, έχουμε γνωριστεί ποτέ; Μένεις Ηράκλειο;

1 Like

Και μονο που ειδα Wolf στο Ηρακλειο,εμενα αυτο μου αρκει!
Στην ουσια μονο αυτοι με ενδιεφεραν.
Μπορει ο κοσμος να μην ηταν πολυς,ο ηχος στους Wolf καποια στιγμη να χανοταν (οπως και η φωνη) και το μπασο να ακουγοταν πολυ δυνατα σε σχεση με τα υπολοιπα οργανα,ομως αυτα ειναι λεπτομερειες.
Περασα φοβερα και η όλη η βραδια εβγαλε καθαρο χεβι μεταλ συναισθημα.
Επαιξαν και το Venom!Νταξει,τι άλλο να ζητησω??
Και electric raga!!
Kai Evil Star!
Kai Speed On!
Επισης φοβερο ατομο ο κιθαριστας των Wolf!
Πολλα συγχαρητηρια στους διοργανωτες για το κοπο τους και το τρεξιμο τους.Παντα τετοια.
Ο χωρος επισης ωραιος και ανετος.
Αντε και του χρονου με Portrait και Grand Magus!

1 Like

Φίλε Vic, δεν νομίζω. Κατέβηκα στο Ηράκλειο για το φεστιβάλ και δεν το μετάνιωσα καθόλου…

1 Like

Kαι για να ζεσταινόμαστε για του χρόνου. 21 και 22 Ιουλίου, άγνωστος ακόμα χώρος…

Από συγκροτήματα, δεν έχει ανακοινωθεί τπτ ακόμα, αλλά όλο και κάτι θα έχει κλείσει…

Kάτι καλό έχει κλείσει. Κάτι πάρα-πάρα πολύ καλό (για μένα και αρκετό κόσμο σίγουρα, δεν εννοώ βεληνεκούς Wolf τώρα…) αλλά δεν μου επιτρέπεται να πω.

1 Like

Anacrusis?!?

1 Like

Θα ήταν υπέροχα όχι μόνο να δούμε Anacrusis (Kenn Nardi τέλος πάντων) αλλά και να ήταν σήμερα όνομα μεγαλύτερου βεληνεκούς των Wolf! Όχι, μιλάμε για άλλο, σαφέστατα πολύ μεγαλύτερο, όνομα.

Πάντως δεν μπορώ να απαντήσω ακόμα και αν το βρεις - αλλά θα σου πω ότι δεν είσαι μακριά και μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι! :wink: Αυτά και δεν λέω κάτι άλλο.

1 Like

Θα πω τυχαία Coroner και αν επιβεβαιωθώ θα ετοιμαστώ για Κρήτη.

1 Like

Μου αρέσει και σένα ο τρόπος που σκέφτεσαι! :slight_smile:

Νομίζω σε λίγο καιρό θα αρχίσουν να πέφτουν χιντς από την επίσημη σελίδα του φεστιβάλ πάντως, οπότε ξεκινάει η κουβέντα πάλι τότε.

Αυτό που έμαθα είναι ότι πάνε για μικρότερο βεληνεκές από Heep (λογικό). Επίσης ότι κάτι έχει κλειστεί και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα (ο vic ξέρει, προφανώς)…
Έμαθα κι άλλα για τα δύο προηγούμενα, αλλά οκ. Το ρεζουμέ είναι ότι η προσπάθεια των παιδιών αξίζει πολλά μπράβο και στήριξη.
Εν αναμονή…

1 Like

Ρε παιδια μην τα λετε ετσι αποτομα κ είμαστε σε επικινδυνη ηλικια. Δεν παίζουμε με αυτα

Αν ερθουν η αποβαση στο νησί ειναι σχεδον σιγουρη

1 Like

Λεπόν, με το σημερινό χιντ νομίζω πως οι τσίφτηδες θα την βρουν την μπάντα…

Κάτι μου λέει ότι έπεσα μέσα. Νo more color???

Λέγετε να κλείνω αεροπορικά!

1 Like

Δεν εχω facebook αλλά απο οσα μου ανοιξε ο συνδεσμος,ειδα Septic Flesh?

Δε με ενδιαφερουν.

Θα ηθελα να δω τα ‘‘μικροτερα’’ ονοματα.

Ευελπιστω σε μπαντες τυπου Wolf.Θα ηθελα να δω τιποτα Grand Magus,Portrait ,Enforcer (ξανά),Ιn Solitude,γενικα τετοιου τυπου μπαντες.Πιστευω ‘‘κολλανε’’ με το φεστιβαλ,το οποίο εχει κατευθυνση κλασικου χεβιμεταλ.
Και επειδη ειναι Σουηδοι θα ειναι ‘‘λιρα 100’’ απο πλευρας επαγγελματισμου!
Θα περασουμε γαμω κοινως!

Μισο λεπτο,ακουγεται κατι για Coroner?Τι γινεται???

Οι υπευθυνοι τηρουν σιγην ιχθυος :wink:

3 Likes

Ξέρω ότι στην κατεύθυνση του κλασικού χέβυ μέταλ είναι πολύ κοντά σε κάτι. Αναμένω και εγώ.

A, επίσης, δεν θα έχει Septic Flesh.

Coroner λέει! Ουαου!

3 Likes

Και μόλις ήρθα από Χανιά :stuck_out_tongue: Πίσω πάλι ρεεεεεεεεεε

3 Likes