Εννοείται και MEGADETH!!!
Οι προσλήψειs τελείωσανε ο τελυταίοs ήμουν εγώ!!
…θα βάλω μέσο την Αλέκα:lol:
…νιώθω ντροπή για λογαριασμό μου, που δεν είμουν χθες,για να δω τον τυπάρα τον Μπλιτζ…αλλά αφραγκιές#-o
:):!:
Τα είπε όπως πρέπει ο τσαμπουκάς (όνομα και πράμα =p). Καραγκιοζιλίκια.
Σκατά σε αυτή την Άλτεργκραουντ επιτέλους.
3 ευρώ πάνω απροειδοποίητα λέει στο ταμείο και meet ‘n’ gree[B][SIZE=“4”]d[/SIZE][/B] στο μαγαζί του… Απίστευτος.
Σχετικά με αυτά που είπε και ο nir1, μια χαρά μπορείς να [U]μην[/U] πας σε αγαπημένη σου μπάντα σε τέτοιες περιπτώσεις και να γίνει ίσως και πιο οργανωμένα προσπάθεια για μποϋκοτάζ. Μπορεί όμως εκ των υστέρων να γίνει και το άλλο (για να μη ζημιωθεί και το συγκρότημα που στην τελική δεν φταίει και τόσο). Μπορεί να ενημερωθεί το συγκρότημα από τους οπαδούς έτσι ώστε σε επόμενη επίσκεψη να αποφύγουν το συγκεκριμένο διοργανωτή. Κάτι τέτοιο είχε γίνει με Sodom και Ξήγα αν θυμάμαι καλά.
Σχετικά με τους Overkill, για κάντε μια σύγκριση με το φοβερό live του '03 και για μας που δεν πήγαμε τώρα.
@Ignorant : πάνε στο ημιχρόνιο μήπως τα καταφέρεις και μπεις. ειδικά με αυτή τη διοργάνωση έχεις πολλές πιθανότητες =p
Βίδεο --> [I]http://www.youtube.com/watch?v=lPrJsOaN7cE[/I] \m/
edit: Κρίμα Igno. Δε βαριέσαι, θα πάμε άλλη φορά.
Θενξ Red Viper, καταλαβαίνω αυτό που λες. [I]Η πρώτη φορά πονάει για πάντα[/I] που λέει και το άσμα…
Πάντως σε ένα πράγμα που ίσως δε δίνουμε και πολλή σημασία είναι ότι οι Overkill είναι από τις παλιότερες μπάντες του χώρου έτσι ! 1980 aka 32 χρόνια στο κουρμπέτι, κάτσε καλά ε ! Και με τέτοια απόδοση και δισκογραφική συνέπεια. Τιμιότης
Θα το έκανα ρε φίλε, αλλά μένω κυριολεκτικά στο άλλο άκρο της πόλης.
Σα να πηγαίνω από αγ.παρασκευή στο ελληνικό ναπούμε, για τέτοια αναλογία μιλάμε…και δεν οδηγάω, και όταν θα τελειώσει δεν έχει λεωφορεία.
Το προηγούμενο live είναι μέσα στα 3-4 αγαπημένα μου. Ένα σοκ τότε. Τώρα υπήρχε η γνώση και η υποψία. Παρόλα αυτά για άλλη μια φορά θερίσανε! Πιστεύω ότι θα καραγούσταρες.
γενικα και απο τις 2 φορες που τους ειδα, και απο οτι βιντεο εχει τυχει να δω Online, και απο τα 1-2 dvd τους που εχω δει, οι τυποι ειναι μηχανες, παντα κεφι, παντα ορεξατοι, σχεδον ποτε λαθη κλπ κλπ. νταξει σιγουρα οχι παντα/ποτε, αλλα ειναι πολυ πιο “Seal of Quality” δτα λαιβ απο αλλες μπαντες…
Πονεσε που δεν μπορεσα να ειμαι εκει χθες…
[SIZE=“5”]Life! The living danger,
Death! The welcome stranger,
In sin! You deny the cross.[/SIZE]
ενα εχω να πω για σημερα…!!!
ΚΑΥΛΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ…!!!
το πιτ του rotten to the core φωτοβολιδα ολο το principal ενα mosh pit σουτια και ολα τα καλα…!!!
γενικα πολυ οπαδικο live ειμασταν λιγοι και τρελαμενοι…!!!
για τους overkill τι να πεις απλα καυλα…!!!
ο ντραμερ επισης με εντυπωσιασε ηταν απιστευτος οπως ολοι…!!!
και επισης να πω οτι δεν γινετε γαμω να εχει τοσο χαλια ηχο στην αρχη ειστε ΑΧΡΗΣΤΟΙ εκει περα…!!!
πολυ καλη συναυλια με παρα πολυ κεφι…ο ηχος στα πρωτα 4κομματια μπροστα που ημουνα ητανε χαλια, αλλα μονο και μονο με την γκαβλα που εβγαζε ο αλλος…ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!
Σε 3-4 τραγούδια μόνο να ακουγότανε καλά ο Bobby(μπορεί να λέω και πολλά).
Τρομερή ενέργεια η μπάντα,απίστευτο live άξιζε τα λεφτά του και με το παραπάνω.
Μόνο ο ήχος μας τα χάλασε εν ολίγοις…
Και ο εξαερισμός βασικά!Γίναμε νερό να πούμε!
LIVE-ΑΡΑ! Μόνο ο ηχος και ο εξαερισμος μας τα χάλαν!
Πως γινεται στην προπώληση να ειχαν φυγει μονο 250 εισητήρια και μέσα να ειμασταν γυρω στα 850+ άτομα; 600 άτομα αγόρασαν εισητηριο την τελευταία στιγμη;
ωραία φώτο. την έβαλα για desktop. thanx
καλα το γαμησες λιγο καμια 500 ειμασταν χαχα
πιο πολλοι φαινομασταν 8)
οσοι και να ειμασταν ηταν μια ατελειωτη ΚΑΥΛΑ χθες…αυτο που ειπε καποιος πριν…live overkill ειναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ του metal live…!!! οπαδικη τρελα απο το κοινο σουτια crowd surfing τα παντα ολα και μια μπαντα δυναμιτης…!!!
το πιτ στα wrecking crew, rotten to the core, k fuck you ειναι απο τα πιο φωτοβολιδα και τρελα πιτ που εχω δει…OVERKILL ρε ημουν που ημουν τρελαμενος χθες με αποτελειωσανε…!!!
\m/
Καμιά 400-450 να είχε,δε νομίζω παραπάνω.Σημασία έχει πως περάσαμε τέλεια με αυτήν την υπεργρουπάρα!
αυτο ακριβως…πονανε τα ποδια μου απο το τρεξιμο στα πιτ…
δε μπορω να ηρεμησω εχω τρελαθει…!! OVERKILL ρε μουνιαααααααααααααααα :roll: