ο ηχος που λες επαιζε, βρεθηκα σχεδον παντου κατα τη διαρκεια του λαιβ, καπου δεν ακουγες το ενα, καπου δεν ακουγες το αλλο, αλλα η φωνη παντως, σχεδον παντου (εκτος ισως απο μεση-αριστερα), θα μπορουσε να ηταν πιο δυνατα. νταξει τουμπανο ηταν, και σετλιστ γαμω, ε τωρα απο μια μπαντα που παιζει μια ωρα και 20, και εχει βγαλει καπου 15 δισκους, ε ΔΕΝ γινεται να ειναι ολοι ευχαριστημενοι. και σε μενα ελειψε το feel the fire, αλλα περισοτερο ελειψε το Hammerhead (ο μαλακας που το φωναζε ? ε αυτος ημανε). τουλαχιστον το παιξαν την προηγουμενη φορα…
ε ετσι γινεται ρε συ, και στην προηγουμενη με destruction αν ησουν θα θυμασαι, στα πρωτα 3 ειμασταν πολυ μουδιασμενοι, μεχρι που μπηκε το hammerhead και διαολιστηκε και ο διαολος…
ήχος: προβληματάκια αλλά οκ thrash παίζουνε δικαιολογείται
setlist: θυμηθείται τι έλεγε o Βobby στην συνέντευξη για τον “κανόνα της Γερμανίας”
[SPOILER]και εμένα μου έλειψε βέβαια το feel the fire[/SPOILER]
απόδοση: εξωπραγματική ενέργεια από Blitz και τους υπόλοιπους, θηρίο ο Λιπνικι.
Μεγάλη προσωπική αδυναμία οι Overkill από αρχές 90, περίμενα πως και πως για να τους δω και δεν απογοητεύτικα καθόλου. Ειδικά σε κάποιες φάσεις που λόγω φωτισμού φαινόντουσαν μόνο οι σιλουέτες των μελών ανατρίχιασα!
Οι Overkill ΓΑΜΗΣ@Ν ! Στεγνά !
Merch, αγγούρια αφού θα το είχαν στο πολυθρύλιτο meet n greet, μετά στο μαγαζάκι που διατηρεί ο ιδιοκτήτης της AG, στα εξάθλεια. (Με την ελπίδα να πιούμε τις φτηνές του μπύρες) Πήγαμε λοιπόν 10-20 νοματέοι και περιμέναμε σα !@#@#@! 2-3 ώρες ενώ αρκετοί δουλεύαμε την άλλη μέρα. Οι Overkill λέει δεν θα ερχότανε, γιατί ο bobby είχε πρόβλημα υγείας και κάλα. Σεβασμός. οκ ! Έλα όμως που άτομο που ήταν στο ξενοδοχείο μας παίρνει και μας λέει, εδώ είναι και πίνει μπύρες ! (ο του θανατά ε ?)
Δηλαδή ήμαρτον διαφημήζεις κάτι και δεν το κάνεις επειδή βαριέσαι, ή δεν το έχεις συμφωνήσει ή whatever. Πές μας να μην έρθουμε, πχ, ή να μην περιμένουμε σαν λαλάκες. Μην λές οτι πεθαίνει ο άλλος, είναι φτηνό και αλητεία. Το να σβήνεις δε σχόλια και να ανεβάζεις την τιμή 3ε στην πόρτα χωρίς να το αναφέρεις αλλού παρα στο facebook σου, είναι επίσης κάτι που δεν σε τιμά.
Ελληνικούρες κι αρπαχτές. Πάλι καλά που δε σας βγήκαν αν και άξιζαν.
Μπουκοτάζ σε τύπους, που είναι αλεξοπτοτιστές που βλέπουν τη φάση
σαν αρμεγμά. Σεβαστείτε τους οπαδούς όρνια !
αυτο που λες ειναι πολυ δυσκολο, να παρει δηλαδη το μαθημα του ο διοργανωτης. δηλαδη φανταζεσαι τον εαυτο σου να ερχονται οι overkill κ να μην πηγαινεις ? και οχι μονο εσυ, το θεμα ειναι να γινει μια οργανωμενη κινηση για να καταλαβουν λιγο το ποσο αρχιδια ειναι. αλλα αντε να γινει αυτο… απαραδεκτο το σκηνικο που περιεγραψες, οπως και η γυφτια των 3 ευρω εξτρα στην εισοδο χωρις να αναφερεται ΠΟΥΘΕΝΑ…
Κοίτα, άλλο να γίνει, κάτι και να μην μπορείς να το κάνεις, πες το και το. Δεν γίνεται.
Αλλά να τον “πεθαίνεις” είναι πόλυ καραγκιοζιλίκι, πολύ φτηνό ρε φίλε.
Φυσικά και περάσαμε καλά, λόγω της απόδοσής της μπάντας, αλλά τέτοιες
παπαρίτσες απο μέρος του διοργανωτή μου γυρίζουν τ άντερα.
Εδώ δηλαδή ήταν κάτι που έγινει ψιλοεσκεμένα. Αυτό με πείραξε. Τώρα πήγα δουλειά,
άυπνος, ουσιαστικά…
Στα παπάρια μου τα καινούρια album, στα παπαρια μου…
Βλέπω όμως το Union από χθες και θέλω να κλάψω ρε πούστη. Έχω αρχίσει να μετανιώνω που το θυσίασα για το Exodus/Heathen.Πφφφφφφφφ