Καλύτερος δίσκος των overkill

Ξέρω ότι υπάρχει threat γι αυτό το ιστορικό συγκρότημα αλλά δεν βρήκα πουθενά κάποιο poll γι αυτούς και είπα να το ανοιξώ εγώ μιας και τους έχετε γραμμένους :p!!!
Έχει μόνο 10 επιλογές οπότε λογικό είναι να μην χωρέσουν οι τόσοι δίσκοι τους.Σκέφτηκα να μην βάλω το Horrorscope μιας και νομίζω ότι θα βγει με διαφορά, αλλα δεν γαμείς…
Άντε να αρχίσουμε την ανασκαφή της δισκογραφίας τους σιγά - σιγά…

Πρωτον γτ να βγει με διαφορα το Horrorscope?
Δευτερον, που ναι το Under the Influence οεο??
Τριτον, καταλαθος ψηφισα το years of decay, νομιζοντας πως εχεις σαν τριτη επιλογη το UtI. Aπο του poll λοιπον αν γινετε να αλλαξει η ψηφος μου σε “αλλο”.

Για τους Overkill, γενικα την ειχα υποτιμησει την μπαντα, και μονο το Horrorscope μ αρεσε. Πριν καναδυο χρονια αποφασισα να ακουσω πιο ζεστα, και λατρεψα τα 3 πρωτα.
Το years of decay ακομα δεεεεν

Τα 2 πρώτα τους είναι διαμάντια αμύθητης αξίας και ανυπέρβλητης θρας αισθητικής.
Από εκεί και πέρα το χάος με την αναλαμπή των Horrorscope και I Hear Black (ναι ,είναι δισκάρα). Α και στo τέλος της δεκαετίας '90 έβγαζαν συμπαθητικά δισκάκια αλλά μέχρι εκεί (From The Underground And Below, Necroshine).

Κατά τα άλλα… In union we stand as they blaze across the land…

edit: Το the years of decay με τις εμφανέστατες επιρροές metallica, και τις βαρετές συνθέσεις, ποτέ δε μου έκατσε καλά.

πρωτοδισκάκιδες μόνο στο θρασ :stuck_out_tongue:

εδιτ, ρε κάντε το πάμπλικ το πολλ ναουμ

Ναι και βαλτε και under the influence ντοπη να μην υπαρχει

Cynic το horrorscope το θεωρούν οι περισσότεροι νομίζω τον καλύτερό τους.Έχει και τις περισσότερες πωλήσεις.
Κοίτα, ήθελα να βάλω δίσκους από όλες τις περιόδους τους και αναγκαστικά, όπως προείπα, κάποιοι έμειναν έξω. Και επειδή από την 1η περίοδο τους τον θεωρώ τον πιο αδύναμο, sorry κιόλας.
Πάντως το years of decay το λατρεύω και το θεωρώ από τους καλύτερους τους!!!
Όσο για την ψήφο σου δεν ξέρω πως αλλάζει!?!?!?!?!:frowning:
Μπορεί να βοηθήσει κάποιος???

Έβαλα Under The Influence, άλλαξα την ψήφο σύνικ και επίσης άλλαξα τον τίτλο . klent μην ξαναγράψεις έτσι πληζ, είναι ασΚημο, δεν υπάρχει “καλύτερος overkill δίσκος” στα ελληνέζικα.

Για να το κάνω public πρεπει να σβησω το poll και να το κανουμε απο την αρχη σε άλλο thread και βαριεμαι οπότε…

thrash on.

Πρωτον, αλλη εντυπωση εχω για το ποιον θεωρουν οι περισσοτεροι καλυτερο δισκο (μαλλον προς taking over δηλαδη- μπορει να κανω λαθος). Παντως σιγουρα δεν ειναι ο με διαφορα καλυτερος τους δισκος οποτε δε παιζει αυτο που λες να βγει ανετα.

Το Under the influence ok, το θεωρεις πιο αδυναμο απο την πρωτη εποχη. Αλλα δε γινεται ρε μαν να μου εχεις killbox και WFO κι οχι αυτο, δε στεκει με την καμια!

Για το πως αλλαζει, μονο οι mods μπορουν, αυτο δεν πηγαινε σε σενα :stuck_out_tongue:

Χαχα, σωστος, αλλα προφανως το “αλλο” μου ηταν το Under the Influence. Αν θες ξανακανε την καλη :lol:
Τhanks παντως

Ηορροσκοπ. Αν και προβλέπω το The Killing Kind να μενει χωρίς ψήφους και θα στενοχωρηθώ.

Ήμουν μεταξύ Years of Decay και Horroscope, τους οποίους θεωρώ το αποκορύφωμά τους από πλευράς ποικιλίας και πολυπλοκότητας συνθέσεων. Τελικά το έριξα στο δεύτερο, καθώς εκεί νομίζω έβγαλαν όλη την αξία τους σαν μουσικοί. Τρομερές ιδέες στις συνθέσεις, τόσο στα αργά όσο και στα γρήγορα τέμπο και μην ξεχνάμε ότι έγραψαν και ένα Bare Bomes, και ένα Soulitude.

Από κει και πέρα ακολούθησε μια εναλλακτική περίοδός τους, λιγότερο γνωστή αλλά και πάλι μπορεί να βρει κανείς κάποια ενδιαφέροντα κομμάτια σε κάθε άλμπουμ. Από τα πιο πρόσφατα πάντως, ασυζητητί Ironbound.

Χαχαχαχα. Ένταξει ρε Μάνο thanks κιόλας!!!

Δεν σου λέω ότι είναι καλύτεροι από το Under, απλά όπως είπα πριν ήθελα να βάλω από όλες τις περιόδους τους. Τελωσπάντων, γόυστα είναι αυτά…

Καλα ναι ρε παιδι μου, ετσι κι αλλιως το θεμα λυθηκε. 8)

δεν λαμβανω ΚΑΝ υποψη παραγοντες οπως παραγωγη, τεχνικη και λοιπες “μπουρδες”, οι Overkill εχουν δεκαδες γγαμηστερα κομματια, και εχουν ωριμασει τρομερα, οι 2 τελευταιοι δισκοι τα σπανε ασχημα αλλα ψηφισα Feel The Fire τελειως οπαδικα, γιατι μονο αυτο εχει HAMMERHEAD, εναν αγνο καυλερο φλογερο speedαδικο υμνο, και μαλλον το αγαπημενο μου κομματι απο overkill. ναθιν μορ ναθιν λες.

αν και σε όλα τους έχουν τραγούδια που λατρεύω, η μεγάλη μου αγάπη παραμένει το feel the fire

είναι από τα λίγα συγκροτήματα που ΔΕΝ μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο αλμπουμ ως το καλύτερό τους.
αποσμασματικά κάποιες σκέψεις για τους δίσκους

[B]Feel the fire/taking over[/B]: ιστορία. 10ρια ακατέβατα με πολλούς τόνους κιόλας. θρας!!
[B]under the influence[/B]: ένα κλικ πιο κάτω από τα δύο πρώτα (μη πω και δύο) αλλά έχει τραγουδάρες μέσα
[B]years of decay[/B]: προσωπική αδυναμία καθώς ήταν ο πρώτος δίσκος που άκουσα απο αυτούς αρχές των 90s πιο εμπορικό από τα 3 πρώτα, με τον απόλυτο θρας ύμνο E.N.D. και το τελευταίο με το Gustafson
[B]Horroscope[/B]: εξίσου αγαπημένο, πιο μοντέρνο, ήχος ξουράφι, mosh pit με thanx for nothing/coma και πόνος στο Soulitude
[B]I hear Black[/B]: κατώτερο από το προηγούμενο αλλά για κάποιο λόγο ψηλά στη συνείδησή μου
[B]W.F.O.[/B]: Wide Fuckin’ Open λέμε…με το μπάσο του DD να θερίζει, εισαγωγή από το Carlito’s way στο The Wait/New High In Lows και τρελό sing along στο bastard nation
[B]The Killing Kind[/B]: δίσκος που τον αγόρασα όταν βγήκε και τελείως οπαδικά λέω πως μου αρέσει ο εκμοντερνισμός του ήχου

από εκεί και κάτω όλα τα υπόλοιπα χωρίς να είναι δισκάρες περιείχαν κάποια γαμηστερά τραγούδια αλλά ως εκέι μέχρι που ήρθαν τα 2 τελευταία και ξαναβούλωσαν στόματα

μεγάλη αγάπη για αυτή την μπαντάρα

μάλλον θα το ρίξω σε κάποιο από τα 2 πρώτα ή στο Horroscope…με βάλατε σε δουλεία βραδιάτικα να κάτσω να τα ξανακούσω :stuck_out_tongue:

[COLOR=“Lime”][B][SIZE=“3”]Life! The living danger[/SIZE][/B]
[SIZE=“4”][B]Death! The welcome stranger [/B][/SIZE]
[B][SIZE=“5”]In sin! You deny the cross![/SIZE][/B]
[/COLOR]

Taking Over.

Σιγά μην βγει το Horrorscope πρώτο. Η κλασσική περίοδος θεωρείται με τον Bobby και το Horrorscope “ο δίσκος που γάμησε παρόλο που δεν είχε Bobby” αλλά μετά ήρθε η πορτοκαλάδα με τα I Hear Black και WFO και φάγαμε την ξενέρα της δεκαετίας.

Έκτοτε, πάντοτε διατηρούνταν σε αξιοπρεπή έως αξιοπρεπέστατα επίπεδα, ενώ λάιβ κατά γενική ομολογία θερίζουν. Αλλά έπρεπε να έρθει το Ironbound για να συζητάμε για δίσκο Overkill που να κοιτάει πίσω χωρίς να σκύβει κεφάλι.

Blitz μορφάρα, υπερfrontman.

Necroshine συμπαθές.
Αγαπημένο κομμάτι Feel the Fire.

Feel The Fire, γουστάρω αυτήν την πιο heavy/speed διάσταση τους σε συνδυασμό με το νεανικό πάθος και την ενέργεια που βγάζει αυτός ο δίσκος!