Μόνο κλάμα από τη στιγμή που το έμαθα 

Ozzy με Gus G ΚΑΙ POEM και εγώ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ
x:x:x:x
τα είχαμε πει

ούτε εγώ μπορώ να πάω…:(
και poem γκρρρρρρρ :blow::blow:
σοβαρα τωρα, υπαρχει ατομο που θα πηγαινε για τους ποεμ??? :?
για poem μόνο…μαλακάσα…δύσκολο…αλλά για ozzy-poem ναι!:D:D
εισιτήρια γενικής εισόδου όχι μόνο έχουνε μείνει αλλά θα μπορείς να βρεις σίγουρα και επι τόπου την ημέρα του live ( είπαμε στο τεραβαιμπ δεν υπάρχει ο όρος sold out, όποιος πάει μπαίνει
)…
όσο για λεωφορεία υπάρχουν δυο εταιρίες που βάζουν… η apollon association και το κτελ αττικής… και τα δυο έχουν στα site τους τηλ… οπότε πάρε για να μάθεις λεπτομέρειες…
εννοω οτι απο τη στιγμη που θα παιξει ο οζζυ οποιο κ να ηταν το σαπορτ τον ιδιο κοσμο θα μαζευε…
καλά ναι! απλά οι poem είναι καλή επιλογή :p:p
το ειχες πετυχει αλλα δεν μπορουσα να πω τπτ τοτε ακομη:wink:
σκεφτομαι να παω τελικα αλλα δεν παιζει μια και πρεπει να διαλεξω τι μπορω να χασω και τι οχι:(
μωρε μπραβο!! μπραβο στα παιδια!!
2 μπραβο και απο μενα!!:),το αξιζουν πολυ καλη μπαντα!
παιδες επειδη δεν μπορω να βρω πουθενα την απαντηση στην ερωτηση του διαγωνισμου αλλα θελω να παρω μερος στον διαγωνισμο μου στελνει κανεις σε πμ την απαντηση???..σοσ…σοσ
θα το εκτιμουσα πολυ…
Παρα πολυ καλη επιλογη οι POEM, τα εχουμε πει, ειναι μπανταρα… Μπραβο στα παιδια που θα ακουστουν σε μεγαλο κοινο… Τους αξιζουν τα καλυτερα.
Πηρα και εγω εισιτηριο την Τριτη και πεφτει λιωσιμο δισκογραφιας ετσι να τα θυμηθουμε ολα και να γουσταρουμε με τα πρωτα…
Ozzy Osbourne has been forced to postpone tonight’s (Thursday, September 16) concert at Oberhausen, Germany’s König-Pilsener-Arena after he was diagnosed with a pulled muscle in the back. His doctors have prescribed a period of rest lasting 3-4 days in order for him to undergo ultrasound treatment.
Osbourne regrets any inconvenience that he has caused his fans and thanks them for their support.
“To my German fans ? I am very sorry that I have had to postpone this week’s concert in Oberhausen,” says Ozzy. “But I promise that I will make up to you when I come back with a great show.”
Additional details regarding a rescheduled Oberhausen date will be made available shortly.
(blabbermouth)
:-k:-k:-k
φτου φτου μην το ματιασουμε και στραβώσει…
ουφ… μεχρι να τελειωσω την πρωτη προταση ειχα τρελαθει…
ευτυχως δεν ειναι τιποτα σοβαρο…8)
Ox…Και παλι.ΟΧ!:-k
Ωχ και τα φοβομουν κατι τετοια… Ευχομαι να μην εχουμε τα ιδια και εμεις… :-k
pedes, molis xtes ida ton ozzaro sto londino… gamise ta, opios den paei 8a xasei megali sinavlia… o an8ropos akomi ke sta 60+ pali gama to sympan! foveri energia ke katapliktiko setlist.
PS bravo tou pou afieroni ke ena tragoudi sto dio