δεν πιστευω να στραβωσει…
το σαββατοβραδο προβλεπετε εκρηκτικο… 
Αμα ειναι ετσι οπως τον ειδαμε χθες πιασμενος τοτε…φανταστειτε αμα ειναι…κ@υλωμενος…!
Μην τον χασετε, οσοι περιμενετε να δειτε εναν αφωνο γερο να σερνεται θα εκπλαγειτε απιστευτα.
Έλα ρε γαμώτο, μην λέτε τέτοια, και έχω να πάω σε αρραβώνα εκείνη την μέρα. #-o Και είναι και η καλύτερή μου ξαδέρφη, δεν παίζει να μην πάω.
γαμω τα λεφτα μου.αν βρω φραγκα μεχρι την παρασκευη θα κατεβω εστω κ μονος μ.
Αυτά είναι σοφιστείες και παπαριές των άμπαλων!!!
Άνθρωποι τέτοιου διαμετρήματος, που είναι 40 χρόνια στο κουρμπέτι, συναυλίες σαν την επερχόμενη, τις έχουν για πλάκα !!!
Κατά τα άλλα… ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ OZZY!!! :):):):)
.
Θα ειμαστε και εμεις εκει…!8)
Ετσι, φτιαξτε με… Μακαρι να ειναι ορεξατος και να περασουμε καλα…
Δεν βγαινει η φωνη ρε παρτε το χαμπαρι θα ειμαι απ εξω και θα γελαω
με το χέρι στην καρδιά, βγαίνει η φωνή ή δεν έχει και τόση σημασία για σένα? Απάντα ειλικρινά :!:
Για βάλε και σετλιστ…
Παιδιά θα έχει μεταφορά από Αθήνα ως συνήθως κλπ κλπ; Έστειλα mail στους ντιντίδες αλλά @@
κόψτε την παρουσίαση της μπάντας από τον οζζυ.!!
Σκέψου τι θα γίνει εδώ!!!
Edit: Αν βγάλουμε την σταθερή αντίληψη του ότι επειδή είναι έλληνας κλάιν και δεν κάνουμε όπως πάντα λέγοντας εεεεε σιγά εμείς καλύτεροι είμαστε!
ξανακούω τα 6 Live κομμάτια που κυκλοφόρησαν μεσω iTunes και είναι μπόμπα.!!
ο οζζυ ακούγεται σε πολυ καλή κατάσταση(είδες άμα κόψεις τα πάντα τι γίνεται?) και ο gus παίζει τα κομμάτια όπως πρέπει…η κιθάρα του ακούγεται τρελά…δεν είναι σαν να ακούς διασκευή
*καλά να περάσετε
http://www.facebook.com/?ref=home#!/event.php?eid=157631990920566
τσεκαρετε μια εδω για μεταφορικο…
απο δω το δα κι εγω (αν και θα παω με αμαξι)…
λογικα θα ισχυει γτ δινουν και τηλεφωνα…
Nα’σαι καλά φίλε. Θα πάρω αύριο!!!
- φιλη χΔ
καλα να περασουμε ωρε…
και πέρα από αυτό με τη γαμάτη αφίσα υπάρχουν και τα κλασσικά… κτελ αττικής και apollon association ( που είναι και 8? )…
είδα ότι έβγαλε ανακοίνωση η ντιντι στην οποία μεταξύ άλλων λέει ότι το live θα γίνει στο μικρό stage… καλά τόσο χάλια πάει η προπώληση για να το κάνουν στο μικρό???
σόρρυ

τέλεια θα περάσουμε!!! η παλιόγρια μαλάκες θα μας αφήσει!!
Mε 6500 προπώληση λογικό μου φαίνεται το μικρό stage…